Povezane vesti
Večeras prskanje komaraca iz aviona u delovima Novog Sada
NoviSad.com 29.05.2024
Novi Sad - Tretman iz vazduha protiv odraslih komaraca na području Novog Sada, najavljen za period od 27. maja do 10. juna, biće izveden danas, 29. maja u večernjim časovima. foto: Ciklonizacija Početak tretmana je u 18.30 časova, a obuhvatiće priobalje… »
Novosadska "Ciklonizacija" večeras prska komarce iz vazduha
Moj Novi Sad 29.05.2024
Tretman iz vazduha protiv odraslih formi komaraca na području Grada Novog Sada, najavljen za period od 27. maja do 10. juna, biće izveden danas, 29. maja, u večernjim časovima. Kako navode, tretmana će početi u 18.30 časova, a obuhvatiće priobalje Dunava… »
MAPA: Večeras prskanje komaraca iz aviona u Novom Sadu, pogledajte na mapi gde tačno
Radio 021 29.05.2024
Tretman iz vazduha protiv odraslih komaraca na području Novog Sada, najavljen za period od 27. maja do 10. juna, biće izveden danas, 29. maja u večernjim časovima. Početak tretmana je u 18.30 časova, a obuhvatiće priobalje Dunava na teritoriji Novog… »
Vesti dana »
Ronald Regan ranjen 1981. u istom hotelu gde je sinoć evakuisan Tramp
Nedeljnik pre 1 satjoš 95 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 83 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Aleksandra Sofronijević: Soko do Budimpešte čeka Mađarsku
Serbian News Media pre 3 satajoš 19 povezanih