Повезане вести
Тепић: Љута сам на Радомира Лазовића, Саво Манојловић води шок кампању
Нови магазин 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић казала је да је љута на Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта што у својим изјава покушава да понизи оне који су у децембру штрајковали глађу због изборних услова… »
Рат у опозицији не јењава! Тепићева поново прозвала Лазовића, поткачила и сава манојловића
Курир 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић данас је опет прозвала свог дојучерашњег саборца Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта, наводећи да је љута на њега јер он, како она тврди, у својим изјавама покушава… »
Н1 Инфо 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић казала је да је љута на Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта што у својим изјава покушава да понизи оне који су у децембру штрајковали глађу због изборних услова… »
Мариника Тепић: Љута сам на Лазовића, покушава да понизи оне који су штрајковали, Саву Манојловићу је Ђилас већи противник од…
Нова 28.05.2024
Недељник 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић рекла је да је љута на Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта што у својим изјавама покушава да понизи оне који су у децембру штрајковали глађу због изборних услова. Када… »
Букти рат у опозицији! Мариника Тепић жестоко ударила на доскорашњег саборца због избора овако је напала Лазовића
Курир 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић жестоко је ударила на доскорашњег саборца, копредседника странке Зелено-левог фронта Радомира Лазовића због његових изјава у јавности. - То кажем јер ме љути када чујем… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 54 минутајош 26 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 59 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана