Повезане вести

Физички нападнут новинар Радара Вук Цвијић; Матић: Напад подсећа на планирану акцију

Физички нападнут новинар Радара Вук Цвијић; Матић: Напад подсећа на планирану акцију

Глас Америке 29.05.2024
Београд — Новинар недељника "Радара" Вук З. Цвијић физички је нападнут у среду на улици у центру Београда, објавио је тај недељник. Веран Матић за Глас Америке оцењује да је реч о смишљеној акцији физичког напада на новинара… »
Новинара Радара Вука Цвијића физички напао уредник Српског телеграфа

Новинара Радара Вука Цвијића физички напао уредник Српског телеграфа

Радар 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар Радара, физички је нападнут данас на улици у центру Београда. Њега је песницом у главу ударио Милан Лађевић, директор и уредник Српског телеграфа, којег је срео у Косовској улици, где се налази редакција… »
Уредник “Српског телеграфа” физички напао и ударио песницом новинара Вука Цвијића

Уредник “Српског телеграфа” физички напао и ударио песницом новинара Вука Цвијића

Луфтика 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар “Радара”, физички је нападнут данас (29. мај) на улици у центру Београда. Како је изјавио за Н1, песницом га је ударио директор таблоида Српски телеграф Милан Лађевић. – Напао ме је Милан Лађевић, ударио ме… »
Велики скандал у центру Београда! Новинар "Радара" напао директора "Српског телеграфа"

Велики скандал у центру Београда! Новинар "Радара" напао директора "Српског телеграфа"

Ало 29.05.2024
Пришао је столу и из чиста мира почео цинично да се смеје, вређа и да говори како ће тек да пише о нама, уносећи ми се у фацу, рекао је Милан Лађевић. Велики скандал догодио се данас у Косовској улици у Београду када је Вук… »

Вести дана »