Повезане вести
"Волео ме је више него мој рођени отац": Овако је Сања Станковић говорила о очуху: "Бринуо је о мени као да сам његова"
Блиц 29.05.2024
Очух водитељке и бише задругарке Сање Станковић преминуо је данас, а она је у ријалитију у више наврата говорила о њему. Сања је тада говорила и о свом тати Новици, како нису у добром односу и како је очух наводно воли више… »
Велика туга у дому пинкове водитељке! Сломила се због смрти блиског члана породице: "Сунце моје, оде ти"
Мондо 29.05.2024
Сања Станковић опростила се од очуха за ког каже да јој је био као биолошки отац. Сања Станковић опростила се од очуха за ког каже да јој је био као биолошки отац. Бивша учесница Задруге и водитељка Ред телевизије, Сања… »
"Нисам те гледала као очуха, већ оца": Смрт у дому наше водитељке, огласила се потресном поруком: "Сломила сам се на ситне…
Блиц 29.05.2024
Водитељка и бивша ријалити учесница, Сања Станковић, огласила се на мрежама и саопштила тужну вест. Наиме, Сањи је преминуо очух за ког је била јако везана, а од њега се опростила емотивним речима. - Сунце моје, оде ти мени… »
Трагедија у породици сање Станковић Остала без особе за коју је била везана: Сунце моје, оде ти мени
Курир 29.05.2024
Сања Станковић, ријалити учесница, доживела је велику трагедију - њен очух, којег је поштовала и волела као оца, преминуо је. Станковићева се од њега опростила потресним речима. - Сунце моје! Оде ти мени! Никад те нисам… »
Трагедија у породици Сање Станковић! Остала без особе за коју је била везана: "Сунце моје, оде ти мени"
Телеграф 29.05.2024
Поделила тужну вест. Бивша учесница "Задруге", Сања Станковић, растужила је људе објавом на друштвеној мрежи Инстаграм. Пре неколико сати, поделила је слику из болнице на којој љуби руку мушке особе, а сада је открила да је у… »
Сања Станковић објавила слику из болнице, потпуно је сломљена: "Гледати како неко умире..."
Телеграф 29.05.2024
"Четврти дан пакла", навела је она. Сања Станковић, објавила је слику из болнице, на којој љуби руку мушке особе, и растужила све. Наиме, Сања се огласила тужном поруком, а због призора, многи су се расплакали. Како је навела… »
Вести дана »

Пронађен комад накита украденог из Лувра - објављени детаљи пљачке и нови снимак /видео/
Спутник пре 27 минутајош 47 повезаних

Милутин Видосављевић после победе Војводине над радничким: Желимо да наставимо у овом ритму
Дневник пре 2 сатајош 29 повезаних