Повезане вести
Бурно у студију РТС: Манојловић показивао слике Вучића са Клинтоном и Блером, Мали вадио папире
Н1 Инфо 28.05.2024
У емисији "Таковска 10" на РТС-у дошло је до свађе између Синише Малог из Српске напредне странке и Сава Манојловића из "Крени-промени" због слика председника Србије Александра Вучића са Билом Клинтоном и Тонијем Блером. Већ на… »
Таковска 10: Шта странке нуде грађанима на београдским изборима
РТС 28.05.2024
Уочи избора 2. јуна, Синиша Мали, испред листе “Александар Вучић - Београд сутра”, Саво Манојловић, испред листе “И ја сам Београд - Крени – промени”, Добрица Веселиновић, испред листе “Бирамо Београд” и Борислав Антонијевић… »
Кључни проблеми Београда (4): Корупција
Инсајдер 28.05.2024
У последње време, а обично тако и бива пред изборе, корупција је тема која је све више у фокусу јавности. Део опозиције тврди да је Београд "центар Европе за прање новца" те да корупција "поједе 640 милиона евра годишње док… »
Кладионице избациле квоте пред београдске изборе: Владајућа коалиција има дупло већи рејтинг од опозиције, Несторовић прелази…
Блиц 28.05.2024
Ако је веровати домаћим кладионицама, које су јуче коначно избациле квоте за предстојеће београдске изборе, коалиција окупљена око Српске напредне странке може да рачуна на убедљиву победу и подршку више од половине гласача, а… »
Манојловић: Најбоље да Вучић скупи храброст и дође на ТВ дебату
Н1 Инфо 28.05.2024
Носилац листе "И ја сам Београд - Крени-Промени" Саво Манојловић позвао је председника Србије Александра Вучића, чије је име у називу свих лииста Српске напредне странке (СНС), да данас учествује с кандидатима опозиције за… »
Манојловић (Крени Промени): Најбоље да Вучић скупи храброст и дође на ТВ дебату
Бета 28.05.2024
Носилац листе "И ја сам Београд - Крени-Промени" Саво Манојловић позвао је председника Србије Александра Вучића, чије је име у називу свих лииста Српске напредне странке (СНС), да данас учествује с кандидатима опозиције за… »
Манојловић (Крени Промени): Најбоље да Вучић скупи храброст и дође на ТВ дебату
Радио сто плус 28.05.2024
Манојловиић, који је кандидат за градоначелника Београда позвао је у саопштењу Вучића да се лично појави у дебати уколико, како је навео, не сме да пошаље Александра Шапића који је такође кандидат за градоначелника Београда… »
„Докторска“, „аеродромска“, „ветеранска“ листа…: Ко су све кандидати за одборнике и градоначелнике у Нишу?
Данас 27.05.2024
Градска изборна комисија у Нишу прогласила је 11 изборних листи са кандидатима за 61 одборничко место у Скупштини града. На првом месту Збирне изборне листе кандидата за одборнике Скупштине града је листа коалиције око Српске… »
Вести дана »
Алексић у Скупштини: Националне фреквенције су јавно добро, а не плен власт
Глас Шумадије пре 10 минутајош 38 повезаних
Ухапшена тројица Новосађана: Двојица су трећем продала дрогу на улици
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 20 повезаних
СРЦЕ: Братина Вучићева батина, није случајан његов напад на Н1 и Нову у овом тренутку
Н1 Инфо пре 10 минутајош 18 повезаних