Повезане вести

Обрадовић о шиканирању: Судијама се обраћам на ви, они мени на ти...

Обрадовић о шиканирању: Судијама се обраћам на ви, они мени на ти...

Спортски журнал 27.05.2024
Мега после преокрета победила Партизан и изборила мајсторицу. После пораза од Меге Жељко Обрадовић је био кратак и јасан: - Честитам екипи Меге на победи. Пробаћемо да се припремимо за мајсторицу. Како није било додатних питања… »
"У овим годинама да доживим да ми неко каже седи доле": Жељко Обрадовић ударио на судије после пораза од Меге

"У овим годинама да доживим да ми неко каже седи доле": Жељко Обрадовић ударио на судије после пораза од Меге

Телеграф 27.05.2024
Било је бурно на конференцији. Кошаркаши Партизана поражени су од Меге у другом мечу полуфинала Суперлиге резутлатом 92:88, па је серија продужена за још један меч који ће нам и открити име другог финалисте. Домаћин је након… »
Нисмо имали довољно енергије: Обрадовић након меча Меге и Партизана ''загрмео'' на судије

Нисмо имали довољно енергије: Обрадовић након меча Меге и Партизана ''загрмео'' на судије

Вечерње новости 27.05.2024
Кошаркаши Партизана изгубили су другу утакмицу полуфиналне серије КЛС са 92:88, а Жељко Обрадовић обратио се након меча. Пхото: АБА Леагуе ј.т.д./Драгана Стјепановић Домаћин је након великог преокрета дошао до победе, а после… »
Обрадовић: "Овакво шиканирање од судија нисам доживео! Ја на 'ви', они на 'ти'..."

Обрадовић: "Овакво шиканирање од судија нисам доживео! Ја на 'ви', они на 'ти'..."

Спортске.нет 27.05.2024
Кошаркаши Меге изједначили су на 1:1 у победама против Партизана у полуфиналној серији Суперлиге Србије, пошто су вечерас на свом терену славили са 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26). Тренер Партизана Жељко Обрадовић одржао је… »
Жељко Обрадовић загрмео после Меге: „у овим годинама да доживим да ми неко каже седи доле“

Жељко Обрадовић загрмео после Меге: „у овим годинама да доживим да ми неко каже седи доле“

Хот спорт 27.05.2024
Жељко Обрадовић дао је свој коментар после утакмице са Мегом Кошаркаши Партизана поражени су од Меге у другом мечу полуфинала Суперлиге резутлатом 92:88, па је серија продужена за још један меч који ће нам и открити име другог… »
Обрадовић: Он ће мени да седнем доле - овакво шиканирање никада нисам доживео!

Обрадовић: Он ће мени да седнем доле - овакво шиканирање никада нисам доживео!

Б92 27.05.2024
Ништа у кошарци није немогуће, али је баш права реткост да Жељко Обрадовић добије техничку грешку због протеста код судија. Али управо се то догодило ове вечери у другој утакмици полуфиналне серије Кошаркашке Суперлиге Србије… »
"Овакво шиканирање судија никад нисам доживео!" Жељко Обрадовић: Ја њему Ви, он мени седи доле!

"Овакво шиканирање судија никад нисам доживео!" Жељко Обрадовић: Ја њему Ви, он мени седи доле!

Мондо 27.05.2024
Жељко Обрадовић је био јако љут на судије после меча са Мегом у полуфиналу Суперлиге. Жељко Обрадовић је био јако љут на судије после меча са Мегом у полуфиналу Суперлиге. Жељко Обрадовић је био врло незадовољан суђењем на… »
Обрадовић побеснео после Меге: Никад нисам доживео овакво шиканирање од судија!

Обрадовић побеснео после Меге: Никад нисам доживео овакво шиканирање од судија!

Курир 27.05.2024
Кошаркаши Меге и Партизана играће мајсторицу у борби за финале домаће Суперлиге. Мега је у Тренинг центру "Дејан Милојевић" савладала црно-беле резултатом 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26) и тако изједначила у серији на 1:1… »

Вести дана »