Povezane vesti
Obradović o šikaniranju: Sudijama se obraćam na vi, oni meni na ti...
Sportski žurnal 27.05.2024
Mega posle preokreta pobedila Partizan i izborila majstoricu. Posle poraza od Mege Željko Obradović je bio kratak i jasan: - Čestitam ekipi Mege na pobedi. Probaćemo da se pripremimo za majstoricu. Kako nije bilo dodatnih pitanja najtrofejniji trener… »
"U ovim godinama da doživim da mi neko kaže sedi dole": Željko Obradović udario na sudije posle poraza od Mege
Telegraf 27.05.2024
Bilo je burno na konferenciji. Košarkaši Partizana poraženi su od Mege u drugom meču polufinala Superlige rezutlatom 92:88, pa je serija produžena za još jedan meč koji će nam i otkriti ime drugog finaliste. Domaćin je nakon velikog preokreta došao do… »
Nismo imali dovoljno energije: Obradović nakon meča Mege i Partizana ''zagrmeo'' na sudije
Večernje novosti 27.05.2024
Košarkaši Partizana izgubili su drugu utakmicu polufinalne serije KLS sa 92:88, a Željko Obradović obratio se nakon meča. Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović Domaćin je nakon velikog preokreta došao do pobede, a posle meča se medijima najpre… »
Obradović: "Ovakvo šikaniranje od sudija nisam doživeo! Ja na 'vi', oni na 'ti'..."
Sportske.net 27.05.2024
Košarkaši Mege izjednačili su na 1:1 u pobedama protiv Partizana u polufinalnoj seriji Superlige Srbije, pošto su večeras na svom terenu slavili sa 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26). Trener Partizana Željko Obradović održao je prilično burnu… »
Željko Obradović zagrmeo posle Mege: „u ovim godinama da doživim da mi neko kaže sedi dole“
Hot sport 27.05.2024
Željko Obradović dao je svoj komentar posle utakmice sa Megom Košarkaši Partizana poraženi su od Mege u drugom meču polufinala Superlige rezutlatom 92:88, pa je serija produžena za još jedan meč koji će nam i otkriti ime drugog finaliste. Domaćin je… »
Obradović: On će meni da sednem dole - ovakvo šikaniranje nikada nisam doživeo!
B92 27.05.2024
Ništa u košarci nije nemoguće, ali je baš prava retkost da Željko Obradović dobije tehničku grešku zbog protesta kod sudija. Ali upravo se to dogodilo ove večeri u drugoj utakmici polufinalne serije Košarkaške Superlige Srbije između Mege i Partizana. U… »
"Ovakvo šikaniranje sudija nikad nisam doživeo!" Željko Obradović: Ja njemu Vi, on meni sedi dole!
Mondo 27.05.2024
Željko Obradović je bio jako ljut na sudije posle meča sa Megom u polufinalu Superlige. Željko Obradović je bio jako ljut na sudije posle meča sa Megom u polufinalu Superlige. Željko Obradović je bio vrlo nezadovoljan suđenjem na meču Partizana i Mege u… »
Obradović pobesneo posle Mege: Nikad nisam doživeo ovakvo šikaniranje od sudija!
Kurir 27.05.2024
Košarkaši Mege i Partizana igraće majstoricu u borbi za finale domaće Superlige. Mega je u Trening centru "Dejan Milojević" savladala crno-bele rezultatom 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26) i tako izjednačila u seriji na 1:1. Trener Partizana Željko… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada, i svih 140 tačaka dnevnog reda
RTV pre 24 minutajoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine grada Novog Sada Usvojene sve tačke
Dnevnik pre 19 minutajoš 16 povezanih

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 6 satijoš 30 povezanih

Olimpijski šampion Usain Bolt promoviše EXPO u Beogradu
Slobodna Evropa pre 49 minutajoš 66 povezanih