Povezane vesti
Hezonja: U Berlinu je sve napravljeno da Panatinaikos pobedi
Sport klub 27.05.2024
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja preuzeo je odgovornost za poraz od Panatinaikosa u finalu fajnal-fora Evrolige. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Real nije uspeo da odbrani titulu u Evroligi, pošto je u finalu u Berlinu… »
Lesor uz tri prsta: "Ovo je i za Partizan" VIDEO
B92 27.05.2024
Francuski košarkaš Matijas Lesor se oglasio tokom parade proslave titule Evrolige sa Panatinaikosom. Panatinaikos je savladao Real Madrid sa 95:80, u finalu na Fajnal-foru Evrolige u Berlinu i došao do sedme titule. Jedan od glavnih aktora, bio je… »
Hezonja preuzeo odgovornost za poraz u finalu: "Ja sam apsolutno kriv"
Sportske.net 27.05.2024
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja preuzeo je odgovornost za poraz od Panatinaikosa u finalu fajnal-fora Evrolige. Real nije uspeo da odbrani titulu u Evroligi, pošto je sinoć u finalu u Berlinu izgubio od Panatinaikosa sa 95:80. "Ja sam apsolutno… »
Ataman: Zaslužili smo trofej, imali smo sjajnu sezonu
B92 27.05.2024
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je da je klub iz Atine zasluženo osvojio titulu u Evroligi. Košarkaši Panatinaikosa su u nedelju u finalu F4 Evrolige u Berlinu savladali madridski Real 95:80. "Ovo je neverovatan osećaj. Gledalo… »
"Ja sam kriv!" Hrvat preuzeo odgovornost za poraz Real Madrida u finalu Evrolige
Večernje novosti 27.05.2024
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja preuzeo je odgovornost za poraz od Panatinaikosa u finalu fajnal-fora Evrolige. FOTO: Profimedia Real nije uspeo da odbrani titulu u Evroligi, pošto je sinoć u finalu u Berlinu izgubio od Panatinaikosa 80:95. "Ja… »
Izuzetna gledanost Sport Kluba u vreme finala Evrolige
Danas 27.05.2024
Atomsko finale Evrolige, u kojem je Panatinaikos, pošto je nadigrao branioca trona Real, osvojio sedmu titulu prvaka Evrope, a prvu posle 13 godina, prikovalo je veliki broj ljubitelja košarke za prvi program televizije Sport Klub, ekskluzivnog nosioca… »
Fantastični rezultati gledanosti F4 Evrolige na Sport Klubu
Sport klub 27.05.2024
Sport Klub je tokom ekskluzivnog prenosa finala Evrolige sinoć bio ubedljivo najgledanija televizija u SBB mreži sa shareom od 20,15%. Ovaj prestižni sportski događaj privukao je neverovatan broj gledalaca, potvrđujući Sport Klub kao vodeći… »
Hezonja: Stidim se, kriv sam, zbog mene nismo osvojili Evroligu
Sportski žurnal 27.05.2024
Hrvatski reprezentativac preuzeo krivicu za izgubljenu titulu. Košarkaši Panatinaikosa postali su juče novi prvaci Evrope pošto su u finalnom susretu Evrolige u Berlinu pobedili branioce titule Real Madrid 95:80. Za grčku ekipu to je sedma titula… »
Ataman: Impresivno, PAO prošle sezone bio 17. tim, sad prvak
Sport klub 27.05.2024
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je da je klub iz Atine zasluženo osvojio titulu u Evroligi, prenosi Basketnjuz. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Panatinaikos je u finalu Evrolige u Berlinu savladao madridski Real sa… »
Hezonja: "Ja sam kriv - je*i ga" VIDEO
B92 27.05.2024
Krilni igrač Real Madrida Mario Hezonja istakao je sebe kao glavni razlog poraza od Panatinaikosa u finalu F4 Evrolige. Panatinaikos je nadigrao branioca titule 95:80 u Berlinu za sedmu titulu šampiona Evrope. PAO su do pobede nosili Kostas Slukas sa… »
Vesti dana »
FT: Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
BLOG UŽIVO Protest u Novom Sadu: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice
Nova pre 28 minutajoš 30 povezanih
Uhapšeno troje osumnjičenih za ispaljivanje svetlećih raketa na kuću Netanjahua
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane
Izraelci gađali višespratnicu na severu Gaze, više desetina Palestinaca poginulo
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih