Povezane vesti

Međedović odmah ispao sa Rolan Garosa! Prošetao se kroz kvalifikacije, pa stao u prvom kolu!

Međedović odmah ispao sa Rolan Garosa! Prošetao se kroz kvalifikacije, pa stao u prvom kolu!

Mondo 28.05.2024
Najtalentovaniji srpski tensier Hamad Međedović brzo završava drugi grend slem u sezoni. Najtalentovaniji srpski tensier Hamad Međedović brzo završava drugi grend slem u sezoni. Srpski teniser Hamad Međedović završio je učešće na grendc slemu… »
"Probudio sam se i video zmiju kako me ujeda" Nadal frapirao Novinare u Parizu - slikovito objasnio svoj najveći problem!

"Probudio sam se i video zmiju kako me ujeda" Nadal frapirao Novinare u Parizu - slikovito objasnio svoj najveći problem!

Kurir 28.05.2024
Španski teniser Rafael Nadal završio je učešće na Rolan Garosu već u 1. kolu. Najtrofejniji teniser na ovom grend slemu poražen je od Nemca Aleksandra Zvereva u tri seta - 6:3, 7:6 (7:5), 6:3. Nakon poraza, španski teniser malo se našalio na… »
Nadal: "Jednog dana sam se probudio i našao zmiju kako me ujeda"

Nadal: "Jednog dana sam se probudio i našao zmiju kako me ujeda"

Telegraf 28.05.2024
Slikovito je Španac objasnio šta mu se dešava sa telom. Iako to ne želi da prizna, svi su izgledi da smo španskog tenisera Rafaela Nadala u ponedeljak poslednji put gledali na terenima Rolan Garosa! Rafa nije mogao ništa protiv Aleksandera Zvereva… »

Vesti dana »