Повезане вести
Иван Манић: Са уједињеном опозицијом уз излазност већу од 61 одсто промена власти у Ваљеву могућа
Нова 29.05.2024
Теме и наслове данашњих дневних новина и актуелну политичку ситуацију за јутарњи програм "Пробуди се" коментарисао је и анализирао кандидат за градоначелника Ваљева, Иван Манић. Локални фронт Ваљево, Зелено-леви фронт… »
Манић позвао Ваљевце да изађу на изборе: За победу нам је потребна излазност већа од 60 одсто
Нови магазин 29.05.2024
Коалиција „Уједињено Ваљево може“, коју чини шест партија и покрета левог блока и чија се изборна листа „Свануће – Уједињено Ваљево може“ на бирачком листићу налази под бројем 3, одржала је последњу конференцију за новинаре… »
Куповина гласова и нови докази о злоупотреби буџета у Житишту: Општина пазарила пакете помоћи које је после делила СНС
Данас 29.05.2024
Кривична пријава против општинских лидера у Житишту поднета је данас у Посебном одељењу Вишег јавног тужилашва за сузбијање корупције у Новом Саду, где их се терити да су више од десет милиона динара општинског новца потрошили… »
Двери траже од тужилаштва да поднесе кривичну пријаву против Грухоњића због наводног говора мржње
Нови магазин 29.05.2024
Коалиција за локалне изборе у Новом Саду око покрета Двери предала је данас Основном јавном тужилаштву у том граду захтев да по службеној дужности поднесе кривичну пријаву против професора Филозофског факултета у Новом Саду и… »
Кривична пријава због куповине гласова за СНС у Новом Саду: "Распад коалиције око напредњака"
Радио 021 29.05.2024
Носилац листе "Хероји - Миша Бачулов" поднео је у име три опозиционе листе у Новом Саду кривичну пријаву против пет особа због сумње да купују гласова за Српску напредну странку. Иза пријаве заједно стоје Коалиција "Удружени за… »
"Удружени за слободан Нови Сад": Нема сарадње са Српском напредном странком након избора
НИН 29.05.2024
Све опозиционе изборне листе у Новом Саду - " Удружени за слободан Нови Сад“ са 12 странака, покрета и група грађана, "Др Саво Манојловић - И ја сам Нови Сад – Крени промени“ и "Хероји - Миша Бачулов" поручиле су данас да после… »
Победићемо СНС: Удружени за слободан Нови Сад, Крени Промени и „Хероји“ Мише Бачулова заједно и после избора
Данас 29.05.2024
Све опозиционе изборне листе у Новом Саду, „Удружени за слободан Нови Сад“ коју чини 12 опозиционих странака, покрета и група грађана, „Др Саво Манојловић – И ја сам Нови Сад – Крени промени“ и „ Хероји – Миша Бачулов“ одржале су… »
Опозиција ће заједнички контролисати изборе у Новом Саду
Радио сто плус 29.05.2024
Како је представљено на конференцији за новинаре, листе “Уједињени за слободан Нови Сад”, “Саво Манојловић – И ја сам Нови Сад – Крени промени” и “Хероји – Миша Бачулов” након предизборне сарадње, договориле су и заједничку… »
Обједињена опозиција у Новом Саду: "После избора нема сарадње са СНС"
Еуроневс 29.05.2024
Све опозиционе изборне листе у Новом Саду - "Удружени за слободан Нови Сад“ са 12 странака, покрета и група грађана, "Др Саво Манојловић - И ја сам Нови Сад – Крени промени“ и "Хероји - Миша Бачулов" заједнички су поручиле данас… »
Борислав Антонијевић: Промене су преко потребне, очекујемо више гласова него у децембру
Блиц 29.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда листе "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" Борислав Антонијевић рекао је да, према резултатима истраживања и реакцијама људи, ту листу на изборима 2. јуна очекује доста више… »
Три опозиционе листе се договориле да заједнички контролишу изборе у Новом Саду
Инсајдер 29.05.2024
Три опозиционе листе у Новом Саду постигле су договор о заједничкој контроли избора расписаних за 2. јун, објављено је 29. маја. Како је представљено на конференцији за новинаре, листе 'Уједињени за слободан Нови Сад', 'Саво… »
Опозиција се договорила да заједнички контролише изборе у Новом Саду
Нови магазин 29.05.2024
Три опозиционе листе у Новом Саду постигле су договор о заједничкој контроли избора расписаних за 2. јун, објављено је данас. Како је представљено на конференцији за новинаре, листе "Уједињени за слободан Нови Сад", "Саво… »
ФОТО, ВИДЕО: Три опозиционе листе најавиле победу и постизборну коалицију у Новом Саду
Радио 021 29.05.2024
Највеће три опозиционе листе у Новом Саду очекују да 2. јуна освоје довољно гласова да могу да победе актуелну власт и потом заједно формирају постизборну коалицију. Коалиција "Удружени за слободан Нови Сад", коју чини 12… »
Хоћемо ли после 2.: Јуна гледати исти филм? Какве су шансе да у Београду поново нико не формира власт, ово су три начина да се…
Блиц 29.05.2024
Владајућа коалиција, према тек изашлим кладионичарским квотама, има око 52, 1 одсто подршке, а уз то још три изборне листе прелазе цензус: она коју предводи Саво Манојловић, Бранимир Несторовић и коалиција "Бирамо Београд". Јесте… »
Деле се снимци – прво Зрењанин, а сада и Бач: СНС спрема пакете, опозиција пише кривичне пријаве
Данас 28.05.2024
Након Зрењанина, пакети за куповину гласова се деле и у општини Бачка Паланка. Активисти Групе грађана „Мој Бач – слобода за све“ и „Уједињене опозиције општине Бач – Ослободимо Бач“ снимили су како челници ове општине… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Нови магазин пре 1 сатјош 32 повезане
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
Данас пре 10 сатијош 20 повезаних