Povezane vesti
Tepić: Ljuta sam na Radomira Lazovića, Savo Manojlović vodi šok kampanju
Novi magazin 28.05.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić kazala je da je ljuta na Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta što u svojim izjava pokušava da ponizi one koji su u decembru štrajkovali glađu zbog izbornih uslova. Kada je u pitanju Savo… »
Rat u opoziciji ne jenjava! Tepićeva ponovo prozvala Lazovića, potkačila i sava manojlovića
Kurir 28.05.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je opet prozvala svog dojučerašnjeg saborca Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta, navodeći da je ljuta na njega jer on, kako ona tvrdi, u svojim izjavama pokušava da ponizi one koji su u… »
N1 Info 28.05.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić kazala je da je ljuta na Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta što u svojim izjava pokušava da ponizi one koji su u decembru štrajkovali glađu zbog izbornih uslova. Kada je u pitanju Savo… »
Marinika Tepić: Ljuta sam na Lazovića, pokušava da ponizi one koji su štrajkovali, Savu Manojloviću je Đilas veći protivnik od…
Nova 28.05.2024
Nedeljnik 28.05.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je da je ljuta na Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta što u svojim izjavama pokušava da ponizi one koji su u decembru štrajkovali glađu zbog izbornih uslova. Kada je u pitanju Savo… »
Bukti rat u opoziciji! Marinika Tepić žestoko udarila na doskorašnjeg saborca zbog izbora ovako je napala Lazovića
Kurir 28.05.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić žestoko je udarila na doskorašnjeg saborca, kopredsednika stranke Zeleno-levog fronta Radomira Lazovića zbog njegovih izjava u javnosti. - To kažem jer me ljuti kada čujem njegove izjave da mi koji… »
Vesti dana »
Prekinuto polufinale izraelskog šampionata - Razlog je iranski projektil!
Sportske.net pre 3 satajoš 48 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran lansirao balističke rakete na Izrael; Tramp: Ispalili ste rakete, dosta je!
RTV pre 1 danjoš 47 povezanih
Elek: Fantastičan rezultat Srpske liste, 42.166 glasova u srpskim sredinama
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih
CIK u Prištini: Samoopredeljenju 43,03 odsto glasova, Srpskoj listi 5,89; Elek: Fantastičan rezultat SL, 42.166 glasova u srpskim sredinama
RTV pre 2 satajoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 18 satijoš 1 povezana