Povezane vesti
Šapić: Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
NIN 29.05.2024
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, kao i do sada biti "srpski gradonačelnik", dodavši da oni kojima to smeta, ne treba ni da glasaju za njega. On je, u… »
Šapić: Prestonica treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
Danas 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne glasa
N1 Info 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Vesti dana »
Marta Kos: Od Srbije se očekuju reforme pravosuđa i medija, u suprotnom moguća obustava EU fondova
RTS pre 2 minutajoš 33 povezane
Šapić: Neće biti probijanja rokova na novom mostu, bilo bi lepo da mu ja budem kum
Nova pre 3 satajoš 31 povezana
Upozorenje u Japanu: Mogući naknadni potresi tokom cele nedelje, građani da se drže dalje od obale
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Vlada: Bez saglasnosti Ministarstva za evropske integracije nema usvajanja propisa usklađenih sa EU
In medija pre 4 satijoš 48 povezanih
Izraelski vojnik čekićem razbio statuu Isusa u Libanu, vojska pokrenula istragu
Radio 021 pre 48 minutajoš 76 povezanih