Повезане вести

"Кнежевић и ја увек чујемо и видимо исто": Мандић се огласио поводом одлуке о резолуцији о Сребеници

"Кнежевић и ја увек чујемо и видимо исто": Мандић се огласио поводом одлуке о резолуцији о Сребеници

Курир 29.05.2024
Председник парламента Андрија Мандић поручио је да су он и лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић прошли многе битке и да чују и виде исто, али, како је додао, то не искључује могућност да су остали учесници састанка… »
Предлог резолуције о геноциду у Јасеновцу крајем јуна на дневном реду Скупштине ЦГ?

Предлог резолуције о геноциду у Јасеновцу крајем јуна на дневном реду Скупштине ЦГ?

РТВ 29.05.2024
ПОДГОРИЦА - Председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић саопштио је на данашњој седници колегијума да ће Предлог резолуције о геноциду у Јасеновцу бити на дневном реду парламента крајем јуна, сазнају незванично подгоричке… »
Предлог резолуције о геноциду у Јасеновцу крајем јуна на дневном реду Скупштине Црне Горе

Предлог резолуције о геноциду у Јасеновцу крајем јуна на дневном реду Скупштине Црне Горе

Еуроневс 29.05.2024
Председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић саопштио је на данашњој седници колегијума да ће Предлог резолуције о геноциду у Јасеновцу бити на дневном реду парламента крајем јуна, сазнају незванично подгоричке Вијести. Сутра… »
Резолуција о Јасеновцу на дневном реду Скупштине: Ево када ће црногорски посланици разматрати тај документ

Резолуција о Јасеновцу на дневном реду Скупштине: Ево када ће црногорски посланици разматрати тај документ

Вечерње новости 29.05.2024
ПРЕДЛОГ резолуције о геноциду у Јасеновцу биће на дневном реду црногорског парламента крајем јуна. Скупштина Црне Горе То су објавиле подгоричке "Вијести" наводећи да је председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић саопштио на… »
Мандић: Кнежевић и ја увек чујемо исто

Политика 29.05.2024
Након изјаве председника ДНП Милана Кнежевића да је премијер Црне Горе Милојко Спајић обећао да ће званична Подгорица у Генералној скупштини УН бити уздржана о резолуцији о Сребреници и тврдње шефа кабинета премијера Бранка… »

Вести онлине 29.05.2024
Након изјаве председника ДНП Милана Кнежевића да је премијер Црне Горе Милојко Спајић обећао да ће званична Подгорица у Генералној скупштини УН бити уздржана о резолуцији о Сребреници и тврдње шефа кабинета премијера Бранка… »
Мандић о обећању Спајића уочи гласања о Резолуцији о Сребреници: Кнежевић и ја увек чујемо исто

Мандић о обећању Спајића уочи гласања о Резолуцији о Сребреници: Кнежевић и ја увек чујемо исто

Еуроневс 29.05.2024

Вести дана »