Повезане вести
"Спајић је мени и Мандићу обећао да ће Црна Гора бити уздржана": Огласио се Кнежевић о одлуци везаној за резолуцију о…
Курир 28.05.2024
"Премијер Милојко Спајић обећао је мени и Андрији Мандићу да ће Црна Гора бити уздржана поводом резолуције о Сребреници у Уједињеним нацијама", изјавио је лидер ДНП-а Милан Кнежевић. Он је рекао да је током историје Бугарска… »
Жестоко! Кнежевић позвао Спајића на полиграф, па га још поткачио: Мики, знам да волиш јк, средићу ти аутограм! Ко баје, А ко…
Курир 28.05.2024
Милан Кнежевић, председник Демократске народне партије Црне Горе, позвао је данас црногорског премијера Милојка Спајића на полиграф како би се утврдило ко не говори истину од њих двојице. - Мики, пошто сте изгорели полиграф у… »
Крвавац тврди да Кнежевић износи неистине о Спајићевом обећању о резолуцији
Политика 28.05.2024
ПОДГОРИЦА – Шеф Кабинета председника Владе Црне Горе Бранко Крвавац тврди да су нетачни наводи посланика Милана Кнежевића да је премијер Милојко Спајић њему и председнику парламента Андрији Мандићу обећао да ће Црна Гора бити… »
"Кнежевић и ја смо чули исто": Мандић о наводима да је Спајић казао да ће Црна Гора бити уздржана на гласању о Резолуцији о…
Вечерње новости 28.05.2024
ПРЕДСЕДНИК Скупштине Црне Горе и лидер Нове српске демократије Андрија Мандић огласио се подовом наводе лидера Демократскее народне партије, Милана Кнежевића. В.К. - Услед бројних питања јавности везано за то шта је речено на… »
Кнежевић позвао Спајића на полиграф: Мики, плаћам пут у Немачку
Политика 28.05.2024
Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић позвао је председника Владе Црне Горе Милојка Спајића на полиграф како би се проверила истинитост тврдњи да је обећао уздржан став те земље на гласању о резолуцији о Сребреници… »
Зашто Милан Кнежевић позива Милојка Спајића на полиграф у Висбадену?
РТВ 28.05.2024
ПОДГОРИЦА - Лидер Демократске народне партије (ДНП), Милан Кнежевић позвао је данас премијера Милојка Спајића да на полиграфу у Висбадену провере ко од њих двојице говори истину када је реч о обећању које је председник Владе… »
Кнежевић поручио Спајићу: "Мики, да одемо у Висбаден на полиграф да видимо ко мени баје, а ко лаже?"
Б92 28.05.2024
Лидер ДНП Милан Кнежевић поручио је премијеру Црне Горе Милојку Спајићу да треба да оду у Немачку на полиграф и да утврде ко коме баје, а ко лаже од њих двојице. "Мики, пошто сте изгорели полиграф у ЦБ-у, а ти имаш везе у… »
"Мики, да одемо у Висбаден на полиграф?" Кнежевић предложио Спајићу - На кога запишти да поднесе оставку на све функције
Вечерње новости 28.05.2024
МИЛАН Кнежевић је путем друштвених мрежа позвао премијера ЦГ Милојка Спајића да заједно оду на полиграф, и то у Немачку, да би се утврдило ко лаже, алудирајући на скорашња дешавања и издају од стране Црне Горе по питању… »
„Ко ти то баје?“: Спајић прокоментарисао тврдње Милана Кнежевића о гласању у УН
Недељник 28.05.2024
Премијер Црне Горе Милојко Спајић прокоментарисао је тврдње лидера Демократске народне партије Милана Кнежевића, да је Спајић њему и председнику црногорске скупштине Андрији Мандићу обећао да ће Црна Гора бити уздржана на… »
Вести дана »
Трамп потписао закон којим се окончава најдужа буџетска блокада у историји САД
Бета пре 43 минутајош 27 повезаних
Временска прогноза за четвртак, 13. новембар: Данас ујутру мраз, током дана сунчано
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних