Повезане вести

Лесор уз три прста: "Ово је и за Партизан" ВИДЕО

Лесор уз три прста: "Ово је и за Партизан" ВИДЕО

Б92 27.05.2024
Француски кошаркаш Матијас Лесор се огласио током параде прославе титуле Евролиге са Панатинаикосом. Панатинаикос је савладао Реал Мадрид са 95:80, у финалу на Фајнал-фору Евролиге у Берлину и дошао до седме титуле. Један од… »
Хезоња: У Берлину је све направљено да Панатинаикос победи

Хезоња: У Берлину је све направљено да Панатинаикос победи

Спорт клуб 27.05.2024
Кошаркаш Реал Мадрида Марио Хезоња преузео је одговорност за пораз од Панатинаикоса у финалу фајнал-фора Евролиге. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Реал није успео да одбрани титулу у Евролиги, пошто је у… »
Атаман: Заслужили смо трофеј, имали смо сјајну сезону

Атаман: Заслужили смо трофеј, имали смо сјајну сезону

Б92 27.05.2024
Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да је клуб из Атине заслужено освојио титулу у Евролиги. Кошаркаши Панатинаикоса су у недељу у финалу Ф4 Евролиге у Берлину савладали мадридски Реал 95:80. "Ово је… »
Хезоња преузео одговорност за пораз у финалу: "Ја сам апсолутно крив"

Хезоња преузео одговорност за пораз у финалу: "Ја сам апсолутно крив"

Спортске.нет 27.05.2024
Кошаркаш Реал Мадрида Марио Хезоња преузео је одговорност за пораз од Панатинаикоса у финалу фајнал-фора Евролиге. Реал није успео да одбрани титулу у Евролиги, пошто је синоћ у финалу у Берлину изгубио од Панатинаикоса са… »
Изузетна гледаност Спорт Клуба у време финала Евролиге

Изузетна гледаност Спорт Клуба у време финала Евролиге

Данас 27.05.2024
Атомско финале Евролиге, у којем је Панатинаикос, пошто је надиграо браниоца трона Реал, освојио седму титулу првака Европе, а прву после 13 година, приковало је велики број љубитеља кошарке за први програм телевизије Спорт… »
Фантастични резултати гледаности Ф4 Евролиге на Спорт Клубу

Фантастични резултати гледаности Ф4 Евролиге на Спорт Клубу

Спорт клуб 27.05.2024
Спорт Клуб је током ексклузивног преноса финала Евролиге синоћ био убедљиво најгледанија телевизија у СББ мрежи са схареом од 20,15%. Овај престижни спортски догађај привукао је невероватан број гледалаца, потврђујући Спорт Клуб… »
Атаман: Импресивно, ПАО прошле сезоне био 17. тим, сад првак

Атаман: Импресивно, ПАО прошле сезоне био 17. тим, сад првак

Спорт клуб 27.05.2024
Тренер Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да је клуб из Атине заслужено освојио титулу у Евролиги, преноси Баскетњуз. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Панатинаикос је у финалу Евролиге у Берлину савладао… »
Хезоња: Стидим се, крив сам, због мене нисмо освојили Евролигу

Хезоња: Стидим се, крив сам, због мене нисмо освојили Евролигу

Спортски журнал 27.05.2024
Хрватски репрезентативац преузео кривицу за изгубљену титулу. Кошаркаши Панатинаикоса постали су јуче нови прваци Европе пошто су у финалном сусрету Евролиге у Берлину победили браниоце титуле Реал Мадрид 95:80. За грчку екипу… »
Хезоња: "Ја сам крив - је*и га" ВИДЕО

Хезоња: "Ја сам крив - је*и га" ВИДЕО

Б92 27.05.2024
Крилни играч Реал Мадрида Марио Хезоња истакао је себе као главни разлог пораза од Панатинаикоса у финалу Ф4 Евролиге. Панатинаикос је надиграо браниоца титуле 95:80 у Берлину за седму титулу шампиона Европе. ПАО су до победе… »

Вести дана »