Повезане вести
Успешан дан за Србе на Ролан Гаросу: Лајовић нас обрадовао после драме, Кецмановић се осветио Бразилцу – Медведев избацио…
Нова 27.05.2024
Други дан на Ролан Гаросу био је изузетно занимљив, а дешавања можете испратити у нашем уживо блогу, где ће вам наш извештач Миодраг Димитријевић из дана у дан доносити најновије информације из Париза. Душан Лајовић победио је… »
Циципас пребродио тежак испит на старту РГ
Б92 27.05.2024
Грчки тенисер Стефанос ЦИципас убедљивим тријумфом резултатом 3:0 надиграо је Мартона Фучовича на старту Ролан Гароса. Девети носилац је посао завршио за два сата и 22 минута тениса и то по сетовима: 7:6, 6:4, 6:1. Највише… »
Кад може Циципас може и Синер: Нова љубав на Туру
Спорт клуб 27.05.2024
Освајач Аустралијан Опена Јаник Синер потврдио је да је у вези са 25. играчицом света, руском тенисерком Аном Калинскајом. “Знате, не волим много да причам о свом приватном животу. Да, са Аном сам, али све држимо у тајности. Нећу… »
"Енди је велики шампион": Вавринка подсетио на старе дане у великом дербију, а онда је шапутао са Марејем (видео)
Вечерње новости 27.05.2024
Швајцарски тенисер, Стан Вавринка је у првом колу Ролан Гароса играо као у старим данима. Победио је по трећи пут узастопно у Паризу Ендија Марија резултатом 3:0 по сетовима 6:4, 6:4, 6:2. Фото: Профимедиа По завршетку сусрета… »
"Желим да се вратим где сам био, Ђоковић ме Не занима": Синер задовољан стартом на Ролан Гаросу
Вечерње новости 27.05.2024
Италијански тенисер Јаник Синер је славио убедљиву победу против Американца Кристофера Јубенкса у првом колу турнира у Паризу са 3:0, по сетовима 6:3, 6:3, 6:4. ФОТО: Тањуг/АП Јаник Синер има заиста велике шансе да преузме врх… »
„Знам сценарио како да претекнем Новака, али“: Синер одмах проговорио о првом месту на планети
Нова 27.05.2024
Италијански тенисер Јаник Синер имао је много разлога да буде задовољан после меча првог кола на Ролан Гаросу. Синер је у претходном периоду забринуо своје навијаче јер је кубурио с повредом кука, али се опоравио довољно да… »
Синер потврдио да је у вези са Аном, па споменуо Новака! Прво место? Знам већ све могуће сценарије
Мондо 27.05.2024
Јаник Синер потвдио је да је у вези са Аном Калинскајом, па је потом причао о Новаку Ђоковићу и првом месту на ранг-листи. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Јаник Синер потвдио је да је у вези са Аном… »
"Знам сценарио": Синер добио питање о Ђоковићу на конференцији за медије, па открио да му је то сан
Телеграф 27.05.2024
Остао је Италијан помало загонетан поводом тога шта мисли о овој теми. Италијански тенисер, Јаник Синер савладао је данас Кристофера Јубенкса у три сета и тако се без проблема пласирао у друго коло Ролан Гароса - 6:3, 6:3, 6:4… »
Синер убедљив на старту Ролан Гароса, ево шта Ђоковић сада мора да уради како би остао 1. на АТП листи
Телеграф 27.05.2024
Синеров наредни ривал биће Гаске. Италијански тенсиер Јаник Синер победом над Кристофером Еубанксом отворио је овогодишњи Ролан Гарос и пласирао се у друго коло - 6:3, 6:3, 6:4! То практично значи да ће Новаку Ђоковићу бити… »
Међедовић против Италијана на старту Ролан Гароса
Радио сто плус 27.05.2024
Коболи (22) је 53. на АТП листи и то му је најбољи пласман у каријери, а прошле недеље је играо полуфинале АТП турнира у Женеви у којем је поражен од седмог тенисера света Каспера Руда из Норвешке са 2:1 у сетовима (1:6, 6:1… »
Мари после пораза: Не стидим се резултата у Паризу
Б92 27.05.2024
Енди Мари је завршио мисију на Ролан Гаросу већ у првом колу. У дуелу ветерана, поражен је од 39-годишњег Сзана Вавринке, 6:4, 6:4, 6:2. Био је то вероватно последњи Ендијев меч на теренима у Паризу, где је 2016. играо у… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 0 минутајош 27 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 7 сатијош 3 повезане
НБС предузела мере како не би дошло до несташице евра, спрема и казне
Блоомберг Адриа пре 35 минутајош 28 повезаних