Povezane vesti
Ova glumica je bivša žena Petra Strugara: Posle dve godine braka su se razveli, a glumac je priznao – „Nije mi bilo…
Nova 29.05.2024
Glumac Petar Strugar trenutno uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković, a njegova bivša supruga takođe je glumica. Petar Strugar je bio u braku sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić sa kojom ima sina Zarija. Petar i Ivana su se… »
Pretukao taksistu zbog bivše žene! Ova lepa glumica je bila u braku s Petrom Strugarom i podarila mu sina
Mondo 29.05.2024
Petar Strugar trenutno uživa u ljubavi s koleginicom Ninom Nešković, a malo ko zna kako izgleda njegova bivša žena. Petar Strugar trenutno uživa u ljubavi s koleginicom Ninom Nešković, a malo ko zna kako izgleda njegova bivša žena. Glumac Petar… »
Ova glumica je bivša žena petra strugara: Posle dve godine pukla tikva, a on priznaje: "Nije mi bilo teško zbog razvoda"
Blic 29.05.2024
Glumac Petar Strugar trenutno uživa u ljubavi sa glumicom Ninom Nešković, a malo ko zna kako izgleda njegova bivša žena koja je takođe glumica. Naime Petar Strugar bio je u braku sa 6 godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić sa kojom ima sina… »
"Sam pao, sam se udario": Petar Strugar iskreno o krahu braka sa koleginicom: "Progutaš šta treba da progutaš..."
Blic 28.05.2024
Naš glumac Petar Strugar važi za velikog zavodnika, a može se reći da je imao veoma buran ljubavni život. Strugar trenutno uživa kraj koleginice Nine Nešković, a 2015. godine razveo se od Ivane Nikolić sa kojom ima sina Zarija. Glumac je nedavno… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 13 minutajoš 13 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 28 minutajoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete
Pressek pre 54 minutajoš 24 povezane

Uvaljuju nam ječam umesto kafe, a plaćamo je papreno! Inspektori iznenadili proizvođače, evo šta su zatekli
Kurir pre 8 minutajoš 17 povezanih

Osuđen motociklista koji je u Nišu usmrtio bivšeg direktora „niteksa“ Dobio robiju i zabranu da vozi motor
Alo pre 23 minutajoš 28 povezanih