Povezane vesti
Dačić: Ljude na lokalu interesuju i državna pitanja, SNS mi ne nameće novog direktora policije
Beta 28.05.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da su predstojeći izbori lokalni ali da to ne znači da ljude na lokalu ne interesuju najznačajnija nacionalna i državna pitanja. "Oni žele da znaju kakvu politiku bi opozicija vodila… »
Dačić: SNS mi ne nameće direktora policije
N1 Info 28.05.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić odbacio je navode da će mu Srpska napredna stranka (SNS) nametnuti novog direktora policije, navodeći da SNS i SPS ne funkcionišu po principu nametanja. „Odredio… »
Dačić: SNS mi ne nameće novog direktora policije
Novi magazin 28.05.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da su predstojeći izbori lokalni ali da to ne znači da ljude na lokalu ne interesuju najznačajnija nacionalna i državna pitanja. "Oni žele da znaju kakvu politiku bi opozicija vodila… »
Dačić: Ljude na lokalnu interesuju i državna pitanja, SNS mi ne nameće novog direktora policije
Radio sto plus 28.05.2024
“Oni žele da znaju kakvu politiku bi opozicija vodila na nacionalnom planu. Stvari najbolje funkcionišu kada lokalne i državne vlasti rade zajedno”, rekao je Dačić u intervjuu za Večernje novosti. Na pitanje o ubistvu devojčice Danke Ilić čije telo još… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 17 minutajoš 28 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 2 satajoš 36 povezanih

Bura posle meča Leh - Zvezda: "Živeo je u provinciji i zarađivao 3.500 evra, je l' moguće da je to uradio?"
Telegraf pre 13 minutajoš 54 povezane

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 58 povezanih