Повезане вести

Иван Манић: Са уједињеном опозицијом уз излазност већу од 61 одсто промена власти у Ваљеву могућа

Иван Манић: Са уједињеном опозицијом уз излазност већу од 61 одсто промена власти у Ваљеву могућа

Нова 29.05.2024
Теме и наслове данашњих дневних новина и актуелну политичку ситуацију за јутарњи програм "Пробуди се" коментарисао је и анализирао кандидат за градоначелника Ваљева, Иван Манић. Локални фронт Ваљево, Зелено-леви фронт… »
Манић позвао Ваљевце да изађу на изборе: За победу нам је потребна излазност већа од 60 одсто

Манић позвао Ваљевце да изађу на изборе: За победу нам је потребна излазност већа од 60 одсто

Нови магазин 29.05.2024
Коалиција „Уједињено Ваљево може“, коју чини шест партија и покрета левог блока и чија се изборна листа „Свануће – Уједињено Ваљево може“ на бирачком листићу налази под бројем 3, одржала је последњу конференцију за новинаре… »
Куповина гласова и нови докази о злоупотреби буџета у Житишту: Општина пазарила пакете помоћи које је после делила СНС

Куповина гласова и нови докази о злоупотреби буџета у Житишту: Општина пазарила пакете помоћи које је после делила СНС

Данас 29.05.2024
Кривична пријава против општинских лидера у Житишту поднета је данас у Посебном одељењу Вишег јавног тужилашва за сузбијање корупције у Новом Саду, где их се терити да су више од десет милиона динара општинског новца потрошили… »
Двери траже од тужилаштва да поднесе кривичну пријаву против Грухоњића због наводног говора мржње

Двери траже од тужилаштва да поднесе кривичну пријаву против Грухоњића због наводног говора мржње

Нови магазин 29.05.2024
Коалиција за локалне изборе у Новом Саду око покрета Двери предала је данас Основном јавном тужилаштву у том граду захтев да по службеној дужности поднесе кривичну пријаву против професора Филозофског факултета у Новом Саду и… »
Кривична пријава због куповине гласова за СНС у Новом Саду: "Распад коалиције око напредњака"

Кривична пријава због куповине гласова за СНС у Новом Саду: "Распад коалиције око напредњака"

Радио 021 29.05.2024
Носилац листе "Хероји - Миша Бачулов" поднео је у име три опозиционе листе у Новом Саду кривичну пријаву против пет особа због сумње да купују гласова за Српску напредну странку. Иза пријаве заједно стоје Коалиција "Удружени за… »
"Удружени за слободан Нови Сад": Нема сарадње са Српском напредном странком након избора

"Удружени за слободан Нови Сад": Нема сарадње са Српском напредном странком након избора

НИН 29.05.2024
Све опозиционе изборне листе у Новом Саду - " Удружени за слободан Нови Сад“ са 12 странака, покрета и група грађана, "Др Саво Манојловић - И ја сам Нови Сад – Крени промени“ и "Хероји - Миша Бачулов" поручиле су данас да после… »
Победићемо СНС: Удружени за слободан Нови Сад, Крени Промени и „Хероји“ Мише Бачулова заједно и после избора

Победићемо СНС: Удружени за слободан Нови Сад, Крени Промени и „Хероји“ Мише Бачулова заједно и после избора

Данас 29.05.2024
Све опозиционе изборне листе у Новом Саду, „Удружени за слободан Нови Сад“ коју чини 12 опозиционих странака, покрета и група грађана, „Др Саво Манојловић – И ја сам Нови Сад – Крени промени“ и „ Хероји – Миша Бачулов“ одржале су… »
Опозиција ће заједнички контролисати изборе у Новом Саду

Опозиција ће заједнички контролисати изборе у Новом Саду

Радио сто плус 29.05.2024
Како је представљено на конференцији за новинаре, листе “Уједињени за слободан Нови Сад”, “Саво Манојловић – И ја сам Нови Сад – Крени промени” и “Хероји – Миша Бачулов” након предизборне сарадње, договориле су и заједничку… »
Обједињена опозиција у Новом Саду: "После избора нема сарадње са СНС"

Обједињена опозиција у Новом Саду: "После избора нема сарадње са СНС"

Еуроневс 29.05.2024
Све опозиционе изборне листе у Новом Саду - "Удружени за слободан Нови Сад“ са 12 странака, покрета и група грађана, "Др Саво Манојловић - И ја сам Нови Сад – Крени промени“ и "Хероји - Миша Бачулов" заједнички су поручиле данас… »
Борислав Антонијевић: Промене су преко потребне, очекујемо више гласова него у децембру

Борислав Антонијевић: Промене су преко потребне, очекујемо више гласова него у децембру

Блиц 29.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда листе "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" Борислав Антонијевић рекао је да, према резултатима истраживања и реакцијама људи, ту листу на изборима 2. јуна очекује доста више… »
Три опозиционе листе се договориле да заједнички контролишу изборе у Новом Саду

Три опозиционе листе се договориле да заједнички контролишу изборе у Новом Саду

Инсајдер 29.05.2024
Три опозиционе листе у Новом Саду постигле су договор о заједничкој контроли избора расписаних за 2. јун, објављено је 29. маја. Како је представљено на конференцији за новинаре, листе 'Уједињени за слободан Нови Сад', 'Саво… »
Опозиција се договорила да заједнички контролише изборе у Новом Саду

Опозиција се договорила да заједнички контролише изборе у Новом Саду

Нови магазин 29.05.2024
Три опозиционе листе у Новом Саду постигле су договор о заједничкој контроли избора расписаних за 2. јун, објављено је данас. Како је представљено на конференцији за новинаре, листе "Уједињени за слободан Нови Сад", "Саво… »
ФОТО, ВИДЕО: Три опозиционе листе најавиле победу и постизборну коалицију у Новом Саду

ФОТО, ВИДЕО: Три опозиционе листе најавиле победу и постизборну коалицију у Новом Саду

Радио 021 29.05.2024
Највеће три опозиционе листе у Новом Саду очекују да 2. јуна освоје довољно гласова да могу да победе актуелну власт и потом заједно формирају постизборну коалицију. Коалиција "Удружени за слободан Нови Сад", коју чини 12… »
Хоћемо ли после 2.: Јуна гледати исти филм? Какве су шансе да у Београду поново нико не формира власт, ово су три начина да се…

Хоћемо ли после 2.: Јуна гледати исти филм? Какве су шансе да у Београду поново нико не формира власт, ово су три начина да се…

Блиц 29.05.2024
Владајућа коалиција, према тек изашлим кладионичарским квотама, има око 52, 1 одсто подршке, а уз то још три изборне листе прелазе цензус: она коју предводи Саво Манојловић, Бранимир Несторовић и коалиција "Бирамо Београд". Јесте… »
Деле се снимци – прво Зрењанин, а сада и Бач: СНС спрема пакете, опозиција пише кривичне пријаве

Деле се снимци – прво Зрењанин, а сада и Бач: СНС спрема пакете, опозиција пише кривичне пријаве

Данас 28.05.2024
Након Зрењанина, пакети за куповину гласова се деле и у општини Бачка Паланка. Активисти Групе грађана „Мој Бач – слобода за све“ и „Уједињене опозиције општине Бач – Ослободимо Бач“ снимили су како челници ове општине… »

Вести дана »