Повезане вести

Лесор не испушта флашу пића и маше заставом: Француз највеселији на прослави титуле Евролиге!

Лесор не испушта флашу пића и маше заставом: Француз највеселији на прослави титуле Евролиге!

Телеграф 27.05.2024
Ово му је много значило. Велики преокрет приредили су нам кошаркаши Панатинаикоса у финалу Евролиге одиграном у недељу, савладали Реал са 95:80 и после тринаест година подигли пехар намењен шампиону Старог континента. Међу… »
"Момци, само хоћу да спавам": Овако су навијачи Панатинаикоса дочекали Монекеа испред хотела!

"Момци, само хоћу да спавам": Овако су навијачи Панатинаикоса дочекали Монекеа испред хотела!

Телеграф 27.05.2024
Није ово очекивао након великог финала Евролиге. Након дугих тринаест година паузе, током којих су више били далеко од врха него близу њему, Панатинаикос је засео на кров Евролиге. Реал је бранио титулу, водио убедљиво, али је… »
"Сигуран сам да је ово видео" Атаман емотиван након освајања Евролиге - његове речи ће многе растужити!

"Сигуран сам да је ово видео" Атаман емотиван након освајања Евролиге - његове речи ће многе растужити!

Курир 27.05.2024
Кошаркаши Панатинаикоса нови су шампиони Евролиге пошто су синоћ у спектакуларном финалу победили Реал из Мадрида резултатом 95:80. Тренер грчког тима, Ергин Атаман, сматра да су његови момци потпуно заслужено дошли до титуле… »
Кошаркаши Панатинаикоса у спектакуларном финалу победили Реал и освојили Евролигу

Кошаркаши Панатинаикоса у спектакуларном финалу победили Реал и освојили Евролигу

ИндексОнлине 27.05.2024
БЕРЛИН – Кошаркаши Панатинаикоса освојили су титулу првака Европе, седму у историји, а прву после 13 година, пошто су вечерас у спектакуларном финалу Ф4 у Берлину савладали браниоца титуле Реал Мадрид 95:80. Грчки тим успео је да… »
Фантастични резултати гледаности Спорт Клуба за време финала Евролиге

Фантастични резултати гледаности Спорт Клуба за време финала Евролиге

Нова 27.05.2024
Спорт Клуб је током ексклузивног преноса финала Евролиге био убедљиво најгледанија телевизија у СББ мрежи са схареом од 20,15%. Овај престижни спортски догађај привукао је невероватан број гледалаца, потврђујући Спорт Клуб као… »
Хезоња утучен после пораза у финалу Евролиге! Кривца је пронашао у себи: "Нисам могао да погодим шут обе утакмице"

Хезоња утучен после пораза у финалу Евролиге! Кривца је пронашао у себи: "Нисам могао да погодим шут обе утакмице"

Курир 27.05.2024
Кошаркаш мадридског Реала, Марио Хезоња, рекао је после пораза у финалу Евролиге да је он главни кривац. У поразу Реала од Панатинаикоса, Хезоња је постигао осам поена уз осам скокова и две асистенције. Питали су новинари… »
Скоти Пипен у неверици гледао и снимао навијаче Панатинаикоса: Овако нешто никад није осетио у НБА

Скоти Пипен у неверици гледао и снимао навијаче Панатинаикоса: Овако нешто никад није осетио у НБА

Телеграф 27.05.2024
Евролига има нешто што НБА сања... Кошаркаши Панатинаикоса одиграли су финале Евролиге против екипе Реал Мадрида и славили убедљивим резултатом за своју прву титулу после 13 година. Целом спектаклу присуствовао је велики број… »
Љубимци гробара се јавили са титулом Евролиге! Реал их расплакао с Партизаном, сад славе заједно (видео)

Љубимци гробара се јавили са титулом Евролиге! Реал их расплакао с Партизаном, сад славе заједно (видео)

Мондо 27.05.2024
Матијас Лесор и Јанис Папапетру се јавили након освајања Евролиге са Панатинаикосом. Матијас Лесор и Јанис Папапетру се јавили након освајања Евролиге са Панатинаикосом. Панатинаикос је освојио Евролигу пошто је у финалу у… »
Кошаркаши Панатинаикоса седми пут у историји шампиони Европе

Кошаркаши Панатинаикоса седми пут у историји шампиони Европе

Време 27.05.2024
Кошаркаши Панатинаикоса поразили су Реал Мадрид и након 13 година паузе поново постали шампиони Евролиге. Титулу МВП-ја „фајнал-фора“ однео је бек грчког тима Костас Слукас, који је у финалном мечу био без промашаја из игре… »
"Говорили су ми да сам центар за еврокуп" Моћна изјава Лесора после освајања Евролиге - овако је свим критичарима запушио…

"Говорили су ми да сам центар за еврокуп" Моћна изјава Лесора после освајања Евролиге - овако је свим критичарима запушио…

Курир 27.05.2024
Кошаркаши Панатинаикоса су седми пут, а први пут после 13 година, освојили Евролигу. Они су синоћ финалу савладали Реал после преокрета резултатом 95:80. Један од јунака финала био је Матијас Лесор. Бивши кошаркаш Партизана је… »
Ко је, бре, еврокуп центар!? Лесор освојио Евролигу, па редом прозивао: Слушао сам с**ња!

Ко је, бре, еврокуп центар!? Лесор освојио Евролигу, па редом прозивао: Слушао сам с**ња!

Мондо 27.05.2024
Матијас Лесор прозвао све оне који нису веровали у њега након што је са Панатинаикосом постао шампион Европе. Матијас Лесор прозвао све оне који нису веровали у њега након што је са Панатинаикосом постао шампион Европе… »
Лесор имао поруку за "хејтере" после титуле у ел: "Сада желим да знам ко је је**ни Еврокуп центар?"

Лесор имао поруку за "хејтере" после титуле у ел: "Сада желим да знам ко је је**ни Еврокуп центар?"

Телеграф 27.05.2024
Француз признао да су постојали људи који нису веровали у њега и ПАО. Одлука Панатинаикоса на да почетку сезоне доведе Матијаса Лесора из Партизана показала се као пун погодак, јер је француски кошаркаш био један од… »

Вести дана »