Povezane vesti
"Udarao nas nogarom od stola, vikala sam: Ubićete ga": Doktorku i muža unakazilo obezbeđenje u kafani na nbgd!
Mondo 28.05.2024
Doktorka tvrdi da su njenog muža i nju unakazili radnici obezbeđenja jedne kafane na Novom Beogradu. Doktorka tvrdi da su njenog muža i nju unakazili radnici obezbeđenja jedne kafane na Novom Beogradu. Doktorka S. D. (39) u subotu 25. maja doživela je… »
Brutalno pretučena u kafani! Doktorka tvrdi da su njenog muža i nju unakazili radnici obezbeđenja! (foto)
Kurir 28.05.2024
D oktorka S. D. (39) u subotu 25. maja doživela je, kako kaže za Kurir, stravično nasilje kada su je zajedno sa njenim suprugom pretukli radnici obezbeđenja jedne poznate beogradske kafane na Novom Beogradu. Prema rečima pretučene žene, u subotu je… »
"Celo lice mi je krvavo, a nos slomljen": Beograđanku i njenog muža brutalno prebili radnici obezbeđenja u kafani: "20 ljudi…
Blic 28.05.2024
"Izašla sam u jednu beogradsku kafanu sa koleginicom da se proveselimo. Međutim, kada je došao moj muž na kraju žurke, radnici obezbeđenja su nas napali", kaže za "Blic" žena S. D., koja ima stravične povrede, kao i njen suprug. Kako je objasnila za… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na visoke temperature u Srbiji do 17. avgusta - i do 40 stepeni
RTV pre 48 minutajoš 30 povezanih

Osam eksplozija u ruskoj regiji, obustavljeni letovi. Preokret u Vašingtonu oko pregovora s Putinom: Kako će na ovo odgovoriti Zelenski?
Pravda pre 38 minutajoš 31 povezana

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 8 minutajoš 24 povezane

Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak zbog izraelskog plana za okupaciju grada Gaze
RTV pre 28 minutajoš 7 povezanih

Dušan Tadić otkrio sve detalje ponude sa Marakane: "Sedeli smo dugo, Terzić i Zvezda su sve učinili..."
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih