Povezane vesti
Šapić: Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
NIN 29.05.2024
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, kao i do sada biti "srpski gradonačelnik", dodavši da oni kojima to smeta, ne treba ni da glasaju za njega. On je, u… »
Šapić: Prestonica treba da ima srpskog gradonačelnika, kome smeta neka ne glasa za mene
Danas 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne glasa
N1 Info 29.05.2024
Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
(VIDEO) U Vršcu građani čekaju jednu grupu studenata biciklista, druga grupa nedaleko od Valjeva
N1 Info pre 28 minutajoš 33 povezane
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih
Debakl Srbije za kraj grupne faze na Evropskom prvenstvu: "Orlove" počistili Belgijanci, sa trećeg mesta u nokaut fazu
Dnevnik pre 48 minutajoš 32 povezane