Povezane vesti
Niko kao Ronaldo i u Saudijskoj Arabiji
Sportski žurnal 28.05.2024
Portugalac najefikasniji igrač u istoriji tamošnjeg fudbala. Al Nasr je sinoć savladao Al Itihad sa 4:2, Kristijano Ronaldo postigao dva gola i sa 35 oborio rekord saudijske elitne lige. Čuveni Portugalac je na impresivan način postao prvi strelac… »
Ronaldo: Ne pratim rekorde, već oni mene
Sport klub 28.05.2024
Portugalski superstar Kristijano Ronaldo je uspeo da sruši dva rekorda u Saudijskoj Arabiji. Ronaldo je bio strelac za Al Nasr protiv Al Itihada, pogađao je mrežu dva puta i tako ušao u istoriju. On je završio sezonu sa 35 postignutih pogodaka, što niko… »
Nenadmašni Ronaldo: Portugalski fudbaler postavio još jedan rekord
Večernje novosti 28.05.2024
Fudbaler Al Nasra i reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo postavio je još jedan rekord u Saudijskoj Arabiji. FOTO: Profimedia On je ove sezone postigao čak 35 golova, što niko pre njega nije uradio, a tim povodom se i oglasio na društvenim… »
Ronaldo srušio dva rekorda: "Ne pratim ja njih, nego oni mene"
B92 28.05.2024
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo je uspeo da sruši dva rekorda u Saudijskoj Arabiji. On je bio strelac za svoj Al Nasr protiv Al Itihada. Pogađao je mrežu dva puta i tako ušao u istoriju. Ronaldo je završio sezonu sa 35 postignutih pogodaka, što… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za NIS, produžen rok za pregovore do 22. maja
RTV pre 36 minutajoš 29 povezanih
"Ministarko Đedović, zašto se hvalite cenom goriva od 181 dinara za poljoprivrednike kad je u Hrvatsoj ista ta cena 104 dinara za litar?"
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Katar: Potpuno uništenje Irana nije opcija; Iran: Pokrenut novi talas raketnih udara
RTV pre 11 minutajoš 63 povezane
Komesarijat za izbeglice i migracije: U Srbiji registrovano oko 200.000 interno raseljenih sa KiM
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 54 povezane
Hrvatska policija objasnila zašto je Draško Stanivuković bio priveden: Sada je pušten na slobodu
Nova pre 4 satijoš 30 povezanih