Повезане вести

Овако Дарко Лазић брине о трудној жени: Каћа објавила снимак из породичног дома дан након што су објавили да чекају бебу

Овако Дарко Лазић брине о трудној жени: Каћа објавила снимак из породичног дома дан након што су објавили да чекају бебу

Блиц 28.05.2024
Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина чекају девојчицу, а вест о принови поделили су са свима. Они су направили овим поводом велико славље у Брестачу, где су са пријатељима и породицама открили пол детета. Катарина је… »
(Видео) "Ја сам ти тетка": Ана Севић се огласила о трудноћи жене Дарка Лазића, бивша жена фолкера поручује: "Много ти се…

(Видео) "Ја сам ти тетка": Ана Севић се огласила о трудноћи жене Дарка Лазића, бивша жена фолкера поручује: "Много ти се…

Блиц 28.05.2024
Фолкер Дарко Лазић чека треће дете са супругом Катарином. Дарко Лазић и Катарина организовали су тим поводом славље у Брестачу, а у оквиру журке пуштен је и видеу у ком су фамилија и пријатељи давали своје мишљење ког је пола… »
Након вести да ће Дарко Лазић поново постати отац, овакве речи од Ане Севић нико није очекивао: Објаснићемо ти када порастеш...…

Након вести да ће Дарко Лазић поново постати отац, овакве речи од Ане Севић нико није очекивао: Објаснићемо ти када порастеш...…

Курир 28.05.2024
Певач Дарко Лазић черка треће дете, прво са супругом Катарином, што су прославили јуче, 27. маја, у кући у Брестачу. Али су и организовали и популарну забаву "поводом откривања пола бебе", што је било изненађење за све госте… »
Ево шта је радила лазићева бивша док је у Брестачу трајало весеље: Марина Гагић објавом заинтригирала све, славила је и она…

Ево шта је радила лазићева бивша док је у Брестачу трајало весеље: Марина Гагић објавом заинтригирала све, славила је и она…

Курир 28.05.2024
Дарко Лазић и његова супруга Катарина чекају своје прво дете, о чему је први писао Курир. Однос Лазићевих бивших жена, са њим и његовом тренутном супругом увек је интригирао јавност, па се после Анине, чекала и реакција… »
И Марина Гагић славила синоћ: У дому Дарка Лазића гала прослава због Каћине трудноће, а ево где је била бивша вереница…

И Марина Гагић славила синоћ: У дому Дарка Лазића гала прослава због Каћине трудноће, а ево где је била бивша вереница…

Блиц 28.05.2024
Супруга фолкера Дарка Лазића, Катарина у другом је стању. Певач чека своје треће дете са Катарином док из везе са Мариног Гагић има сина Алексеја, а са Аном Севић има ћерку Лорену. Бивша жена Дарка Лазића Ана Севић лајковала је… »
И Лазићева бивша је славила синоћ: Марина Гагић "грми" у бруталној хаљини, све се савршено оцртало

И Лазићева бивша је славила синоћ: Марина Гагић "грми" у бруталној хаљини, све се савршено оцртало

Телеграф 28.05.2024
Док је синоћ у Брестачу трајало славље, Марина се огласила и објавила слику у изазовној хаљини. Дарко Лазић чека треће дете, прво са супругом Катарином, након чега је реаговала и певачева прва супруга Ана Севић. Однос Лазићевих… »

Вести дана »