Повезане вести
Лесор уз три прста: "Ово је и за Партизан" ВИДЕО
Б92 27.05.2024
Француски кошаркаш Матијас Лесор се огласио током параде прославе титуле Евролиге са Панатинаикосом. Панатинаикос је савладао Реал Мадрид са 95:80, у финалу на Фајнал-фору Евролиге у Берлину и дошао до седме титуле. Један од… »
Хезоња: У Берлину је све направљено да Панатинаикос победи
Спорт клуб 27.05.2024
Кошаркаш Реал Мадрида Марио Хезоња преузео је одговорност за пораз од Панатинаикоса у финалу фајнал-фора Евролиге. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Реал није успео да одбрани титулу у Евролиги, пошто је у… »
Атаман: Заслужили смо трофеј, имали смо сјајну сезону
Б92 27.05.2024
Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да је клуб из Атине заслужено освојио титулу у Евролиги. Кошаркаши Панатинаикоса су у недељу у финалу Ф4 Евролиге у Берлину савладали мадридски Реал 95:80. "Ово је… »
Хезоња преузео одговорност за пораз у финалу: "Ја сам апсолутно крив"
Спортске.нет 27.05.2024
Кошаркаш Реал Мадрида Марио Хезоња преузео је одговорност за пораз од Панатинаикоса у финалу фајнал-фора Евролиге. Реал није успео да одбрани титулу у Евролиги, пошто је синоћ у финалу у Берлину изгубио од Панатинаикоса са… »
Изузетна гледаност Спорт Клуба у време финала Евролиге
Данас 27.05.2024
Атомско финале Евролиге, у којем је Панатинаикос, пошто је надиграо браниоца трона Реал, освојио седму титулу првака Европе, а прву после 13 година, приковало је велики број љубитеља кошарке за први програм телевизије Спорт… »
Фантастични резултати гледаности Ф4 Евролиге на Спорт Клубу
Спорт клуб 27.05.2024
Спорт Клуб је током ексклузивног преноса финала Евролиге синоћ био убедљиво најгледанија телевизија у СББ мрежи са схареом од 20,15%. Овај престижни спортски догађај привукао је невероватан број гледалаца, потврђујући Спорт Клуб… »
Атаман: Импресивно, ПАО прошле сезоне био 17. тим, сад првак
Спорт клуб 27.05.2024
Тренер Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да је клуб из Атине заслужено освојио титулу у Евролиги, преноси Баскетњуз. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Панатинаикос је у финалу Евролиге у Берлину савладао… »
Хезоња: Стидим се, крив сам, због мене нисмо освојили Евролигу
Спортски журнал 27.05.2024
Хрватски репрезентативац преузео кривицу за изгубљену титулу. Кошаркаши Панатинаикоса постали су јуче нови прваци Европе пошто су у финалном сусрету Евролиге у Берлину победили браниоце титуле Реал Мадрид 95:80. За грчку екипу… »
Хезоња: "Ја сам крив - је*и га" ВИДЕО
Б92 27.05.2024
Крилни играч Реал Мадрида Марио Хезоња истакао је себе као главни разлог пораза од Панатинаикоса у финалу Ф4 Евролиге. Панатинаикос је надиграо браниоца титуле 95:80 у Берлину за седму титулу шампиона Европе. ПАО су до победе… »
Вести дана »
„Будимо ту једни за друге“: Студенти из Инђије позвали суграђане да угосте учеснике шетње
Ин медија пре 1 сатјош 40 повезаних
Састац́у се са Путином уколико постоји извесност договора о Украјини
Вести онлине пре 1 сатјош 32 повезане
Скупови против блокада у Пожаревцу, Краљеву и Врању: Присутни Мацут и министри у Влади
Правда пре 3 сатајош 39 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 10 сатијош 20 повезаних