Povezane vesti
IFC ima novu regionalnu direktorku koja obuhvata i Srbiju
Bloomberg Adria 27.05.2024
Međunarodna finansijska korporacija (IFC), imenovala je Ines Rocha na poziciju regionalne direktorke za Evropu. Sa sedištem u Beču, ona preuzima vodeću ulogu u podsticanju ulaganja u privatni sektor i kreiranju radnih mesta u centralnoj i istočnoj… »
Ines Rocha, nova regionalna direktorka IFC-a za Evropu
Kurir 27.05.2024
Beč, Austrija, 27. maj 2024—Međunarodna finansijska korporacija (IFC), imenovala je Ines Rocha na poziciju regionalne direktorke za Evropu. Sa sedištem u Beču, ona preuzima vodeću ulogu u podsticanju ulaganja u privatni sektor i kreiranju radnih mesta u… »
Izabrana nova regionalna direktora IFC-a za Evropu
Forbes 27.05.2024
Međunarodna finansijska korporacija (IFC), imenovala je Ines Rocha na poziciju regionalne direktorke za Evropu. Sa sedištem u Beču, ona preuzima vodeću ulogu u podsticanju ulaganja u privatni sektor i kreiranju radnih mesta u centralnoj i istočnoj… »
Vesti dana »
Raketiran jug Izraela, najmanje 100 povređenih; IDF: Pogođen objekat za razvoj nuklearnog oružja u Iranu
RTS pre 23 minutajoš 104 povezane
Ovo su uslovi Irana i Amerike za kraj rata na Bliskom istoku: Tramp ima i tajnog keca u rukavu
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
"Drago mi je da je mrtav"! Morbidna izjava Trampa posle vesti da je preminuo bivši šef FBI: "Više ne može da naudi ljudima"!
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
"Do juče sam ih gledala i divila se, a sad sam među njima": Ivana Španović osetila tremu do ušiju na SP
Mondo pre 33 minutajoš 20 povezanih