Povezane vesti
Stravičan slučaj u Zemunu: Sin pozvao policiju i rekao da je pre 8 godina zakopao mrtvog oca, pronađeni delovi skeleta
Nova 28.05.2024
Policajci iz Zemuna pronašli su danas u dvorištu porodične kuće lobanju i delove skeleta muškarca B.D. (79) kojeg je po sopstvenom priznanju još pre 8 godina zakopao sin D.D. Pronađeni su lobanja i delovi skeleta na dubini oko 1 metar, piše Blic… »
Sin osumnjičen da je zakopao mrtvog oca u dvorište da bi primao njegovu penziju
Politika 28.05.2024
Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je danas uviđaj na Tošinom bunaru, po prijavi D. D. da je pre osam godina u dvorištu porodične kuće zakopao mrtvog oca, čiju smrt nije prijavio. Sumnja se da on nije prijavio smrt… »
Pronađen leš muškarca u Zemunu: Policija na terenu, niko ga nije video osam godina
Telegraf 28.05.2024
Istraga u toku. U Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu danas su nađene ljudske kosti, a sumnja se da je u pitanju čovek koji je nestao pre osam godina, saznaje "Telegraf.rs". Na terenu je policija. Istraga je u toku. Kako saznajemo, delovi tela su… »
"Pitala sam ga za oca, a on mi rekao da je u domu" Komšinica o nađenom skeletu u sobi u Zemunu: Jedna stvar joj bila čudna…
Kurir 28.05.2024
Branislav D. (79), penzioner iz Zemuna nestao je pre osam godina, da bi danas u porodičnom domu pronađen ljudski skelet za koji se pretpostavlja da je upravo njegov. Kako saznajemo od komšinice, čovek koji je živeo ovde je bio funkcioner NIS-a, imao… »
Sahranio svog oca u dvorištu pre osam godina i sve vreme podizao njegovu penziju
Radio 021 28.05.2024
D. D. prijavio je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu da je tokom 2016. godine sam sahranio svog oca u kući, koji je umro prirodnom smrću, kao i da nikome to nije prijavio. Tako je mogao sve vreme da podiže očevu penziju, za koju je imao… »
Zakopao oca u dvorištu da bi primao njegovu penziju: Posle 8 godina odlučio da sve prizna, ispituje se jedna stvar! Jezivi…
Kurir 28.05.2024
D. D. koji je danas sam pozvao policiju i prijavio da je u dvorištu porodične kuće zakopao oca, kako Kurir saznaje, osam godina je ćutao kako bi primao očevu penziju! Dežurni tužilac Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu… »
Sin osumnjičen da je prikrio očevu smrt zbog penzije
RTS 28.05.2024
U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu danas je D. D. prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio svog oca u kući, koji je umro prirodnom smrću kao i da nikome to nije prijavio. Tako je mogao sve vreme da podiže očevu penziju, za koju je imao… »
"Nisam prijavio smrt oca da bih primao njegovu penziju": Tužilaštvo otkrilo nove detalje užasa u Zemunu: Evo šta je…
Blic 28.05.2024
Dana 28.05.2024. godine bez prethodnog poziva u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je pristupio D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro prirodnom… »
Vesti online 28.05.2024
Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je danas uviđaj na Tošinom bunaru, po prijavi D. D. da je pre osam godina u dvorištu porodične kuće zakopao mrtvog oca, čiju smrt nije prijavio. Sumnja se da on nije prijavio smrt… »
Muškarac sahranio oca u kući: Nije prijavio njegovu smrt da bi podizao penziju, naložena ekshumacija posmrtnih ostataka
Euronews 28.05.2024
U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu danas je D.D. prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio svog oca u kući, koji je umro prirodnom smrću i da nikome nije prijavio njegovu smrt, te da je zbog te činjenice bio u mogućnosti da sve vreme podiže… »
Tošin bunar: Mrtvog oca zakopao u dvorištu i 8 godina primao njegovu penziju
RTV 28.05.2024
BEOGRAD - Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je danas uviđaj na Tošinom bunaru, po prijavi D. D. da je pre osam godina u dvorištu porodične kuće zakopao mrtvog oca, čiju smrt nije prijavio. U Trećem osnovnom javnom… »
Otac umro 2016, sin sve vreme dizao penziju: Sam ga sahranio u kući
N1 Info 28.05.2024
U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu danas je D. D. prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio svog oca u kući, koji je umro prirodnom smrću kao i da nikome to nije prijavio. Tako je mogao sve vreme da podiže očevu penziju, za koju je imao… »
Prve fotografije sa mesta gde je sin zakopao Oca u Zemunu: Policija na terenu, ostaci odneti u kesama - šok nakon 8 godina…
Kurir 28.05.2024
U Zemunu danas je pronađen ljudski skelet, a kako Kurir saznaje, sumnja se da je reč o čoveku koji je nestao pre osam godina. Delovi skeleta pronađeni su, kako saznajemo, dok su radnici kopali temelj za kuću. Policija je odmah izašla na lice mesta… »
Novi detalji stravičnog slučaja u Zemunu: Radnici kopali temelj pa naišli na skelet, sin godinama uzimao očevu penziju
Nova 28.05.2024
Na Novom Beogradu, u Ulici Tošin bunar, pronađene su ljudske kosti dok su radnici kopali temelj za kuću, nezvanično saznaje Nova.rs. Sumnja se da je u pitanju B. D. (79) koji je nestao pre osam godina. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je… »
Sin godinama lagao komšije da mu je otac u domu: Oni želeli da ga posete, a on im davao bizarne izgovore FOTO
Nova 28.05.2024
Ljudske kosti pronađene su danas u dvorištu kuće u Zemunu, a sumnja se da je u pitanju Branislav D. (79) koji je nestao pre osam godina. Kosti su pronašli radnici dok su kopali temelj za kuću. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je… »
Tužilaštvo otkrilo nove detalje stravičnog slučaja u Zemunu: Evo šta je sin ispričao o smrti oca
Nova 28.05.2024
Dana 28.05.2024. godine bez prethodnog poziva u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je pristupio D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro prirodnom… »
"Rekao je da mu je otac u domu i da ne prepoznaje ni njega": Komšinica Branislava (79) kojeg je sin zakopao u kući otkrila…
Blic 28.05.2024
"Bio je izuzetan čovek. Živeo je sam, sin je dolazio s vremena na vreme uglavnom uveče. Odjednom smo prestali da viđamo oca, a njegov sin nam je rekao da je otišao u dom, da je senilan i da čak ni njega ne prepoznaje", priča za "Blic" komšinica… »
Ovde je sin zakopao oca! Policija raskopala celu kuću da pronađe telo koje je bilo ispod poda! (foto)
Blic 28.05.2024
Lobanja i delovi skeleta muškarca Branislava D. (79) pronađeni su danas na oko metar dubine u kući u Zemunu. Policija je raskopala pod kuće kako bi pronašla telo koje je po sopstvenom priznanju, zakopao sin preminulog David D. Kako je po sopstvenom… »
Sin pozvao policiju i rekao da je pre 8 godina zakopao mrtvog oca: U dvorištu kuće u Zemunu nađeni lobanja i delovi skeleta!
Kurir 28.05.2024
Policajci iz Zemuna pronašli su danas u dvorištu porodične kuće lobanju i delove skeleta muškarca B.D. (79) kojeg je po sopstvenom priznanju još pre 8 godina zakopao sin D.D. Kako se saznaje, pronađeni su lobanja i delovi skeleta na dubini oko… »
Oca zakopao u sobi kuće u Zemunu! Kosti bile ispod betonske ploče! Komšije: Nismo ga videli od 2016. (foto)
Kurir 28.05.2024
Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa plicijom obavio je uviđaj na licu mesta, u Zemunu, gde je po prijavi D.D. on pre osam godina zakopao mrtvog oca, čiju smrt nije prijavio, potvrđeno je za Kurir u tužilaštvu… »
"Njegov sin nam je rekao da je u staračkom domu!" Oglasila se komšinica iz Zemuna o sinu koji je zakopao oca
Mondo 28.05.2024
Oglasila se komšinica muškarca iz Zemuna koga je sin pre osam godina zakopao i sam to danas priznao policiji. Oglasila se komšinica muškarca iz Zemuna koga je sin pre osam godina zakopao i sam to danas priznao policiji. "Bio je izuzetan čovek. Živeo… »
Priznajem, sahranio sam ga u kući, umro je prirodno Evo šta je sin koji je zakopao oca u Zemunu rekao tužiocu došao sa…
Kurir 28.05.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je danas, u njihove prostorije, bez prethodnog poziva, pristupio D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro… »
Zakopao oca ispod betonske ploče u sobi! Detalji užasa u Zemunu, primao njegovu penziju 8 godina
Mondo 28.05.2024
Kako se sumnja sin zakopao oca ispod betonske ploče u sobi u Zemunu. Kako se sumnja sin zakopao oca ispod betonske ploče u sobi u Zemunu. Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa plicijom obavio je uviđaj na licu… »
Sin otišao sa advokatima u tužilaštvo, pa sve priznao! Zakopao oca u Zemunu, tvrdi da je umro prirodnom smrću
Mondo 28.05.2024
Oglasilo se tužilaštvo o sinu koji je zakopao oca u Zemunu. Oglasilo se tužilaštvo o sinu koji je zakopao oca u Zemunu. Dana 28.05.2024. godine bez prethodnog poziva u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je pristupio D.D. (53)… »
Rekao mi je da je oca odveo u dom, da je senilan i ne prepoznaje ljude: Komšinica o jezivom slučaju iz Zemuna
Telegraf 28.05.2024
D.D. rekao policiji da je njegov otac umro pre osma godina, a da je telo zakopao. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu naređena je obdukcija i DNK-a analiza delova tela koji su danas nađeni u kući u Ulici Tošin bunar u Zemunu, saznaje… »
Užasavajuće priznanje! Zakopao sam oca pre 8 godina da bih uzimao njegovu penziju: Saslušan muškarac iz Zemuna
Telegraf 28.05.2024
D.D. se tereti za prevaru. U prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas je došao D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro prirodnom smrću i da… »
Jezive scene u kući čoveka kog je sin zakopao zbog penzije: Unutra podignut linoleum, iskopana rupa u podu
Telegraf 28.05.2024
D. D. je sam otišao u tužilaštvo i priznao da je zbog penzije zakopao oca koji je preminuo. Muškarca B. D. (79) ni komšije koje žive u istom dvorištu u Ulici Tošin bunar nisu videle osam godina, a nisu ni slutili da se njegovo telo nalazi zakopano… »
Prve fotografije iz Zemuna: Sin zakopao telo oca i uzimao njegovu penziju, policija na terenu FOTO
Nova 28.05.2024
Na Novom Beogradu, u Ulici Tošin bunar, pronađene su ljudske kosti dok su radnici kopali temelj za kuću. Sumnja se da je u pitanju B. D. (79) koji je nestao pre osam godina. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je muškarac preminuo prirodnom… »
Sin osam godina primao penziju mrtvog oca: Novi detalji užasa u Zemunu: Više tužilaštvo naložilo obdukciju, isputuje se…
Blic 28.05.2024
D.D. (53) pozvao je danas policiju i priznao da je pre 8 godina zakopao telo svog oca B.D. (79). Kako saznajemo, sin je čak 8 godina primao penziju svog mrtvog oca, a Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju mrtvog čoveka kako bi se… »
Prve slike sa mesta užasa u Zemunu: Sin zakopao oca u kući, 8 godina primao njegovu penziju!
Blic 28.05.2024
Lobanja i delovi skeleta muškarca B.D. (79) pronađeni su danas na oko metar dubine u kući u Zemunu. Kako je po sopstvenom priznanju naveo njegov sin D. D. (53) on je telo zakopao u kući još pre 8 godina. Na licu mesta nalaze se pripadnici policije… »
Sin zakopao mrtvog oca u Zemunu! Nađena lobanja i delovi skeleta - Priznao posle 8 godina
Mondo 28.05.2024
Sin je zakopao mrtvog oca u Zemunu. Sin je zakopao mrtvog oca u Zemunu. Policajci iz Zemuna pronašli su danas u dvorištu porodične kuće lobanju i delove skeleta muškarca B. D. (79) kojeg je po sopstvenom priznanju zakopao sin D. D. Kako se saznaje… »
Zakopao oca u dvorištu kuće u Zemunu Sumnja se da je to uradio pre osam godina zbog penzije
Dnevnik 28.05.2024
U Zemunu u Ulici Tošin bunar, pronađene su ljudske kosti dok su radnici kopali temelj za kuću. Pretpostavnja se da je u pitanju B. D. (79) koji je nestao pre osam godina. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je muškarac preminuo prirodnom… »
Prve fotografije sa mesta gde je sin zakopao oca u Zemunu! Ljudski skelet pronađen dok su kopali temelj za kuću
Mondo 28.05.2024
Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je B. D. (79). Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je B. D. (79). U Zemunu danas je pronađen ljudski skelet, a sumnja se da je reč o čoveku koji je nestao pre osam godina. Delovi skeleta su pronađeni dok su… »
Užas u Beogradu: Sin zakopao mrtvog oca u dvorište, osam godina primao njegovu penziju
B92 28.05.2024
Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je danas uviđaj na Tošinom bunaru, po prijavi D. D. da je pre osam godina u dvorištu porodične kuće zakopao mrtvog oca, čiju smrt nije prijavio. Kako je rečeno Tanjugu u tom… »
Euronews 28.05.2024
Ovde je sin zakopao oca: Leš nađen posle osam godina, a sin otkrio jezive detalje
Telegraf 28.05.2024
D.D. je o svemu obavestio policiju. Muškarca B.D. (79) niko nije video osam godina, a danas je njegov sin D.D. rekao da je otacumro prirodnom smrću, a da ga je on zakopao u dvorištu u Ulici Tošin bunar u Zemunu. Kako je "Telegraf.rs" objavio, razlog… »
Vesti dana »
Izbori u aprilu ili nova vlada: Vučić kreće u konsultacije, odluka pada za 10 dana: Sps i opozicija već izneli svoj plan
Blic pre 33 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Zelenski ne može da potpiše mirovni sporazum
RTV pre 57 minutajoš 4 povezane
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 9 satijoš 1 povezana