Povezane vesti
Kako je veštačka inteligencija ukrajinsku jutjuberku pretvorila u rusku
BBC News 29.05.2024
Nalozi na kojima je prikazan lik Ukrajinke Olge Loik imali su desetine različitih ženskih imena, a devojke na njima govorile su mandarinski, jezik koji Olga nikada nije učila. „Ne želim da neko pomisli da sam ikada u životu rekla ove užasne stvari… »
Danas 29.05.2024
„Ne želim da neko pomisli da sam ikada u životu rekla ove užasne stvari. Koristiti ukrajinsku devojku kao lice koje promoviše Rusiju je suludo“. Olga Loik je videla da se njeno lice pojavljuje u raznim video snimcima na kineskim društvenim mrežama, a to… »
Južne vesti 29.05.2024
„Ne želim da neko pomisli da sam ikada u životu rekla ove užasne stvari. Koristiti ukrajinsku devojku kao lice koje promoviše Rusiju je suludo". Olga Loik je videla da se njeno lice pojavljuje u raznim video snimcima na kineskim društvenim mrežama, a to… »
Radio 021 29.05.2024
Nalozi na kojima je prikazan lik Ukrajinke Olge Loik imali su desetine različitih ženskih imena, a devojke na njima govorile su mandarinski, jezik koji Olga nikada nije učila. „Ne želim da neko pomisli da sam ikada u životu rekla ove užasne stvari… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 46 povezanih

Rute: Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li Rusija želi mir; Zelenski: Samo snaga može naterati Moskvu na ustupke
RTS pre 14 minutajoš 45 povezanih

RZS: U drugom kvartalu godine smanjena vrednost građevinskih radova
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane

"Mislile smo da je kraj, ruke su mi se tresle dok sam vozila" Srpkinje se našle u grotlu požara kod Čanja (foto/video)
Alo pre 14 minutajoš 18 povezanih