Povezane vesti
U ulici Internacionalnih brigada obeležena horizontalna signalizacija
RTK 28.05.2024
Služba signalizacije JKP Šumadija Kragujevac izvodi radove na obeležavanju horizontalne signalizacije u ulici Internacionalnih brigada. Uporedo sa ovim radovima vrši se popravka i zamena neispravnih delova saobraćajnog znaka sa unutrašnjim osvetljenjem… »
Obeležava se kolovoz u ulici Internacionalnih brigada
Infozija 28.05.2024
Služba signalizacije JKP Šumadija Kragujevac izvodi radove na obeležavanju horizontalne signalizacije odnosno oznaka na kolovozu (pešački prelazi, autobuska stajališta, razdelna ostrva i sl.) u ulici Internacionalnih brigada. Uporedo sa ovim radovima… »
Obeležavanje horizontalne signalizacije u ulici Internacionalnih brigada
Ritam grada Kg 28.05.2024
Služba signalizacije JKP „Šumadija“ izvodi radove na obeležavanju horizontalne signalizacije odnosno oznaka na kolovozu, pešački prelazi, autobuska stajališta, razdelna ostrva, u ulici Internacionalnih brigada. Uporedo sa ovim radovima danas se vrši… »
Vesti dana »

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 48 minutajoš 15 povezanih

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 23 minutajoš 27 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 48 minutajoš 13 povezanih