Повезане вести
Стравичан случај у Земуну: Син позвао полицију и рекао да је пре 8 година закопао мртвог оца, пронађени делови скелета
Нова 28.05.2024
Полицајци из Земуна пронашли су данас у дворишту породичне куће лобању и делове скелета мушкарца Б.Д. (79) којег је по сопственом признању још пре 8 година закопао син Д.Д. Пронађени су лобања и делови скелета на дубини око 1… »
Син осумњичен да је закопао мртвог оца у двориште да би примао његову пензију
Политика 28.05.2024
Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду обавио је данас увиђај на Тошином бунару, по пријави Д. Д. да је пре осам година у дворишту породичне куће закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио. Сумња се да он није… »
Пронађен леш мушкарца у Земуну: Полиција на терену, нико га није видео осам година
Телеграф 28.05.2024
Истрага у току. У Улици Тошин бунар на Новом Београду данас су нађене људске кости, а сумња се да је у питању човек који је нестао пре осам година, сазнаје "Телеграф.рс". На терену је полиција. Истрага је у току. Како… »
"Питала сам га за оца, а он ми рекао да је у дому" Комшиница о нађеном скелету у соби у Земуну: Једна ствар јој била чудна…
Курир 28.05.2024
Бранислав Д. (79), пензионер из Земуна нестао је пре осам година, да би данас у породичном дому пронађен људски скелет за који се претпоставља да је управо његов. Како сазнајемо од комшинице, човек који је живео овде је био… »
Сахранио свог оца у дворишту пре осам година и све време подизао његову пензију
Радио 021 28.05.2024
Д. Д. пријавио је данас у Трећем основном јавном тужилаштву да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу, као и да никоме то није пријавио. Тако је могао све време да подиже очеву пензију… »
Закопао оца у дворишту да би примао његову пензију: После 8 година одлучио да све призна, испитује се једна ствар! Језиви…
Курир 28.05.2024
Д. Д. који је данас сам позвао полицију и пријавио да је у дворишту породичне куће закопао оца, како Курир сазнаје, осам година је ћутао како би примао очеву пензију! Дежурни тужилац Вишег јавног тужиоца у Београду обавио је… »
Син осумњичен да је прикрио очеву смрт због пензије
РТС 28.05.2024
У Трећем основном јавном тужилаштву данас је Д. Д. пријавио да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу као и да никоме то није пријавио. Тако је могао све време да подиже очеву пензију, за… »
"Нисам пријавио смрт оца да бих примао његову пензију": Тужилаштво открило нове детаље ужаса у Земуну: Ево шта је ухапшени…
Блиц 28.05.2024
Дана 28.05.2024. године без претходног позива у просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је приступио Д.Д. (53), заједно са два браниоца како би пријавио да је током 2016. године сам сахранио његовог оца у кући… »
Вести онлине 28.05.2024
Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду обавио је данас увиђај на Тошином бунару, по пријави Д. Д. да је пре осам година у дворишту породичне куће закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио. Сумња се да он није… »
Мушкарац сахранио оца у кући: Није пријавио његову смрт да би подизао пензију, наложена ексхумација посмртних остатака
Еуроневс 28.05.2024
У Трећем основном јавном тужилаштву данас је Д.Д. пријавио да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу и да никоме није пријавио његову смрт, те да је због те чињенице био у могућности да… »
Отац умро 2016, син све време дизао пензију: Сам га сахранио у кући
Н1 Инфо 28.05.2024
У Трећем основном јавном тужилаштву данас је Д. Д. пријавио да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу као и да никоме то није пријавио. Тако је могао све време да подиже очеву пензију, за… »
Тошин бунар: Мртвог оца закопао у дворишту и 8 година примао његову пензију
РТВ 28.05.2024
БЕОГРАД - Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду обавио је данас увиђај на Тошином бунару, по пријави Д. Д. да је пре осам година у дворишту породичне куће закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио. У Трећем… »
Прве фотографије са места где је син закопао Оца у Земуну: Полиција на терену, остаци однети у кесама - шок након 8 година…
Курир 28.05.2024
У Земуну данас је пронађен људски скелет, а како Курир сазнаје, сумња се да је реч о човеку који је нестао пре осам година. Делови скелета пронађени су, како сазнајемо, док су радници копали темељ за кућу. Полиција је одмах… »
Син годинама лагао комшије да му је отац у дому: Они желели да га посете, а он им давао бизарне изговоре ФОТО
Нова 28.05.2024
Људске кости пронађене су данас у дворишту куће у Земуну, а сумња се да је у питању Бранислав Д. (79) који је нестао пре осам година. Кости су пронашли радници док су копали темељ за кућу. Према незваничним информацијама… »
Нови детаљи стравичног случаја у Земуну: Радници копали темељ па наишли на скелет, син годинама узимао очеву пензију
Нова 28.05.2024
На Новом Београду, у Улици Тошин бунар, пронађене су људске кости док су радници копали темељ за кућу, незванично сазнаје Нова.рс. Сумња се да је у питању Б. Д. (79) који је нестао пре осам година. Према незваничним… »
Тужилаштво открило нове детаље стравичног случаја у Земуну: Ево шта је син испричао о смрти оца
Нова 28.05.2024
Дана 28.05.2024. године без претходног позива у просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је приступио Д.Д. (53), заједно са два браниоца како би пријавио да је током 2016. године сам сахранио његовог оца у кући… »
Овде је син закопао оца! Полиција раскопала целу кућу да пронађе тело које је било испод пода! (фото)
Блиц 28.05.2024
Лобања и делови скелета мушкарца Бранислава Д. (79) пронађени су данас на око метар дубине у кући у Земуну. Полиција је раскопала под куће како би пронашла тело које је по сопственом признању, закопао син преминулог Давид Д… »
"Рекао је да му је отац у дому и да не препознаје ни њега": Комшиница Бранислава (79) којег је син закопао у кући открила…
Блиц 28.05.2024
"Био је изузетан човек. Живео је сам, син је долазио с времена на време углавном увече. Одједном смо престали да виђамо оца, а његов син нам је рекао да је отишао у дом, да је сенилан и да чак ни њега не препознаје", прича за… »
Син отишао са адвокатима у тужилаштво, па све признао! Закопао оца у Земуну, тврди да је умро природном смрћу
Мондо 28.05.2024
Огласило се тужилаштво о сину који је закопао оца у Земуну. Огласило се тужилаштво о сину који је закопао оца у Земуну. Дана 28.05.2024. године без претходног позива у просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је… »
Закопао оца испод бетонске плоче у соби! Детаљи ужаса у Земуну, примао његову пензију 8 година
Мондо 28.05.2024
Како се сумња син закопао оца испод бетонске плоче у соби у Земуну. Како се сумња син закопао оца испод бетонске плоче у соби у Земуну. Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду у сарадњи са плицијом обавио је… »
Признајем, сахранио сам га у кући, умро је природно Ево шта је син који је закопао оца у Земуну рекао тужиоцу дошао са…
Курир 28.05.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је данас, у њихове просторије, без претходног позива, приступио Д.Д. (53), заједно са два браниоца како би пријавио да је током 2016. године сам сахранио његовог оца у… »
"Његов син нам је рекао да је у старачком дому!" Огласила се комшиница из Земуна о сину који је закопао оца
Мондо 28.05.2024
Огласила се комшиница мушкарца из Земуна кога је син пре осам година закопао и сам то данас признао полицији. Огласила се комшиница мушкарца из Земуна кога је син пре осам година закопао и сам то данас признао полицији. "Био је… »
Оца закопао у соби куће у Земуну! Кости биле испод бетонске плоче! Комшије: Нисмо га видели од 2016. (фото)
Курир 28.05.2024
Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду у сарадњи са плицијом обавио је увиђај на лицу места, у Земуну, где је по пријави Д.Д. он пре осам година закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио, потврђено је за… »
Син позвао полицију и рекао да је пре 8 година закопао мртвог оца: У дворишту куће у Земуну нађени лобања и делови скелета!
Курир 28.05.2024
Полицајци из Земуна пронашли су данас у дворишту породичне куће лобању и делове скелета мушкарца Б.Д. (79) којег је по сопственом признању још пре 8 година закопао син Д.Д. Како се сазнаје, пронађени су лобања и делови скелета… »
Језиве сцене у кући човека ког је син закопао због пензије: Унутра подигнут линолеум, ископана рупа у поду
Телеграф 28.05.2024
Д. Д. је сам отишао у тужилаштво и признао да је због пензије закопао оца који је преминуо. Мушкарца Б. Д. (79) ни комшије које живе у истом дворишту у Улици Тошин бунар нису виделе осам година, а нису ни слутили да се његово… »
Ужасавајуће признање! Закопао сам оца пре 8 година да бих узимао његову пензију: Саслушан мушкарац из Земуна
Телеграф 28.05.2024
Д.Д. се терети за превару. У просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је данас је дошао Д.Д. (53), заједно са два браниоца како би пријавио да је током 2016. године сам сахранио његовог оца у кући који је умро… »
Рекао ми је да је оца одвео у дом, да је сенилан и не препознаје људе: Комшиница о језивом случају из Земуна
Телеграф 28.05.2024
Д.Д. рекао полицији да је његов отац умро пре осма година, а да је тело закопао. По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду наређена је обдукција и ДНК-а анализа делова тела који су данас нађени у кући у Улици Тошин бунар у… »
Прве фотографије из Земуна: Син закопао тело оца и узимао његову пензију, полиција на терену ФОТО
Нова 28.05.2024
На Новом Београду, у Улици Тошин бунар, пронађене су људске кости док су радници копали темељ за кућу. Сумња се да је у питању Б. Д. (79) који је нестао пре осам година. Према незваничним информацијама, сумња се да је… »
Прве слике са места ужаса у Земуну: Син закопао оца у кући, 8 година примао његову пензију!
Блиц 28.05.2024
Лобања и делови скелета мушкарца Б.Д. (79) пронађени су данас на око метар дубине у кући у Земуну. Како је по сопственом признању навео његов син Д. Д. (53) он је тело закопао у кући још пре 8 година. На лицу места налазе се… »
Син осам година примао пензију мртвог оца: Нови детаљи ужаса у Земуну: Више тужилаштво наложило обдукцију, испутује се како…
Блиц 28.05.2024
Д.Д. (53) позвао је данас полицију и признао да је пре 8 година закопао тело свог оца Б.Д. (79). Како сазнајемо, син је чак 8 година примао пензију свог мртвог оца, а Више јавно тужилаштво у Београду наложило је обдукцију мртвог… »
Еуроневс 28.05.2024
Ужас у Београду: Син закопао мртвог оца у двориште, осам година примао његову пензију
Б92 28.05.2024
Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду обавио је данас увиђај на Тошином бунару, по пријави Д. Д. да је пре осам година у дворишту породичне куће закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио. Како је речено… »
Прве фотографије са места где је син закопао оца у Земуну! Људски скелет пронађен док су копали темељ за кућу
Мондо 28.05.2024
Како се незванично сазнаје, у питању је Б. Д. (79). Како се незванично сазнаје, у питању је Б. Д. (79). У Земуну данас је пронађен људски скелет, а сумња се да је реч о човеку који је нестао пре осам година. Делови скелета су… »
Закопао оца у дворишту куће у Земуну Сумња се да је то урадио пре осам година због пензије
Дневник 28.05.2024
У Земуну у Улици Тошин бунар, пронађене су људске кости док су радници копали темељ за кућу. Претпоставња се да је у питању Б. Д. (79) који је нестао пре осам година. Према незваничним информацијама, сумња се да је мушкарац… »
Син закопао мртвог оца у Земуну! Нађена лобања и делови скелета - Признао после 8 година
Мондо 28.05.2024
Син је закопао мртвог оца у Земуну. Син је закопао мртвог оца у Земуну. Полицајци из Земуна пронашли су данас у дворишту породичне куће лобању и делове скелета мушкарца Б. Д. (79) којег је по сопственом признању закопао син Д… »
Овде је син закопао оца: Леш нађен после осам година, а син открио језиве детаље
Телеграф 28.05.2024
Д.Д. је о свему обавестио полицију. Мушкарца Б.Д. (79) нико није видео осам година, а данас је његов син Д.Д. рекао да је отацумро природном смрћу, а да га је он закопао у дворишту у Улици Тошин бунар у Земуну. Како је… »
Вести дана »

Додик: Народ ће на референдуму одлучити да ли ћу остати председник РС
Бета пре 29 минутајош 66 повезаних

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 19 минутајош 34 повезане

ЦиК БиХ: Додик има рок за жалбе након чега ће у периоду од 90 дана бити расписани ванредни избори
Блиц пре 8 минутајош 104 повезане