Повезане вести
Ипак без искључења воде у делу Авијатичарског насеља
Радио 021 29.05.2024
Радови најављени за данас, 30. мај на водоводној мрежи у делу Авијатичарског насеља, отказани су. Било је најављено да ће од 8 до 15 часова без воде бити улице Облачића Рада, Панчевачка и Бошка Вребалова. Међутим, ти радови… »
Делови Новог Сада и цела Сремска Каменица без воде
Радио 021 29.05.2024
Делови Новог Сада и цела Сремска Каменица немају воде због хаварија. НОВИ САД Горње ливаде неће имати воде до 15 часова. Улица браће Поповић неће имати воде до 14 часова. СРЕМСКА КАМЕНИЦА Без воде ће до 20 часова бити цело… »
Део Новог Сада без воде
Дневник 29.05.2024
Због радова на санацији хаварије без воде ће до 15 сати бити Горње ливаде. Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 10 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана