Повезане вести

Стравичан случај у Земуну: Син позвао полицију и рекао да је пре 8 година закопао мртвог оца, пронађени делови скелета

Стравичан случај у Земуну: Син позвао полицију и рекао да је пре 8 година закопао мртвог оца, пронађени делови скелета

Нова 28.05.2024
Полицајци из Земуна пронашли су данас у дворишту породичне куће лобању и делове скелета мушкарца Б.Д. (79) којег је по сопственом признању још пре 8 година закопао син Д.Д. Пронађени су лобања и делови скелета на дубини око 1… »
Син осумњичен да је закопао мртвог оца у двориште да би примао његову пензију

Политика 28.05.2024
Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду обавио је данас увиђај на Тошином бунару, по пријави Д. Д. да је пре осам година у дворишту породичне куће закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио. Сумња се да он није… »
Пронађен леш мушкарца у Земуну: Полиција на терену, нико га није видео осам година

Пронађен леш мушкарца у Земуну: Полиција на терену, нико га није видео осам година

Телеграф 28.05.2024
Истрага у току. У Улици Тошин бунар на Новом Београду данас су нађене људске кости, а сумња се да је у питању човек који је нестао пре осам година, сазнаје "Телеграф.рс". На терену је полиција. Истрага је у току. Како… »
"Питала сам га за оца, а он ми рекао да је у дому" Комшиница о нађеном скелету у соби у Земуну: Једна ствар јој била чудна…

"Питала сам га за оца, а он ми рекао да је у дому" Комшиница о нађеном скелету у соби у Земуну: Једна ствар јој била чудна…

Курир 28.05.2024
Бранислав Д. (79), пензионер из Земуна нестао је пре осам година, да би данас у породичном дому пронађен људски скелет за који се претпоставља да је управо његов. Како сазнајемо од комшинице, човек који је живео овде је био… »
Сахранио свог оца у дворишту пре осам година и све време подизао његову пензију

Сахранио свог оца у дворишту пре осам година и све време подизао његову пензију

Радио 021 28.05.2024
Д. Д. пријавио је данас у Трећем основном јавном тужилаштву да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу, као и да никоме то није пријавио. Тако је могао све време да подиже очеву пензију… »
Закопао оца у дворишту да би примао његову пензију: После 8 година одлучио да све призна, испитује се једна ствар! Језиви…

Закопао оца у дворишту да би примао његову пензију: После 8 година одлучио да све призна, испитује се једна ствар! Језиви…

Курир 28.05.2024
Д. Д. који је данас сам позвао полицију и пријавио да је у дворишту породичне куће закопао оца, како Курир сазнаје, осам година је ћутао како би примао очеву пензију! Дежурни тужилац Вишег јавног тужиоца у Београду обавио је… »
Мушкарац сахранио оца у кући: Није пријавио његову смрт да би подизао пензију, наложена ексхумација посмртних остатака

Мушкарац сахранио оца у кући: Није пријавио његову смрт да би подизао пензију, наложена ексхумација посмртних остатака

Еуроневс 28.05.2024
У Трећем основном јавном тужилаштву данас је Д.Д. пријавио да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу и да никоме није пријавио његову смрт, те да је због те чињенице био у могућности да… »
Отац умро 2016, син све време дизао пензију: Сам га сахранио у кући

Отац умро 2016, син све време дизао пензију: Сам га сахранио у кући

Н1 Инфо 28.05.2024
У Трећем основном јавном тужилаштву данас је Д. Д. пријавио да је током 2016. године сам сахранио свог оца у кући, који је умро природном смрћу као и да никоме то није пријавио. Тако је могао све време да подиже очеву пензију, за… »
Син годинама лагао комшије да му је отац у дому: Они желели да га посете, а он им давао бизарне изговоре ФОТО

Син годинама лагао комшије да му је отац у дому: Они желели да га посете, а он им давао бизарне изговоре ФОТО

Нова 28.05.2024
Људске кости пронађене су данас у дворишту куће у Земуну, а сумња се да је у питању Бранислав Д. (79) који је нестао пре осам година. Кости су пронашли радници док су копали темељ за кућу. Према незваничним информацијама… »
Нови детаљи стравичног случаја у Земуну: Радници копали темељ па наишли на скелет, син годинама узимао очеву пензију

Нови детаљи стравичног случаја у Земуну: Радници копали темељ па наишли на скелет, син годинама узимао очеву пензију

Нова 28.05.2024
На Новом Београду, у Улици Тошин бунар, пронађене су људске кости док су радници копали темељ за кућу, незванично сазнаје Нова.рс. Сумња се да је у питању Б. Д. (79) који је нестао пре осам година. Према незваничним… »
Тужилаштво открило нове детаље стравичног случаја у Земуну: Ево шта је син испричао о смрти оца

Тужилаштво открило нове детаље стравичног случаја у Земуну: Ево шта је син испричао о смрти оца

Нова 28.05.2024
Дана 28.05.2024. године без претходног позива у просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је приступио Д.Д. (53), заједно са два браниоца како би пријавио да је током 2016. године сам сахранио његовог оца у кући… »
"Рекао је да му је отац у дому и да не препознаје ни њега": Комшиница Бранислава (79) којег је син закопао у кући открила…

"Рекао је да му је отац у дому и да не препознаје ни њега": Комшиница Бранислава (79) којег је син закопао у кући открила…

Блиц 28.05.2024
"Био је изузетан човек. Живео је сам, син је долазио с времена на време углавном увече. Одједном смо престали да виђамо оца, а његов син нам је рекао да је отишао у дом, да је сенилан и да чак ни њега не препознаје", прича за… »
Син отишао са адвокатима у тужилаштво, па све признао! Закопао оца у Земуну, тврди да је умро природном смрћу

Син отишао са адвокатима у тужилаштво, па све признао! Закопао оца у Земуну, тврди да је умро природном смрћу

Мондо 28.05.2024
Огласило се тужилаштво о сину који је закопао оца у Земуну. Огласило се тужилаштво о сину који је закопао оца у Земуну. Дана 28.05.2024. године без претходног позива у просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је… »
Син позвао полицију и рекао да је пре 8 година закопао мртвог оца: У дворишту куће у Земуну нађени лобања и делови скелета!

Син позвао полицију и рекао да је пре 8 година закопао мртвог оца: У дворишту куће у Земуну нађени лобања и делови скелета!

Курир 28.05.2024
Полицајци из Земуна пронашли су данас у дворишту породичне куће лобању и делове скелета мушкарца Б.Д. (79) којег је по сопственом признању још пре 8 година закопао син Д.Д. Како се сазнаје, пронађени су лобања и делови скелета… »
Језиве сцене у кући човека ког је син закопао због пензије: Унутра подигнут линолеум, ископана рупа у поду

Језиве сцене у кући човека ког је син закопао због пензије: Унутра подигнут линолеум, ископана рупа у поду

Телеграф 28.05.2024
Д. Д. је сам отишао у тужилаштво и признао да је због пензије закопао оца који је преминуо. Мушкарца Б. Д. (79) ни комшије које живе у истом дворишту у Улици Тошин бунар нису виделе осам година, а нису ни слутили да се његово… »
Ужасавајуће признање! Закопао сам оца пре 8 година да бих узимао његову пензију: Саслушан мушкарац из Земуна

Ужасавајуће признање! Закопао сам оца пре 8 година да бих узимао његову пензију: Саслушан мушкарац из Земуна

Телеграф 28.05.2024
Д.Д. се терети за превару. У просторије Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је данас је дошао Д.Д. (53), заједно са два браниоца како би пријавио да је током 2016. године сам сахранио његовог оца у кући који је умро… »
Рекао ми је да је оца одвео у дом, да је сенилан и не препознаје људе: Комшиница о језивом случају из Земуна

Рекао ми је да је оца одвео у дом, да је сенилан и не препознаје људе: Комшиница о језивом случају из Земуна

Телеграф 28.05.2024
Д.Д. рекао полицији да је његов отац умро пре осма година, а да је тело закопао. По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду наређена је обдукција и ДНК-а анализа делова тела који су данас нађени у кући у Улици Тошин бунар у… »
Прве фотографије из Земуна: Син закопао тело оца и узимао његову пензију, полиција на терену ФОТО

Прве фотографије из Земуна: Син закопао тело оца и узимао његову пензију, полиција на терену ФОТО

Нова 28.05.2024
На Новом Београду, у Улици Тошин бунар, пронађене су људске кости док су радници копали темељ за кућу. Сумња се да је у питању Б. Д. (79) који је нестао пре осам година. Према незваничним информацијама, сумња се да је… »
Син осам година примао пензију мртвог оца: Нови детаљи ужаса у Земуну: Више тужилаштво наложило обдукцију, испутује се како…

Син осам година примао пензију мртвог оца: Нови детаљи ужаса у Земуну: Више тужилаштво наложило обдукцију, испутује се како…

Блиц 28.05.2024
Д.Д. (53) позвао је данас полицију и признао да је пре 8 година закопао тело свог оца Б.Д. (79). Како сазнајемо, син је чак 8 година примао пензију свог мртвог оца, а Више јавно тужилаштво у Београду наложило је обдукцију мртвог… »

Еуроневс 28.05.2024
Дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду обавио је данас увиђај на Тошином бунару, по пријави Д. Д. да је пре осам година у дворишту породичне куће закопао мртвог оца, чију смрт није пријавио. Сумња се да он није… »
Син закопао мртвог оца у Земуну! Нађена лобања и делови скелета - Признао после 8 година

Син закопао мртвог оца у Земуну! Нађена лобања и делови скелета - Признао после 8 година

Мондо 28.05.2024
Син је закопао мртвог оца у Земуну. Син је закопао мртвог оца у Земуну. Полицајци из Земуна пронашли су данас у дворишту породичне куће лобању и делове скелета мушкарца Б. Д. (79) којег је по сопственом признању закопао син Д… »
Овде је син закопао оца: Леш нађен после осам година, а син открио језиве детаље

Овде је син закопао оца: Леш нађен после осам година, а син открио језиве детаље

Телеграф 28.05.2024
Д.Д. је о свему обавестио полицију. Мушкарца Б.Д. (79) нико није видео осам година, а данас је његов син Д.Д. рекао да је отацумро природном смрћу, а да га је он закопао у дворишту у Улици Тошин бунар у Земуну. Како је… »

Вести дана »