Повезане вести

"Најгора публика је у Паризу - вређали су ме три и по сата"

"Најгора публика је у Паризу - вређали су ме три и по сата"

Б92 29.05.2024
Белгијски тенисер Давид Гофан жестоко је критикирао публику на Ролан Гаросу оптуживши гледаоце за "потпуно непоштовање". Гофанн је у сусрету 1. кола париског Гренд Слема након три и по сата победио Француза Ђованија Мпетшија… »
Невоље Гофана са публиком: Пљували су ме, ускоро ће се и тући на трибинама!

Невоље Гофана са публиком: Пљували су ме, ускоро ће се и тући на трибинама!

Б92 29.05.2024
Давид Гофан је прошао прави пакао на мечу са Французом Ђованијем Мпешијем Перикаром. Три сата и 35 минута трајала је битка са приотивником, али и публиком, да би на крају славио са 4:6, 6:4, 6:3, 6:7 (4), 6:3. Француска публика… »
Скандал на Ролан гаросу: Домаћа публика вређала, па пљунула жваку на Давида Гофана

Скандал на Ролан гаросу: Домаћа публика вређала, па пљунула жваку на Давида Гофана

Вечерње новости 29.05.2024
Давид Гофан је победио француског тенисера Мпешија Перикара са 3:2 у првом колу Ролан Гароса, а домаћа публика је вређала Белгијанца током целог меча. ФОТО: Тањуг/АП На крају меча након победе је ставио прст на уво и показивао… »
Гофан: Вређали су ме 3,5 сата и пљунули жваку на мене

Гофан: Вређали су ме 3,5 сата и пљунули жваку на мене

Спорт клуб 29.05.2024
Француску публику одавно бије глас да не зна за меру када навија за своје тенисере. То је на својој кожи јуче у првом колу осетио Белгијанац Давид Гофан. Са обзиром да је из француског говорног подручја своје земље, све је… »

Вести дана »