Повезане вести
Није било (пре)лако, али Ђоковић је без драме у другом колу
Спорт клуб 28.05.2024
Најбољи тенисер свих времена 20. пут заредом наступио је у главном жребу Ролан Гароса и 20. пут заредом је победио. Новак Ђоковић је успешно започео поход на рекордни 25. гренд слем турнир пошто је у уторак увече на стадиону… »
Ечевери: Мислим да ће он и даље дуго бити број један
Спорт клуб 28.05.2024
Аргентински тенисер Томас Ечевери имао је ту срећу да је играо на стадиону Сузан Ленглан и да је независно од кише успео да одигра свој меч првог кола против домаћег тенисера Артура Казоа. И на крају је успео да победи. Славио је… »
"Он је мој идол": Нико не обожава Ђоковића као млади Аргентинац (фото)
Вечерње новости 28.05.2024
Аргентински тенисер, Томаш Мартин Ечевери је на старту турнира победио Артура Казуа у првом колу Ролан Гароса резултатом 3:6, 6:2, 6:1. ФОТО: Тањуг/АП Аргентински тенисер, Томаш Мартин Ечевери, говорио је о Новаку Ђоковићу… »
Лајовић задовољан победом у првом колу Ролан Гароса
Нови магазин 28.05.2024
Српски тенисер Душан Лајовић, који је у првом колу Ролан Гароса елиминисао Руса Романа Сафиулина, изјавио је да је веома задовољан победом и пласманом у друго коло париског гренд слема. „Много ми значи ова победа, прошло је… »
Лајовић: Носталгија, људи навијају за једноручне бекхенде
Спорт клуб 28.05.2024
Српски тенисер Душан Лајовић задовољан је како му је тело одреаговало дан после тријумфа над Романом Сафијулином у мечу који је трајао више од четири сата. ОЗМО НА ШЉАЦИ: Тениске љубави: После раскида, вратило јој се… »
Колинс: "Олга ради изванредне ствари на терену"
Б92 28.05.2024
Америчка тенисерка Данијел Колинс опрезна је пред дуел другог кола Ролан Гароса против Олге Даниловић. Ове две тенисерке одиграле су на Мастерсу у Мадриду један занимкјив и неизвенстан дуел који је на крају припао Америчкох… »
Дутзее Миднигхт Схов
Спорт клуб 28.05.2024
„Алеееее, Душааааан“, грмело је са терена број 10 по хладном париском времену, али трибине су биле пуне. Људи и адреналина. Био је то један од ролеркостера на који нас је Душан Лајовић навикао, а сада је Роман Сафијулин пао са… »
Колинс: За Олгу ћу морати темељно да се спремим
Спорт клуб 28.05.2024
У Мадриду су одиграле изванредан меч, Олга Даниловић је била на корак до победе, а америчка тенисерка Данијел Колинс тај дуел сматра као упозорење пред окршај у другом колу Ролан Гароса. ОЗМО НА ШЉАЦИ: СК интервју: Кажу – види… »
СК интервју: Кажу – види „луду“ Игу, али њој даје резултате
Спорт клуб 28.05.2024
Само једна од шест жена које су тренери тенисеркама из топ 100, Српкиња Биљана Веселиновић у врхунком тенису је већ деценијама. ОЗМО НА ШЉАЦИ: Врућа столица тениске истине: Новак је то рекао?! Дјоко магија, биће нам потребна… »
Надал и Париз – од звиждука „глупе публике“ до обожавања
Спорт клуб 28.05.2024
„Штета је што ме публика никада није подржавала на турниру који је за мене тако важан и диван. Враћаћу се много година и надам се да ће ме једног дана више подржавати“. „Мислим да је париска публика прилично глупа, сметају им… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 5 сатијош 1 повезана