Povezane vesti

Incident između direktora Srpskog telegrafa i novinara Radara

Incident između direktora Srpskog telegrafa i novinara Radara

Politika 29.05.2024
U Kosovskoj ulici u Beogradu danas je došlo do incidenta između novinara nedeljnika Radar Vuka Cvijića i suvlasnika Medijske mreže Milana Lađevića. Obojica tvrde da su napadnuti, a Tužilaštvo ispituje sve okolnosti slučaja. Kako piše Srpski… »
Savo Manojlović: Zaustavićemo finansiranje tabloida iz gradskog budžeta

Savo Manojlović: Zaustavićemo finansiranje tabloida iz gradskog budžeta

Vreme 29.05.2024
Reagujuči povodom napada na novinara Vuka Cvijića, kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović je rekao da će jedna od prvih antikoruptivnih mera biti da se zaustavi finansiranje tabloida iz gradskog budžeta. Stranke Zajedno i PSG zahtevaju… »
Manojlović: Alo, Telegraf, Informer i online Politika nisu novine, nego ispostava BIA

Manojlović: Alo, Telegraf, Informer i online Politika nisu novine, nego ispostava BIA

Novi magazin 29.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Kreni-promeni” Savo Manojlović izjavio je, povodom napada direktora Srpskog Telegrafa Milana Lađevića na novinara Vuka Cvijića, da je to osnovni pokazatelj "da Alo, Telegraf, Informer i online Politika… »

Danas 29.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Kreni-promeni” Savo Manojlović izjavio je, povodom napada direktora Srpskog Telegrafa Milana Lađevića na novinara Vuka Cvijića, da je to osnovni pokazatelj „da Alo, Telegraf, Informer i online Politika… »
Novinar Vuk Z. Cvijić napadnut u centru Beograda: Udario ga direktor "Srpskog telegrafa"

Novinar Vuk Z. Cvijić napadnut u centru Beograda: Udario ga direktor "Srpskog telegrafa"

Radio 021 29.05.2024
Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Kako se navodi, njega je pesnicom u glavu udario direktor Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj ulici. "Napao me je Milan Lađević, udario me je… »
Direktor „Srpskog telegrafa“ Milan Lađević fizički napao novinara „Radara“ Vuka Cvijića

Direktor „Srpskog telegrafa“ Milan Lađević fizički napao novinara „Radara“ Vuka Cvijića

N1 Info 29.05.2024
Vuk Z. Cvijić, novinar "Radara", fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Kako je izjavio za N1, pesnicom ga je udario direktor tabloida Srpski telegraf Milan Lađević. „Napao me je Milan Lađević, udario me pesnicom u glavu, u kafiću… »
Novinar Radara napao direktora Srpskog Telegrafa; Tužilaštvo: Hitno identifikovati napadače

Novinar Radara napao direktora Srpskog Telegrafa; Tužilaštvo: Hitno identifikovati napadače

B92 29.05.2024
Veliki skandal dogodio se danas u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je Vuk Cvijić iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vukovic, prenosi Republika.rs. Pomenuti portal piše da je… »

Novi magazin 29.05.2024
Vuk Z. Cvijić, novinar "Radara", fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Kako je izjavio za N1, pesnicom ga je udario direktor tabloida Srpski telegraf Milan Lađević. „Napao me je Milan Lađević, udario me pesnicom u glavu, u kafiću… »

Vesti dana »