Повезане вести

Узалуд трипл-дабл Дончића, Минесота смањила на 3:1 (видео)

Узалуд трипл-дабл Дончића, Минесота смањила на 3:1 (видео)

Политика 29.05.2024
Кошаркаши Минесоте победили су са 105:100 и смањили на 3-1 против Даласа у финалу Запада. Лука Дончић је стигао до трипл-дабла, Словенац је имао 28 поена, 15 скокова и 10 асистенција за 40 минута, шутирао је 7/21 из игре, 4/11… »
Едвардс: "Не желим да доживим метлу!"

Едвардс: "Не желим да доживим метлу!"

Спортске.нет 29.05.2024
Кошаркаши Минесота Тимбервулвса савладали су Далас Мевериксе као гости са 105:100 у четвртој утакмици финалне серије Западне конференције НБА лиге и тако избегли такозвану "метлу" у дуелу са екипом коју предводи Словенац Лука… »
Дончић обара рекорде: Да ли ће престићи Јокића?

Дончић обара рекорде: Да ли ће престићи Јокића?

Вечерње новости 29.05.2024
Кошаркаши Даласа нису успели да забележе четврту победу над Минесотом и уђу у НБА финале после 13 година. Фото: Профимедиа Поражени су код куће у четвртој утакмици са 105:100, па сада у серији воде са 3-1. Кошаркаш Даласа Лука… »
Дончић корак ближе Јокићу

Дончић корак ближе Јокићу

Б92 29.05.2024
Кошаркаши Даласа нису успели да забележе четврту победу над Минесотом и уђу у НБА финале после 13 година. Поражени су код куће у четвртој утакмици са 105:100 па сада у серији воде са 3-1. Лука Дончић је стандардно био најбољи у… »
Ништа од метле у НБА финалу запада Минесота смањила на 3:1 против Даласа, ни Дончићев трипл-дабл није помогао

Ништа од метле у НБА финалу запада Минесота смањила на 3:1 против Даласа, ни Дончићев трипл-дабл није помогао

Дневник 29.05.2024
ДАЛАС: Кошаркаши Минесоте победили су јутрос у гостима екипу Даласа резултатом 105:100 у четвртом мечу финала плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Минесота је овим тријумфом смањила на 3:1 у серији, која се игра на четири… »
Дончић: "Ја сам крив", Ирвинг и Џонс: "Није сам у овоме"

Дончић: "Ја сам крив", Ирвинг и Џонс: "Није сам у овоме"

Спортске.нет 29.05.2024
Кошаркаши Даласа нису успели да код куће заврше финалну серију Запада, пошто су поражени од Минесоте 105:100 и сада је 3:1 у серији, која се сели у Минеаполис. Најболљи кошаркаш Маверикса Лука Дончић, за пораз је окривио себе… »
Минесота коначно успела да искористи предност у финишу и смањи разлику на 3:1

Минесота коначно успела да искористи предност у финишу и смањи разлику на 3:1

Спортски журнал 29.05.2024
У финалу Запада пету утакмица против Даласа играју код куће. Кошаркаши Минесоте победили су прошле ноћи у гостима екипу Даласа 105:100 и тако смањили на 3:1 у финалу плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Тимбервулвси су водили… »
Минесота је успела да одложи пораз од Даласа: Брејк у Тексасу са трачак наде за Вукове! (видео)

Минесота је успела да одложи пораз од Даласа: Брејк у Тексасу са трачак наде за Вукове! (видео)

Хот спорт 29.05.2024
Смањили су заостатак. Минесота Тимбервулвси су успели да одложе елиминацију из финала западне конференције, јер су успели да надиграју Далас Мавериксе у гостима. Минесота је направила премијерни брејк у Тексасу, па је тако… »
Минесота смањила на 3:1: Далас још мора да се помучи за пласман у велико финале НБА лиге

Минесота смањила на 3:1: Далас још мора да се помучи за пласман у велико финале НБА лиге

Еуроневс 29.05.2024
Кошаркаши Минесоте успели су да направе брејк у четвртој утакмици финалне серије Западне конференције НБА лиге и тако избегну "метлу" против Даласа, па су остали у игри за пласман у велико финале - 105:100. Тимбервулфси су у… »
Лука ће морати да сачека на финале, Едвардс рекао да није крај!

Лука ће морати да сачека на финале, Едвардс рекао да није крај!

Спортске.нет 29.05.2024
Кошаркаши Минесоте победили су прошле ноћи у гостима екипу Даласа са 105:100 и тако смањили на 3:1 у финалу плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Тимбервулвси су водили у последњих пет минута сваке утакмице овог финала, али… »
Дончић: Ја сам крив за пораз; Ирвинг: Знао сам да ће то рећи

Дончић: Ја сам крив за пораз; Ирвинг: Знао сам да ће то рећи

Б92 29.05.2024
Лука Дончић је у четвртом сусрету са Минесотом у финалној серији плеј-офа на Западу постигао трипл дабл, али је Далас изгубио са 105:100. Изостало је "чишћење", Минесота је смањила на 3-1 и серију преселила у Минеаполис, где се… »
Минесота смањила на 3:1 против Даласа у финалу Запада

Минесота смањила на 3:1 против Даласа у финалу Запада

Нови магазин 29.05.2024
Кошаркаши Минесоте победили су прошле ноћи у гостима екипу Даласа са 105:100 и тако смањили на 3:1 у финалу плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Тимбервулвси су водили у последњих пет минута сваке утакмице овог финала, али… »
Минесота се враћа у игру! Ентони Едвардс и дружина срушили Дончића и Ирвинга и тако продужили серију

Минесота се враћа у игру! Ентони Едвардс и дружина срушили Дончића и Ирвинга и тако продужили серију

Вечерње новости 29.05.2024
Ентони Едвардс и дружина победили су Далас са 105:100 и тако су смањили на 3:1 у серији, која се сада сели у Минесоту. ФОТО: Тањуг/АП Најзаслужнији за победу Минесоте били су Ентони Едвардс са 29 поена, десет скокова и девет… »
Дончић погодио сваки трећи пут, али се и примакао свом десетом трипл-даблу у плеј-офу и надмашио Новицког у асистенцијама

Дончић погодио сваки трећи пут, али се и примакао свом десетом трипл-даблу у плеј-офу и надмашио Новицког у асистенцијама

Данас 29.05.2024
Словеначки ас Лука Дончић, локомотива Даласа, јесте с 28 поена био најефикаснији у свом тиму у четвртој утакмици финала Западне конференције НБА лиге, али је из игре погодио сваки свој трећи шут. За два поена је имао 3-10, а за… »
Минесота преживела, Дончићев трипл-дабл недовољан Даласу ВИДЕО

Минесота преживела, Дончићев трипл-дабл недовољан Даласу ВИДЕО

Б92 29.05.2024
Кошаркаши Даласа пропустили су прилику да већ после четврте утакмице изборе пласман у НБА финале. Минесота је направила "брејк" у Тексасу победом од 105:100 и тако смањила у серији на 3-1. Серија се сада сели у Минеаполис где ће… »
Лука, шта је ово било!? Дончић помислио да је већ у финалу, испромашивао се - и изгубио за бригу!

Лука, шта је ово било!? Дончић помислио да је већ у финалу, испромашивао се - и изгубио за бригу!

Мондо 29.05.2024
Лука Дончић и Кајри Ирвинг одиграли најслабије мечеве у серији против Минесоте. Лука Дончић и Кајри Ирвинг одиграли најслабије мечеве у серији против Минесоте. Словеначки кошаркаш Лука Дончић имао је прилику да током ноћи "овери"… »
Дончићев трипл-дабл мало за НБА финале, Минесота је и даље жива

Дончићев трипл-дабл мало за НБА финале, Минесота је и даље жива

Телеграф 29.05.2024
Ништа од "метле" у финалу Запада. Све је било спремно за крунисање, Даласу је победа на домачем терену доносила титулу најбољег тима на Западу и финале НБА лиге, али Минеоста једноставно није желела тако лако да "умре", да… »
Без максималних 4:0 и у финалу Запада: Минесота остала у животу, Далас није искористио прву меч-лопту

Без максималних 4:0 и у финалу Запада: Минесота остала у животу, Далас није искористио прву меч-лопту

Данас 29.05.2024
Нико у историји НБА лиге није начинио потпуни преокрет после пораза у прва три меча у плеј-офу, али никад се не зна. Минесота има право да верује у чудо. Вратила је серију у финалу Запада пред своју публику, пошто је у другој… »
Трипл-дабл Дончића, Минесота брејком избегла метлу

Трипл-дабл Дончића, Минесота брејком избегла метлу

Спорт клуб 29.05.2024
У четвртој утакмици финала Западне конференције Минесота је као гост победила Далас 105:100 и тако смањила резултат у серији на 3:1. Имали су Мевси јединствену прилику да на свом терену, без сувишног стреса, одраде посао и… »

Вести дана »