Povezane vesti
Makron: Francuska spremna da prizna Palestinu u korisnom trenutku, ne zbog emocija
Vesti online 29.05.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron saopštio je tokom posete Nemačkoj da priznanje palestinske države nije “tabu tema”, ali da mora doći u korisnom trenutku, a ne pod uticajem emocija. – Za Francusku nema tabua i potpuno sam spreman da priznam… »
Makron: Francuska spremna da prizna Palestinu u korisnom trenutku, ne zbog emocija
Insajder 29.05.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron saopštio je tokom posete Nemačkoj da priznanje palestinske države nije "tabu tema", ali da mora doći u korisnom trenutku, a ne pod uticajem emocija. ''Za Francusku nema tabua i potpuno sam spreman da priznam… »
Makron: "Francuska je spremna da prizna Palestinu u korisnom trenutku, ne zbog emocija"
Blic 29.05.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron saopštio je danas tokom posete Nemačkoj da priznanje palestinske države nije "tabu tema", ali da mora doci u korisnom trenutku, a ne pod uticajem emocija. - Za Francusku nema tabua i potpuno sam spreman da priznam… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 3 satajoš 36 povezanih

"Nemojte biti ta osoba": Hibernijan objavio važno uputstvo svojim navijačima pred meč sa Partizanom
Kurir pre 3 minutajoš 70 povezanih

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate
Blic pre 28 minutajoš 58 povezanih

Avion se srušio u gusto naseljenom predgrađu: Ima poginulih, među žrtvama i ljudi na zemlji
Večernje novosti pre 3 minutajoš 72 povezane