Povezane vesti

Međedović eliminisan u prvom kolu Rolan Garosa

Međedović eliminisan u prvom kolu Rolan Garosa

Radio 021 28.05.2024
Hamad Međedović poražen je u prvom kolu Rolan Garosa od Italijana Flavija Kobolija rezultatom 3:1, po setovima 6:2, 6:3, 6:7 (2:7) i 6:3. Međedović je imao velikih problema posle drugog servisa, kada je osvajao tek svaki treći poen, zbog čega je… »
Hamad Međedović utučen posle poraza: "Tražio sam neku božju pomoć, ceo dan je bio težak..."

Hamad Međedović utučen posle poraza: "Tražio sam neku božju pomoć, ceo dan je bio težak..."

Telegraf 28.05.2024
Srpksi teniser nije uspeo da se plasira u drugo kolo. Srpski teniser Hamad Međedović poražen je od polufinaliste iz Ženeve Flavija Kobolija sa 3:1 (6:2, 6:3, 6:7, 6:3) u meču 1. kola Rolan Garosa. Posle susreta, Hamad je izneo sovje utiske sa meča… »
Lajović saznao protivnika u drugom kolu Rolan Garosa, Amerikanac se prisetio meča sa Srbinom: „Ubio me je“

Lajović saznao protivnika u drugom kolu Rolan Garosa, Amerikanac se prisetio meča sa Srbinom: „Ubio me je“

Nova 28.05.2024
Srpski teniser, Dušan Lajović, igraće u drugom kolu Rolan Garosa protiv Amerikanca Tejlora Frica, koji je govorio o Srbinu. Fric je u prvom kolu pobedio Federika Koriju 2:6, 6:1, 6:2, 6:1 a nakon trijumfa je govorio o Lajoviću. „Mislim mnogo sam… »
Lajović posle dve godine slavio na Grend slemu: Mnogo mi znači ova pobeda!

Lajović posle dve godine slavio na Grend slemu: Mnogo mi znači ova pobeda!

Kurir 28.05.2024
Prva pobeda na jednom Grend slemu posle Vimbldona 2022. za 61. igrača ATP liste posle više od 4 sata paklene borbe sa brojnim usponima i padovima došla je kao malo pozitivno čudo za Dušana Lajovića – i neka je. Meč u kome je 2 puta servirao za… »
Nisam više tako mlad! Lajović se oglasio posle drame i pobede u Parizu: Protiv najboljih sam motivisaniji!

Nisam više tako mlad! Lajović se oglasio posle drame i pobede u Parizu: Protiv najboljih sam motivisaniji!

Mondo 28.05.2024
Dušan Lajović oglasio se posle pobede na pariskoj šljaci. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Dušan Lajović oglasio se posle pobede na pariskoj šljaci. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Dušan Lajović posle prave drame i maratona prošao je u… »
Dušan Lajović: "Kao da ljudi više navijaju za ljude sa jednoručnim bekhendom, možda iz nostalgije"

Dušan Lajović: "Kao da ljudi više navijaju za ljude sa jednoručnim bekhendom, možda iz nostalgije"

Telegraf 28.05.2024
Srpski teniser u narednoj rundi igra protiv pobednika meča Tejlor Fric - Federiko Korija. Dosta kasno sinoć, još jedan srpski teniser uspeo je da se domogne drugog kola Rolan Garosa. Dušan Lajović je u pet setova uspeo da izađe na kraj sa Romanom… »

Vesti dana »