Povezane vesti
Ivan Manić: Sa ujedinjenom opozicijom uz izlaznost veću od 61 odsto promena vlasti u Valjevu moguća
Nova 29.05.2024
Teme i naslove današnjih dnevnih novina i aktuelnu političku situaciju za jutarnji program "Probudi se" komentarisao je i analizirao kandidat za gradonačelnika Valjeva, Ivan Manić. Lokalni front Valjevo, Zeleno-levi front, Demokratska stranka, Narodni… »
Manić pozvao Valjevce da izađu na izbore: Za pobedu nam je potrebna izlaznost veća od 60 odsto
Novi magazin 29.05.2024
Koalicija „Ujedinjeno Valjevo može“, koju čini šest partija i pokreta levog bloka i čija se izborna lista „Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može“ na biračkom listiću nalazi pod brojem 3, održala je poslednju konferenciju za novinare pred… »
Kupovina glasova i novi dokazi o zloupotrebi budžeta u Žitištu: Opština pazarila pakete pomoći koje je posle delila SNS
Danas 29.05.2024
Krivična prijava protiv opštinskih lidera u Žitištu podneta je danas u Posebnom odeljenju Višeg javnog tužilašva za suzbijanje korupcije u Novom Sadu, gde ih se teriti da su više od deset miliona dinara opštinskog novca potrošili na predizborne… »
Opozicija u Novom Sadu: Nećemo sarađivati sa SNS posle izbora
Blic 29.05.2024
Opozicione izborne liste u Novom Sadu, "Udruženi za slobodan Novi Sad“ koju čini 12 opozicionih stranaka, pokreta i grupa građana, "Dr Savo Manojlović - I ja sam Novi Sad – Кreni promeni“ i "Heroji - Miša Bačulov“ održale su zajedničko… »
Dveri traže od tužilaštva da podnese krivičnu prijavu protiv Gruhonjića zbog navodnog govora mržnje
Novi magazin 29.05.2024
Koalicija za lokalne izbore u Novom Sadu oko pokreta Dveri predala je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu zahtev da po službenoj dužnosti podnese krivičnu prijavu protiv profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i novinara Dinka… »
Opozicija će zajednički kontrolisati izbore u Novom Sadu
Beta 29.05.2024
Tri opozicione liste u Novom Sadu postigle su dogovor o zajedničkoj kontroli izbora raspisanih za 2. jun, objavljeno je danas. Kako je predstavljeno na konferenciji za novinare, liste "Ujedinjeni za slobodan Novi Sad", "Savo Manojlović - I ja sam Novi… »
Krivična prijava zbog kupovine glasova za SNS u Novom Sadu: "Raspad koalicije oko naprednjaka"
Radio 021 29.05.2024
Nosilac liste "Heroji - Miša Bačulov" podneo je u ime tri opozicione liste u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv pet osoba zbog sumnje da kupuju glasova za Srpsku naprednu stranku. Iza prijave zajedno stoje Koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad"… »
Pobedićemo SNS: Udruženi za slobodan Novi Sad, Kreni Promeni i „Heroji“ Miše Bačulova zajedno i posle izbora
Danas 29.05.2024
Sve opozicione izborne liste u Novom Sadu, „Udruženi za slobodan Novi Sad“ koju čini 12 opozicionih stranaka, pokreta i grupa građana, „Dr Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni promeni“ i „ Heroji – Miša Bačulov“ održale su… »
"Udruženi za slobodan Novi Sad": Nema saradnje sa Srpskom naprednom strankom nakon izbora
NIN 29.05.2024
Sve opozicione izborne liste u Novom Sadu - " Udruženi za slobodan Novi Sad“ sa 12 stranaka, pokreta i grupa građana, "Dr Savo Manojlović - I ja sam Novi Sad – Kreni promeni“ i "Heroji - Miša Bačulov" poručile su danas da posle izbora neće… »
Objedinjena opozicija u Novom Sadu: "Posle izbora nema saradnje sa SNS"
Euronews 29.05.2024
Sve opozicione izborne liste u Novom Sadu - "Udruženi za slobodan Novi Sad“ sa 12 stranaka, pokreta i grupa građana, "Dr Savo Manojlović - I ja sam Novi Sad – Kreni promeni“ i "Heroji - Miša Bačulov" zajednički su poručile danas javnosti da… »
Opozicija će zajednički kontrolisati izbore u Novom Sadu
Radio sto plus 29.05.2024
Kako je predstavljeno na konferenciji za novinare, liste “Ujedinjeni za slobodan Novi Sad”, “Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni promeni” i “Heroji – Miša Bačulov” nakon predizborne saradnje, dogovorile su i zajedničku… »
Borislav Antonijević: Promene su preko potrebne, očekujemo više glasova nego u decembru
Blic 29.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" Borislav Antonijević rekao je da, prema rezultatima istraživanja i reakcijama ljudi, tu listu na izborima 2. juna očekuje dosta više glasova nego na izborima… »
Tri opozicione liste se dogovorile da zajednički kontrolišu izbore u Novom Sadu
Insajder 29.05.2024
Tri opozicione liste u Novom Sadu postigle su dogovor o zajedničkoj kontroli izbora raspisanih za 2. jun, objavljeno je 29. maja. Kako je predstavljeno na konferenciji za novinare, liste 'Ujedinjeni za slobodan Novi Sad', 'Savo Manojlović - I ja sam… »
FOTO, VIDEO: Tri opozicione liste najavile pobedu i postizbornu koaliciju u Novom Sadu
Radio 021 29.05.2024
Najveće tri opozicione liste u Novom Sadu očekuju da 2. juna osvoje dovoljno glasova da mogu da pobede aktuelnu vlast i potom zajedno formiraju postizbornu koaliciju. Koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", koju čini 12 opozicionih stranaka… »
Opozicija se dogovorila da zajednički kontroliše izbore u Novom Sadu
Novi magazin 29.05.2024
Tri opozicione liste u Novom Sadu postigle su dogovor o zajedničkoj kontroli izbora raspisanih za 2. jun, objavljeno je danas. Kako je predstavljeno na konferenciji za novinare, liste "Ujedinjeni za slobodan Novi Sad", "Savo Manojlović - I ja sam Novi… »
Hoćemo li posle 2.: Juna gledati isti film? Kakve su šanse da u Beogradu ponovo niko ne formira vlast, ovo su tri načina da…
Blic 29.05.2024
Vladajuća koalicija, prema tek izašlim kladioničarskim kvotama, ima oko 52, 1 odsto podrške, a uz to još tri izborne liste prelaze cenzus: ona koju predvodi Savo Manojlović, Branimir Nestorović i koalicija "Biramo Beograd". Jeste da dolaze sa… »
Dele se snimci – prvo Zrenjanin, a sada i Bač: SNS sprema pakete, opozicija piše krivične prijave
Danas 28.05.2024
Nakon Zrenjanina, paketi za kupovinu glasova se dele i u opštini Bačka Palanka. Aktivisti Grupe građana „Moj Bač – sloboda za sve“ i „Ujedinjene opozicije opštine Bač – Oslobodimo Bač“ snimili su kako čelnici ove opštine istovaraju… »
Vesti dana »
Fon der Lajen najoštrije osudila napade na Izraelce: Antisemitizmu nije mesto u Evropi
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane