Povezane vesti
"U jednom trenutku sam zavapio: Bože daj mi..." Prva izjava Sergeja Trifunovića o braku sa 23 godine mlađom Isidorom
Mondo 27.05.2024
Sergej Trifunović izgovorio je sudbonosno "da" 23 godine mlađoj Isidori Mijanović, a sada je prvi put za medije progovorio o braku. Sergej Trifunović izgovorio je sudbonosno "da" 23 godine mlađoj Isidori Mijanović, a sada je prvi put za medije… »
Razlika u godinama nema veze sa ljubavlju: Sergej Trifunović bez dlake na jeziku o braku sa 23 godine mlađom " Da ja…
Kurir 27.05.2024
Vest o venčanju glumca Sergeja Trifunovića i njegove 23 godine mlađe izabranice Isidore odjeknula je u domaćim medijima. Njih dvoje upriličili su tajno venčanje, a ekipa Kurira bila je na licu mesta, te je zabeležila ekskluzivne kadrove sa… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana