Povezane vesti
Šapić: Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
NIN 29.05.2024
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, kao i do sada biti "srpski gradonačelnik", dodavši da oni kojima to smeta, ne treba ni da glasaju za njega. On je, u… »
Šapić: Prestonica treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
Danas 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Šapić: Prestonica treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
Beta 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne glasa
Novi magazin 29.05.2024
Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne glasa
N1 Info 29.05.2024
Šapić: Bitno da Beograd ima srpskog gradonačelnika
Radio 021 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice. Kako je dodao, ako nekom smeta, neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih

Tramp: U prva dva minuta sastanka s Putinom, znaću da li se može postići dogovor ili ne
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 6 satijoš 1 povezana