Povezane vesti
Maturant čiji je snimak zaludeo Balkan otkrio zašto se obukao kao baba! A kad čujete ko mu je prošle godine bila pratilja!
Kurir 27.05.2024
Matej Šušljik svojom odevnom kombinacijom za maturu izazvao je ogromnu pažnju kako u Bijeljini, tako i na celom Balkanu. Čini se da svi na društvenim mrežama dele snimak maturanta koji se obukao kao svoja baka i "oduvao" prisutne. Ovaj mladi… »
Maturant koji je nasmejao Balkan otkrio zašto se obukao kao baba i priznao: Zabranili su da odem na defile
Telegraf 27.05.2024
Prošle godine je meni baba bila pratilja na maturi, ove godine sam ja bio baba. Matej Šušljik svojom odevnom kombinacijom za maturu izazvao je ogromnu pažnju kako u Bijeljini, tako i na celom Balkanu. Čini se da svi na društvenim mrežama dele snimak… »
Vesti dana »
'Smešno': Tramp o ideji šefice EU da Kanada postane pridruženi član evropskog bloka
Radio 021 pre 41 minutajoš 29 povezanih
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 1 minutjoš 13 povezanih
Lep i sunčan dan, a potom sledi preokret: Stiže nam "mlazna struja" sa Grenlanda, temperatura u Srbiji pada na nulu
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Mesi stotim golom i asistencijom doneo Inter Majamiju trofej Kampeones kupa
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih