Povezane vesti
Krivična prijava protiv 5 lica zbog kupovine glasova za SNS u Novom Sadu
Luftika 29.05.2024
Nosilac lokalne izborne liste “Heroji – Miša Bačulov” podneo je u ime tri opozicione liste u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv pet osoba zbog sumnje da kupuju glasova za Srpsku naprednu stranku. Iza prijave zajedno stoje Koalicija “Udruženi… »
Opozicija u Novom Sadu: Pobedićemo SNS i prekinuti devastiranje grada
N1 Info 29.05.2024
Sve opozicione izborne liste u Novom Sadu, „Udruženi za slobodan Novi Sad“, koju čini 12 opozicionih stranaka, pokreta i grupa građana, „Dr Savo Manojlović - I ja sam Novi Sad – Kreni-promeni“ i „ Heroji – Miša Bačulov“ održale su… »
Još jedno ukrupnjavanja novosadske opozicije: Tri liste najavile postizbornu koaliciju u Novom Sadu
Moj Novi Sad 29.05.2024
Predstavnici tri liste za lokalne izbore: "Dr Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni-Promeni" (broj 8), Koalicija "Udruženi za slobodni Novi Sad", koju čine Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i… »
Vesti dana »
"Ne nosite ništa što bi vas odalo da ste jevreji": Napadi na izraelske navijače u Amsterdamu: 5 hospitalizovanih, 62 osobe uhapšene (foto)
Blic pre 56 minutajoš 25 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 2 satajoš 10 povezanih
"Zadržavala sam ga, rekao je da ide na autobus": Komšinica o deki Đorđu koji je poginuo sa unukama u Novom Sadu
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 5 satijoš 3 povezane