Повезане вести
Ево колика казна прети Давиду који је закопао оца у Земуну! Рекао да се после 8 година предао због гриже савести
Мондо 29.05.2024
Ево шта је Давид испричао о смрти оца којег је закопао у кући у Земуну. Ево шта је Давид испричао о смрти оца којег је закопао у кући у Земуну. Давид Д. (53) пријавио се сам Трећем основном јавном тужилаштву где је уз пратњу… »
Подигао 40.000€ пензије за 8 година! Давид који је закопао оца у Земуну има крцат досије: "Познат је полицији!"
Мондо 29.05.2024
Испливали су детаљи о сину који је закопао оца у Земуну. Испливали су детаљи о сину који је закопао оца у Земуну. Давид Д. (53), који је сам дошао у тужилаштво и признао да је оца Бранислава (79) пре осам година сахранио у кући… »
Ово је Давид који је осам година држао оца закопаног у кући да би примао његову пензију: Након затвора у иностранству…
Нова 29.05.2024
Давид Дробњак (53), који се сумњичи да је оца Бранислава (79) закопао испод бетонске плоче у кући у Земуну, како Курир сазнаје, раније се звао Дејан, а променио је име после одслужења затворске казне у иностранству. Он је јуче… »
"Закопао сам оца у кући па прелио бетоном": Давид до детаља признао на који начин је прикрио тело оца
Телеграф 29.05.2024
Осам година нико није знао да је Бранислав мртав. Давид Д. (53) дошао је у пратњи два браниоца у Треће основно јавно тужлиаштво у Београду како би пријавио да је пре осам година оца Бранислава Д. пронашао мртвог, а потом га… »
Курир испред дворишта где је човек закопао оца да би примао његову пензију: Питали га где је отац, ево шта је одговарао…
Курир 29.05.2024
Новинар Курира Младен Радуловић извештавао је јутрос из Земуна испред дворишта мушкарца који је ту, како је јуче сам признао закопао преминулог оца како би наставио да прима његову пензију. - Иза нас је двориште куће у којем је… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана