Povezane vesti
KoSSev: KFOR demantovao da je pregovarao septembra 2023. o povlačenju napadača iz Banjske
NIN 27.05.2024
KFOR je demantovao da je pregovarao o povlačenju napadača iz Banjske, u septembru prošle godine, prilikom oružanog sukoba grupe Srba i policije Kosova. "To nije tačno, ni u jednom trenutku KFOR nije bio uključen u navodne pregovore", poručili su iz… »
Kfor negira da je učestvovao u pregovorima o povlačenju Srba iz Banjske
Telegraf 27.05.2024
"To nije tačno. Kfor ni u jednom trenutku nije bio uključen u navodne pregovore", ističe se u saopštenju. Kfor je danas negirao tvrdnje iz nedavnog izveštaja Međunarodne krizne grupe da je učestvovao u navodnim pregovorima o povlačenju grupe… »
Da li je NATO zaista pomogao Milanu Radoičiću i ekipi napadača u Banjskoj da se domognu Srbije sa Kosova?
Danas 26.05.2024
U izveštaju Komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine NATO koji je 25. maja razmatran u Sofiji, navodi se da je misija KFOR na Kosovu, 24. septembra prošle godine, dogovorila sa napadačima koji su se povukli u manastir Banjska na severu… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 28 minutajoš 170 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 5 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 2 satajoš 20 povezanih