Povezane vesti
Hrvatica posetila Beograd pa javno upitala svoj narod: "Gde su vam te ružne reči i ružni pogledi na koje ste me…
Blic 27.05.2024
Kako se ruše predrasude? Ako pitate jednu Hrvaticu koja je nedavno posetila Srbiju i Beograd - onda tako što se upustite u nepoznato i sami se uverite ima li mesta takvim stvarima. Hrvatica koja se na Iks društvenoj mreži predstavlja kao "_KoVlajna_"… »
"Gde su vam te ružne reči i ružni pogledi na koje ste me upozoravali?" Hrvatica posetila Beograd, a njena reakcija je…
Dnevnik 27.05.2024
Kako se ruše predrasude? Ako pitate jednu Hrvaticu koja je nedavno posetila Srbiju i Beograd - onda tako što se upustite u nepoznato i sami se uverite ima li mesta takvim stvarima. Hrvatica koja se na Iks društvenoj mreži predstavlja kao "_KoVlajna_"… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane