Povezane vesti
Miško Ražnatović: „Dražen Petrović je moj idol, ali Nikola Jokić je trostruki NBA MVP“
Hot sport 28.05.2024
Ražnatović je u intervjuu koji je dao španskom portalu Relevo, govorio o tome ko je za njega najbolji košarkaš svih vremena. Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović govorio je za španske medije o najboljem košarkašu sveta Nikoli… »
"Dražen je moj idol, ali Jokić je MVP"
B92 28.05.2024
Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović govorio je za španske medije o najboljem košarkašu sveta Nikoli Jokiću. Ražnatović je u intervjuu koji je dao španskom portalu Relevo, govorio o tome ko je za njega najbolji košarkaš svih… »
“Dražen je moj idol, ali Jokić je najbolji svih vremena”
Sport klub 28.05.2024
Miodrag Miško Ražnatović, poznati košarkaški menadžer, dao je intervju za španski sportski portal Relevo, u kojem je govorio o budućnosti košarke u Evropi, ali i o, po njegovom mišljenju, najboljem košarkašu Starog kontinenta. Ražnatović je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji: Velika protestna šetnja na Novom Beogradu u organizaciji srednjoškolaca, skupovi podrške generanom štrajku u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu….
Nova pre 23 minutajoš 25 povezanih
„Da raspravimo ko je rulja, a ko hulja“: Advokati na Andrićevom vencu razvili transparent „Hulja je Oskar“
Nova pre 23 minutajoš 42 povezane