Povezane vesti
Vučić: Srbija je od početka znala šta je plan Sarajeva, tamo ne mogu ni da kažu da su Srbi stradali u Kazanima
Telegraf 27.05.2024
"Srbija je od početka znala šta je plan Sarajeva, tamo ne mogu ni da kažu da su Srbi stradali u Kazanima", rekao je Vučić na Hepiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Ćirilica" TV Hepi. "Glavni junak je bila naša zemlja… »
Vučić poziv šefa diplomatije BiH da poseti Potočare nazvao 'pozivom na ubistvo'
Slobodna Evropa 27.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je ministra spoljnih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) Elmedina Konakovića da je "de fakto pozvao na njegovo ubistvo" zato što ga je pozvao da poseti Memorijalni centar Srebrenica - Potočari. Vučić je 27… »
Vučić: "Plašim se da svet ide u najgorem pravcu. Sve će biti jasno do 5. novembra"
B92 27.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon izglasane Rezolucije o Srebrenici. On je govorio o borbi Srbije u UN, ali i o drugim aktuelnim temama. "Glavni junak je bila naša zemlja koja je uspela da se suprotstavi pritiscima i da… »
Konakovićev poziv u Njujork i Potočare, Vučić shvatio kao poziv „na svoje ubistvo“
N1 Info 27.05.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su u BiH toliko nervozni zbog rezultata glasanja na GS UN o rezoluciji o Srebrenici, da je ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković de fakto pozvao na njegovo ubistvo. „Toliko su nervozni zbog… »
Vučić: Konaković de fakto pozvao na moje ubistvo, u BiH nervozni zbog rezultata
RTV 27.05.2024
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su u BiH toliko nervozni zbog rezultata glasanja na GS UN o rezoluciji o Srebrenici, da je ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković danas de fakto pozvao na njegovo ubistvo. "Toliko su nervozni… »
Vučić poziv ministra BiH shvatio kao "de fakto" poziv na ubistvo: Toliko su nervozni
Radio 021 27.05.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su u Bosni i Hercegovini nervozni zbog rezultata glasanja na Generalne skupštine Ujedinjenih nacija o rezoluciji o Srebrenici. Toliko su nervozni, ističe Vučić, da je ministar spoljnih poslova BiH Elmedin… »
Vučić: Konaković de facto pozvao na moje ubistvo, u BiH nervozni zbog rezultata glasanja u UN
Euronews 27.05.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su u BiH toliko nervozni zbog rezultata glasanja u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici, da je ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković danas de facto pozvao na njegovo ubistvo. "Toliko su… »
"Konaković je defakto pozvao na moje ubistvo" Vučić o intervjuu Elmedina: Srbija je od početka znala šta je plan Sarajeva
Kurir 27.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na TV Hepi u emisiji "Ćirilica" govorio je o intervjuu ministra spoljnih poslova BiH, Elmedina Konakovića. - Pročitao sam, ja nisam mogao to da gledam - rekao je odgovarajući na pitanje o intervjuu… »
Đurić: "Konaković se javno ruga i poigrava osećanjima građana Srbije"
B92 27.05.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić rekao je danas da je izjava ministra spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, Elmedina Konakovića "javno izrugivanje i poigravanje nacionalnim osećanjima". "Sa nelagodom sam primio javno izrugivanje i… »
Vučić: U Sarajevu će pokušati da idu na reviziju tužbe protiv Srbije, ali ne mislim da je to pametno
RTS 27.05.2024
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da će u Sarajevu pokušati da idu na reviziju tužbe protiv Srbije, ali da to nije pametno. Ističe da su u BiH toliko nervozni zbog rezultata glasanja na Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici da je… »
Vučić: "Hvala na pozivu da budem ubijen. Ako se na to odazovem, znajte da je za moje ubistvo kriv Konaković"
B92 27.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi gde govori o aktuelnim temama. "Pročitao sam, ja nisam mogao to da gledam," rekao je odgovarajući na pitanje o intervjuu ministra spoljnih poslova BiH, Elmedina Konakovića… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana