Povezane vesti
Napadnuti članovi 'Mi - snaga naroda' u Zrenjaninu dok su lepili plakate
Novi magazin 27.05.2024
Pokret "Mi - snaga naroda" je najavio prijave protiv četiri osobe koje su sinoć u Zrenjaninu predstavile kao aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) i napale tri člana njihovog pokreta dok su lepili plakate. U saopštenju piše da su napadači -… »
"Mi snaga naroda": Aktivisti SNS-a napali naše članove u Zrenjaninu
NIN 27.05.2024
Zrenjaninski odbor Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" saopštio je da su osobe, koje su se, kako se navodi, predstavile kao aktivisti Srpske napredne stranke, napale članove tog pokreta dok su lepili plakate. Napadači su bili… »
Aktivisti pokreta čiji je predsednik Branimir Nestorović napadnuti u Zrenjaninu
Danas 27.05.2024
Aktivisti pokreta „Mi snaga naroda, prof. Branimir Nestorović“ napadnuti su u Zrenjaninu prilikom predizbornih aktivnosti, saopštio je taj pokret. Napad se desio, po rečima pokreta, u noći između 26. i 27. maja oko ponoći od strane četvorice ljudi „koji… »
Vesti dana »

(BLOG) Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv uzvratio udarima na iranske raketne položaje
N1 Info pre 10 minutajoš 17 povezanih

Objavljen tačan dan kad nam se vraćaju tropske vrućine! Stižu nam afričke temperature, osveženja ni na vidiku
Kurir pre 5 minutajoš 14 povezanih

AMSS: Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na izlazu na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Novi magazin pre 20 minutajoš 11 povezanih

Svetsko klupsko prvenstvo: Flamengo pobedio Čelsi, Benfika ubedljiva protiv Oklanda
Nedeljnik pre 40 minutajoš 12 povezanih