Povezane vesti
Miško Ražnatović: „Dražen Petrović je moj idol, ali Nikola Jokić je trostruki NBA MVP“
Hot sport 28.05.2024
Ražnatović je u intervjuu koji je dao španskom portalu Relevo, govorio o tome ko je za njega najbolji košarkaš svih vremena. Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović govorio je za španske medije o najboljem košarkašu sveta Nikoli Jokiću. –… »
"Dražen je moj idol, ali Jokić je MVP"
B92 28.05.2024
Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović govorio je za španske medije o najboljem košarkašu sveta Nikoli Jokiću. Ražnatović je u intervjuu koji je dao španskom portalu Relevo, govorio o tome ko je za njega najbolji košarkaš svih vremena… »
“Dražen je moj idol, ali Jokić je najbolji svih vremena”
Sport klub 28.05.2024
Miodrag Miško Ražnatović, poznati košarkaški menadžer, dao je intervju za španski sportski portal Relevo, u kojem je govorio o budućnosti košarke u Evropi, ali i o, po njegovom mišljenju, najboljem košarkašu Starog kontinenta. Ražnatović je izrazio… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Kurir pre 20 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 50 minutajoš 19 povezanih

Srbija pomaže Crnoj Gori u gašenju požara: Poslat helikopter Kamov
N1 Info pre 25 minutajoš 59 povezanih

RHMZ: Zaječar najtopliji grad u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
NIN pre 1 satjoš 61 povezana