Povezane vesti
Šapić: Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
NIN 29.05.2024
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, kao i do sada biti "srpski gradonačelnik", dodavši da oni kojima to smeta, ne treba ni da glasaju za njega. On je, u… »
Šapić: Prestonica treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
Danas 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne glasa
N1 Info 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Humanitarna misija: Velika Britanija prima decu iz Gaze na lečenje: Prvi mališani već krenuli na put
Blic pre 1 satjoš 1 povezana