Povezane vesti
Makron: Francuska spremna da prizna Palestinu u korisnom trenutku, ne zbog emocija
Vesti online 29.05.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron saopštio je tokom posete Nemačkoj da priznanje palestinske države nije “tabu tema”, ali da mora doći u korisnom trenutku, a ne pod uticajem emocija. – Za Francusku nema tabua i potpuno sam spreman da priznam… »
Makron: Francuska spremna da prizna Palestinu u korisnom trenutku, ne zbog emocija
Insajder 29.05.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron saopštio je tokom posete Nemačkoj da priznanje palestinske države nije "tabu tema", ali da mora doći u korisnom trenutku, a ne pod uticajem emocija. ''Za Francusku nema tabua i potpuno sam spreman da priznam… »
Makron: "Francuska je spremna da prizna Palestinu u korisnom trenutku, ne zbog emocija"
Blic 29.05.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron saopštio je danas tokom posete Nemačkoj da priznanje palestinske države nije "tabu tema", ali da mora doci u korisnom trenutku, a ne pod uticajem emocija. - Za Francusku nema tabua i potpuno sam spreman da priznam… »
Vesti dana »

Dve nesreće u Rusiji: Obrušio se nadvožnjak na voz u pokretu u Brajnskoj oblasti, srušio se i železniki most u Kurskoj
Euronews pre 14 minutajoš 18 povezanih

Danas se u 34 grada u Srbiji održava veliki protest „Vostani Serbije“
Nova pre 44 minutajoš 10 povezanih

Otvorena birališta u Poljskoj Kandidati za predsednika su Tšaskovski i Navrocki
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih