Повезане вести
Ова глумица је бивша жена Петра Стругара: После две године брака су се развели, а глумац је признао – „Није ми било тешко због…
Нова 29.05.2024
Глумац Петар Стругар тренутно ужива у љубави са колегиницом Нином Нешковић, а његова бивша супруга такође је глумица. Петар Стругар је био у браку са шест година старијом колегиницом Иваном Николић са којом има сина Зарија… »
Претукао таксисту због бивше жене! Ова лепа глумица је била у браку с Петром Стругаром и подарила му сина
Мондо 29.05.2024
Петар Стругар тренутно ужива у љубави с колегиницом Нином Нешковић, а мало ко зна како изгледа његова бивша жена. Петар Стругар тренутно ужива у љубави с колегиницом Нином Нешковић, а мало ко зна како изгледа његова бивша… »
Ова глумица је бивша жена петра стругара: После две године пукла тиква, а он признаје: "Није ми било тешко због развода"
Блиц 29.05.2024
Глумац Петар Стругар тренутно ужива у љубави са глумицом Нином Нешковић, а мало ко зна како изгледа његова бивша жена која је такође глумица. Наиме Петар Стругар био је у браку са 6 година старијом колегиницом Иваном Николић са… »
"Сам пао, сам се ударио": Петар Стругар искрено о краху брака са колегиницом: "Прогуташ шта треба да прогуташ..."
Блиц 28.05.2024
Наш глумац Петар Стругар важи за великог заводника, а може се рећи да је имао веома буран љубавни живот. Стругар тренутно ужива крај колегинице Нине Нешковић, а 2015. године развео се од Иване Николић са којом има сина Зарија… »
Вести дана »

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 1 сатјош 10 повезаних

У несрећи код сајма петоро тешко повређених Ватрогасци извлачили младе из смрсканих аутомобила
Дневник пре 26 минутајош 12 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 1 сатјош 3 повезане