Povezane vesti
Devojku našeg pevača pregazio pijani košarkaš: Na mestu ostala mrtva, nikad se nije oporavio! Evo kojim biznisom se danas bavi…
Kurir 27.05.2024
Neven Živančević, pevač grupe " In Vivo" doživeo je tragediju kada mu je devojka poginula nakon koje se povukao sa javne scene. Devojku Nevena Živančevića "In Viva" je 3. novembra 2012. godine, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu… »
Pijani košarkaš mu ubio devojku! Gledali smo ga u "Južnom vetru", jedva se oporavio, sad radi u ćevabžinici
Mondo 27.05.2024
Neven Živančević jedva se oporavio nakon tragedije u kojoj je stradala njegova tadašnja devojka, Nevena Dragutinović. Neven Živančević jedva se oporavio nakon tragedije u kojoj je stradala njegova tadašnja devojka, Nevena Dragutinović. Grupa In Vivo koju… »
Devojku našeg pevača usmrtio košarkaš: Pijan je pokosio, na mestu ostala mrtva: "Kada su mi javili vrištao sam, i ja sam…
Blic 27.05.2024
Neven Živančević, pevač grupe "In Vivo" doživeo je tragediju kada mu je devojka poginula nakon koje se povukao sa javne scene. Devojku Nevena Živančevića "In Viva" je 3. novembra 2012. godine, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu… »
Vesti dana »

Nastavljaju se vreli dani u Novom Sadu: "Osveženje" od 33 stepena, pa onda opet još toplije
Radio 021 pre 30 minutajoš 37 povezanih

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane

Demokratska stranka: SNS aktivisti koji su crtali trobojke na Limanu teško povredili našeg člana
Radio 021 pre 15 minutajoš 23 povezane

Stević: Saobraćaj pojačan, čekanje na granici od sat vremena, Guča hermetički zatvorena
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 39 minutajoš 17 povezanih