Povezane vesti
Maturant čiji je snimak zaludeo Balkan otkrio zašto se obukao kao baba! A kad čujete ko mu je prošle godine bila pratilja!
Kurir 27.05.2024
Matej Šušljik svojom odevnom kombinacijom za maturu izazvao je ogromnu pažnju kako u Bijeljini, tako i na celom Balkanu. Čini se da svi na društvenim mrežama dele snimak maturanta koji se obukao kao svoja baka i "oduvao" prisutne. Ovaj mladi… »
Maturant koji je nasmejao Balkan otkrio zašto se obukao kao baba i priznao: Zabranili su da odem na defile
Telegraf 27.05.2024
Prošle godine je meni baba bila pratilja na maturi, ove godine sam ja bio baba. Matej Šušljik svojom odevnom kombinacijom za maturu izazvao je ogromnu pažnju kako u Bijeljini, tako i na celom Balkanu. Čini se da svi na društvenim mrežama dele… »
Vesti dana »
Mesec dana od tragedije u Novom Sadu: Blokada kod Železničke stanice, pa šetnja do Trga slobode
BBC News pre 10 minutajoš 19 povezanih
Pola metra snega na planinama Zlatiborskog okruga: Putari celu noć čistili, upozorili vozače na oprez
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Putin odobrio budžet Rusije koji predviđa povećanje od 25 odsto za vojsku
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Košarkaši Šarlota poraženi od Atlante, Micić ubacio 15 poena (video)
Politika pre 2 satajoš 16 povezanih
Tramp na čelu FBI želi Patela, koji je najavio turbulentne promene, ambasadorska pozicija za Kušnerovog oca
NIN pre 2 satajoš 10 povezanih