Povezane vesti
Nestorović uputio žestoke kritike: Vučić prokrčio put "Kosovu" u NATO alijansu
Pravda 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "prokrčio Kosovu put u NATO". Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica prihvatanja… »
Nestorović „udario“ na Vučića: Prokrčio je put Kosova u NATO
Nova 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica… »
Nestorović: Vučić je prokrčio Kosovu put u NATO
Nedeljnik 27.05.2024
(Beta) – Predsednik pokreta „Mi-snaga naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je rekao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica… »
Danas 27.05.2024
Predsednik pokreta „Mi-snaga naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica… »
Nestorović: Vučić je prokrčio Kosovu put u NATO, Prištini je sve dao
Radio 021 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica prihvatanja… »
Novi magazin 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica… »
Vesti dana »
„Brate, koji je danas dan?“: Studenti su nas ponovo oduševili genijalnim pozivom na protest ispred Ustavnog suda
City magazine pre 1 satjoš 16 povezanih
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih