Povezane vesti
"Konaković pozvao na moje ubistvo" Vučić: Plašim se da ćemo se suočiti sa teškom situacijom u svetu, sve se odlučuje do…
Kurir 27.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Ćirilica" i govorio o svim aktuelnim temama - glasanju o rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj Skupštini UN, zastavi ogrnutoj na toj sednici, rečima ministra BiH Elmedina Konakovića, grupama za… »
"Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korene!" Jelena Karleuša iskreno o Severini: "Žene koje prodaju veru.."
Telegraf 27.05.2024
Pomenula i pretnje iz Crne Gore. Uz predsednika Srbije, gosti emisije Milomira Marića su i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, predsednik Demokratske narodne partije u Crnoj Gori Milan Knežević i pevačica Jelena Karleuša. Ona je ispričala detalje… »
Vučić o glasanju o rezoluciji o Srebrenici: "Pokušaće da idu na reviziju tužbe protiv Republike Srbije"
Mondo 27.05.2024
Aleksandar Vučić jedan je od gostiju u večerašnjoj emisiji "Ćirlica" na Happy TV. Aleksandar Vučić jedan je od gostiju u večerašnjoj emisiji "Ćirlica" na Happy TV. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, gostujući u večerašnjoj emisiji "Ćirilica" priča o… »
Vučić o zastavi Srbije na Generalnoj skupštini UN: To je bila moja ideja, uvek ću je nositi
B92 27.05.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je o zastavi Srbije koju je nosio na Sednici generalne skupštine tokom glasanja o sramnoj rezoluciji o genocidu u Srebrenici. "To sam uradio namerno. Stavili smo preklopljenu zastavu kod Marka. Oni su na sve… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti ispred Tužilaštva za organizovani kriminal zbog slučaja „Generalštab“ postavili tri zahteva i predali pismo Mladenu Nenadiću: U Novom Sadu glasanje o smeni rektora Dejana Madića
Nova pre 32 minutajoš 21 povezana
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 14 minutajoš 34 povezane
Ekonomija i tehnologija na prvom mestu: Srbija otvara vrata investicijama Velike Britanije, a Britanci neće doći praznih ruku
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Poplave u Vranju i Svilajncu: Evakuacija i zatvaranje mosta zbog visokog vodostaja
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 27 povezanih
Osmani raspustila Skupštinu Kosova: "Jedini mogući datum vanrednih izbora 28. decembar"
NIN pre 33 minutajoš 26 povezanih