Повезане вести
Међедовић елиминисан у првом колу Ролан Гароса
Радио 021 28.05.2024
Хамад Међедовић поражен је у првом колу Ролан Гароса од Италијана Флавија Коболија резултатом 3:1, по сетовима 6:2, 6:3, 6:7 (2:7) и 6:3. Међедовић је имао великих проблема после другог сервиса, када је освајао тек сваки трећи… »
Хамад Међедовић утучен после пораза: "Тражио сам неку божју помоћ, цео дан је био тежак..."
Телеграф 28.05.2024
Српкси тенисер није успео да се пласира у друго коло. Српски тенисер Хамад Међедовић поражен је од полуфиналисте из Женеве Флавија Коболија са 3:1 (6:2, 6:3, 6:7, 6:3) у мечу 1. кола Ролан Гароса. После сусрета, Хамад је изнео… »
Лајовић сазнао противника у другом колу Ролан Гароса, Американац се присетио меча са Србином: „Убио ме је“
Нова 28.05.2024
Српски тенисер, Душан Лајовић, играће у другом колу Ролан Гароса против Американца Тејлора Фрица, који је говорио о Србину. Фриц је у првом колу победио Федерика Корију 2:6, 6:1, 6:2, 6:1 а након тријумфа је говорио о Лајовићу… »
Нисам више тако млад! Лајовић се огласио после драме и победе у Паризу: Против најбољих сам мотивисанији!
Мондо 28.05.2024
Душан Лајовић огласио се после победе на париској шљаци. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Душан Лајовић огласио се после победе на париској шљаци. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Душан Лајовић после праве драме и… »
Лајовић после две године славио на Гренд слему: Много ми значи ова победа!
Курир 28.05.2024
Прва победа на једном Гренд слему после Вимблдона 2022. за 61. играча АТП листе после више од 4 сата паклене борбе са бројним успонима и падовима дошла је као мало позитивно чудо за Душана Лајовића – и нека је. Меч у коме је 2… »
Душан Лајовић: "Као да људи више навијају за људе са једноручним бекхендом, можда из носталгије"
Телеграф 28.05.2024
Српски тенисер у наредној рунди игра против победника меча Тејлор Фриц - Федерико Корија. Доста касно синоћ, још један српски тенисер успео је да се домогне другог кола Ролан Гароса. Душан Лајовић је у пет сетова успео да изађе… »
Вести дана »

Дрвећа падају под тежином снега! Руска зима већ прави хаос у Србији, у овим местима је баш нападало: Погледајте зимске сцене - а ево какво нас време тек чека!
Курир пре 1 сатјош 75 повезаних

Да ли је решење НИС-ових санкција да „Јанафом” потече америчка нафта
Политика пре 7 сатијош 18 повезаних

Израел пресрео флотилу ка Гази, приведен и Београђанин Огњен Марковић
BBC News пре 5 сатијош 50 повезаних

Путин: Слање ракета Томахавк Кијеву би заоштрило односе између Москве и Вашингтона
Н1 Инфо пре 5 минутајош 63 повезане

Нис: припрема захтев за још једно одлагање примене америчких санкција
Блиц пре 15 минутајош 37 повезаних