Povezane vesti
Dan kada je Zvezda pokorila Evropu: I posle toliko godina mi nije jasno zašto je Ljupko to uradio pred finale
Telegraf 29.05.2024
Crveno-beli su pre 33 godine osvojili Kup evropskih šampiona. Za Crvenu zvezdu 29. maj je jedan od najslavinih datuma u istoriji kluba, dan kada su crveno-beli ostvarili najveći uspeh i postali prvaci Evrope pobedom nad Olimpikom iz Marselja! Nema sumnje… »
Zvezda donela Pančevu u Skoplje dres iz Barija: Pogledajte kako su ga preplavile emocije kad ga je obukao
Telegraf 29.05.2024
Crveno-beli posetili svoju legendu koja im je pre 33 godine donela titulu prvaka Evrope. Na današnji dan je Crvena zvezda postala šampion Evrope i ostvarila je najveći uspeh u svojoj istoriji kada je osvojila titulu u Bariju 1991. godine. Jedan od… »
Zvezda proslavlja 33 godine od barija: Dan kada su crveno-beli postali evropski velikan!
Mondo 29.05.2024
Pobeda nad Olimpikom iz Marseja najveća je u istoriji kluba. Pobeda nad Olimpikom iz Marseja najveća je u istoriji kluba. Fudbalski klub Crvena zvezda tradicionalno slavi 29. maj - jedan od najblistavijih datuma u gotovo osam decenija dugoj klupskoj… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Nema nestašica goriva, snabdevanje stabilno i bez gužvi
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 33 povezane
"Došao sam do toga da me tretiraju kao kriminalca" Stanivuković nakon izlaska iz pritvora u Hrvatskoj: "Od koga i od čega štitite granice"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio borbu „do potpune pobede“, jutros eksplozije u Tel Avivu
Insajder pre 25 minutajoš 58 povezanih
Kragujevac obeležio 27. godišnjicu početka NATO bombardovanja polaganjem venaca kod spomenika Uspenje
Serbian News Media pre 15 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 51 povezana