Povezane vesti
Nestorović uputio žestoke kritike: Vučić prokrčio put "Kosovu" u NATO alijansu
Pravda 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "prokrčio Kosovu put u NATO". Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica prihvatanja… »
Nestorović „udario“ na Vučića: Prokrčio je put Kosova u NATO
Nova 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica prihvatanja… »
Nestorović: Vučić je prokrčio Kosovu put u NATO
Nedeljnik 27.05.2024
(Beta) – Predsednik pokreta „Mi-snaga naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je rekao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica prihvatanja… »
Nestorović: Vučić je prokrčio Kosovu put u NATO, Prištini je sve dao
Radio 021 27.05.2024
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio Kosovu put u NATO. Nestorović je agenciji Beta kazao da je članstvo Kosova u Parlamentarnoj skupštini NATO posledica prihvatanja… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 26 minutajoš 45 povezanih
"Rusija neće prekinuti vatru, Zelenski odlazi za tri nedelje!" Ukrajinci mirovni plan smatraju apsurdnim, a evo koja tačka je najkritičnija
Kurir pre 1 minutjoš 42 povezane
Vanredno u Vranju: Izlila se reka, preti opasnost od poplavnog talasa
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih