Povezane vesti
Nije bilo (pre)lako, ali Đoković je bez drame u drugom kolu
Sport klub 28.05.2024
Najbolji teniser svih vremena 20. put zaredom nastupio je u glavnom žrebu Rolan Garosa i 20. put zaredom je pobedio. Novak Đoković je uspešno započeo pohod na rekordni 25. grend slem turnir pošto je u utorak uveče na stadionu “Filip Šatrije”… »
Ečeveri: Mislim da će on i dalje dugo biti broj jedan
Sport klub 28.05.2024
Argentinski teniser Tomas Ečeveri imao je tu sreću da je igrao na stadionu Suzan Lenglan i da je nezavisno od kiše uspeo da odigra svoj meč prvog kola protiv domaćeg tenisera Artura Kazoa. I na kraju je uspeo da pobedi. Slavio je Ečeveri 3:1 i… »
"On je moj idol": Niko ne obožava Đokovića kao mladi Argentinac (foto)
Večernje novosti 28.05.2024
Argentinski teniser, Tomaš Martin Ečeveri je na startu turnira pobedio Artura Kazua u prvom kolu Rolan Garosa rezultatom 3:6, 6:2, 6:1. FOTO: Tanjug/AP Argentinski teniser, Tomaš Martin Ečeveri, govorio je o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru… »
Lajović zadovoljan pobedom u prvom kolu Rolan Garosa
Novi magazin 28.05.2024
Srpski teniser Dušan Lajović, koji je u prvom kolu Rolan Garosa eliminisao Rusa Romana Safiulina, izjavio je da je veoma zadovoljan pobedom i plasmanom u drugo kolo pariskog grend slema. „Mnogo mi znači ova pobeda, prošlo je dosta vremena otkad sam… »
Lajović: Nostalgija, ljudi navijaju za jednoručne bekhende
Sport klub 28.05.2024
Srpski teniser Dušan Lajović zadovoljan je kako mu je telo odreagovalo dan posle trijumfa nad Romanom Safijulinom u meču koji je trajao više od četiri sata. OZMO NA ŠLJACI: Teniske ljubavi: Posle raskida, vratilo joj se samopouzdanje SK intervju… »
"Igra dobar tenis, dosta me namučila, moram uraditi domaći zadatak": Američka teniserka pred meč sa Olgom Danilović
Večernje novosti 28.05.2024
Američka teniserka, Danijel Kolins oprezna je pred duel drugog kola Rolan Garosa protiv srpske teniserke, Olge Danilović. Foto: Profimedia Danijel Kolins i Olga Danilović odigrale su na Mastersu u Madridu jedan zanimljiv i neizvenstan teniski meč u… »
Kolins: "Olga radi izvanredne stvari na terenu"
B92 28.05.2024
Američka teniserka Danijel Kolins oprezna je pred duel drugog kola Rolan Garosa protiv Olge Danilović. Ove dve teniserke odigrale su na Mastersu u Madridu jedan zanimkjiv i neizvenstan duel koji je na kraju pripao Američkoh teniserki. Kolins na taj… »
Dutzee Midnight Show
Sport klub 28.05.2024
„Aleeeee, Dušaaaaan“, grmelo je sa terena broj 10 po hladnom pariskom vremenu, ali tribine su bile pune. Ljudi i adrenalina. Bio je to jedan od rolerkostera na koji nas je Dušan Lajović navikao, a sada je Roman Safijulin pao sa 4:6, 7:5, 6:4, 6:7… »
Kolins: Za Olgu ću morati temeljno da se spremim
Sport klub 28.05.2024
U Madridu su odigrale izvanredan meč, Olga Danilović je bila na korak do pobede, a američka teniserka Danijel Kolins taj duel smatra kao upozorenje pred okršaj u drugom kolu Rolan Garosa. OZMO NA ŠLJACI: SK intervju: Kažu – vidi „ludu“ Igu… »
SK intervju: Kažu – vidi „ludu“ Igu, ali njoj daje rezultate
Sport klub 28.05.2024
Samo jedna od šest žena koje su treneri teniserkama iz top 100, Srpkinja Biljana Veselinović u vrhunkom tenisu je već decenijama. OZMO NA ŠLJACI: Vruća stolica teniske istine: Novak je to rekao?! Djoko magija, biće nam potrebna Novak: Niska… »
Nadal i Pariz – od zvižduka „glupe publike“ do obožavanja
Sport klub 28.05.2024
„Šteta je što me publika nikada nije podržavala na turniru koji je za mene tako važan i divan. Vraćaću se mnogo godina i nadam se da će me jednog dana više podržavati“. „Mislim da je pariska publika prilično glupa, smetaju im pobede… »
Vesti dana »
Završena blokada suda u Novom Sadu: Opozicija najavila novo okupljanje (FOTO, VIDEO)
Danas pre 49 minutajoš 33 povezane
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 2 satajoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki: Četiri osobe povređene, tri u teškom stanju
Vreme pre 2 satajoš 23 povezane