Povezane vesti
Dačić: Ljude na lokalu interesuju i državna pitanja, SNS mi ne nameće novog direktora policije
Beta 28.05.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da su predstojeći izbori lokalni ali da to ne znači da ljude na lokalu ne interesuju najznačajnija nacionalna i državna pitanja. "Oni žele da znaju kakvu politiku bi opozicija vodila… »
Dačić: SNS mi ne nameće direktora policije
N1 Info 28.05.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić odbacio je navode da će mu Srpska napredna stranka (SNS) nametnuti novog direktora policije, navodeći da SNS i SPS ne funkcionišu po principu nametanja. „Odredio… »
Dačić: Ljude na lokalnu interesuju i državna pitanja, SNS mi ne nameće novog direktora policije
Radio sto plus 28.05.2024
“Oni žele da znaju kakvu politiku bi opozicija vodila na nacionalnom planu. Stvari najbolje funkcionišu kada lokalne i državne vlasti rade zajedno”, rekao je Dačić u intervjuu za Večernje novosti. Na pitanje o ubistvu devojčice Danke Ilić čije telo još… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran potvrdio da je ubijen ministar obaveštajnih poslova; Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
Insajder pre 10 minutajoš 59 povezanih
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 3 satajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 7 satijoš 42 povezane