Повезане вести
Тепић: Љута сам на Радомира Лазовића, Саво Манојловић води шок кампању
Нови магазин 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић казала је да је љута на Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта што у својим изјава покушава да понизи оне који су у децембру штрајковали глађу због изборних услова… »
Рат у опозицији не јењава! Тепићева поново прозвала Лазовића, поткачила и сава манојловића
Курир 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић данас је опет прозвала свог дојучерашњег саборца Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта, наводећи да је љута на њега јер он, како она тврди, у својим изјавама покушава… »
Н1 Инфо 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић казала је да је љута на Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта што у својим изјава покушава да понизи оне који су у децембру штрајковали глађу због изборних услова… »
Мариника Тепић: Љута сам на Лазовића, покушава да понизи оне који су штрајковали, Саву Манојловићу је Ђилас већи противник од…
Нова 28.05.2024
Недељник 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић рекла је да је љута на Радомира Лазовића из Зелено-левог фронта што у својим изјавама покушава да понизи оне који су у децембру штрајковали глађу због изборних услова. Када… »
Букти рат у опозицији! Мариника Тепић жестоко ударила на доскорашњег саборца због избора овако је напала Лазовића
Курир 28.05.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић жестоко је ударила на доскорашњег саборца, копредседника странке Зелено-левог фронта Радомира Лазовића због његових изјава у јавности. - То кажем јер ме љути када чујем… »
Вести дана »

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 1 сатјош 45 повезаних

Студент Богдан Јовичић од поподнева у затворској болници у Београду
Бета пре 35 минутајош 22 повезане

Ненад убио Златицу у Бечу, ранио ћерку и зета, па нађен мртав у "мерцедесу" Ово је покојни брачни пар из Србије! (фото)
Курир пре 45 минутајош 26 повезаних

Са Немањом Видићем рушио Партизан у дербију: Дејан Миловановић био је онај клинац који је плесао Хумском
Мондо пре 25 минутајош 26 повезаних