Povezane vesti
Nestorović: Ne podržavamo nijednu listu u Novom Sadu - očekujemo preko 10% u Beogradu!
Pravda 29.05.2024
Branimir Nestorović je izjavio da njegov pokret neće podržati nijednu listu u Novom Sadu, iako je bilo špekulacija u medijima da bi "Mi - Snaga naroda" mogli dati podršku jednoj od lista. Samo nekoliko dana nakon što je objavljen snimak na kojem… »
Nestorović: Očekujemo 10 do 15 mandata u Beogradu, i vlast i opozicija su prozapadni
NIN 29.05.2024
Predstavnici izborne liste "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović" saopštili su da očekuju da će osvojiti 10 do 15 odborničkih mandata na izborima u Beogradu i poručili da njihova pozicija ostaje nepromenjena jer im se ne sviđa "ni levi, ni desni… »
Nestorović: Nećemo podržati nikoga na izborima u Novom Sadu
Danas 29.05.2024
“MI – snaga naroda” neće podržati nijednu listu na izborima u Novom Sadu, jer smatraju da su izbori poptuno neregularni, izjavio je predsednik ovog pokreta, narodni poslanik Branimir Nestorović na konferenciji u beogradskom Press centru UNS-a. Tražili… »
Nestorović: Neću nikoga podržati u Novom Sadu, tražićemo da izbori budu poništeni
N1 Info 29.05.2024
Lider pokreta "Mi Snaga naroda" Branimir Nestorović rekao je da neće podržati nijednu izbornu listu u Novom Sadu. Samo nekoliko dana nakon što je objavljen snimak na kojem Nestorović govori da su u pregovorima da podrže jednu „ozbiljnu opozicionu listu u… »
Nestorović: Očekujemo 10 do 15 odborničkih mandata u Beogradu, vlast i opozicija su prozapadni
Novi magazin 29.05.2024
Predstavnici izborne liste "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović" saopštili su danas da očekuju da će osvojiti 10 do 15 odborničkih mandata u Beogradu. Dodali su da je njihova pozicija nepromenjena, jer, kako su naglasili, ne sviđa im se "ni levi… »
Oglasio se doktor Nestorović: Kaže da u Novom Sadu neće nikoga podržati; „tražićemo da izbori budu poništeni“
Dnevnik 29.05.2024
Lider pokreta "Mi Snaga naroda" Branimir Nestorović rekao je da neće podržati nijednu izbornu listu u Novom Sadu, javlja portal 021.rs. Samo nekoliko dana nakon što je objavljen snimak na kojem Nestorović govori da su u pregovorima da podrže jednu… »
Nestorović: Neću nikoga podržati u Novom Sadu, tražićemo da izbori budu poništeni
Nedeljnik 29.05.2024
Lider pokreta „Mi Snaga naroda“ Branimir Nestorović rekao je da neće podržati nijednu izbornu listu u Novom Sadu. Samo nekoliko dana nakon što je objavljen snimak na kojem Nestorović govori da su u pregovorima da podrže jednu „ozbiljnu opozicionu listu u… »
Vesti dana »
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Biznis.rs pre 31 minutajoš 38 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 31 minutajoš 3 povezane