Повезане вести
Дачић: Људе на локалу интересују и државна питања, СНС ми не намеће новог директора полиције
Бета 28.05.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да су предстојећи избори локални али да то не значи да људе на локалу не интересују најзначајнија национална и државна питања. "Они желе да знају какву… »
Дачић: СНС ми не намеће директора полиције
Н1 Инфо 28.05.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар унутрашњих послова Ивица Дачић одбацио је наводе да ће му Српска напредна странка (СНС) наметнути новог директора полиције, наводећи да СНС и СПС не функционишу по… »
Дачић: Људе на локалну интересују и државна питања, СНС ми не намеће новог директора полиције
Радио сто плус 28.05.2024
“Они желе да знају какву политику би опозиција водила на националном плану. Ствари најбоље функционишу када локалне и државне власти раде заједно”, рекао је Дачић у интервјуу за Вечерње новости. На питање о убиству девојчице… »
Вести дана »
"Врховни командант" о обавезном војном року: Креће ове године, урадићемо то брзо
Н1 Инфо пре 13 минутајош 20 повезаних
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Америка гласала против! Мења се име нуклеарке и уводе нове мере, Вашингтон стао уз Русију!
Курир пре 33 минутајош 23 повезане
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Има страдалих, више особа спасено
Еуроневс пре 58 минутајош 18 повезаних