Повезане вести
Физички нападнут новинар Радара Вук Цвијић; Матић: Напад подсећа на планирану акцију
Глас Америке 29.05.2024
Београд — Новинар недељника "Радара" Вук З. Цвијић физички је нападнут у среду на улици у центру Београда, објавио је тај недељник. Веран Матић за Глас Америке оцењује да је реч о смишљеној акцији физичког напада на новинара… »
Новинара Радара Вука Цвијића физички напао уредник Српског телеграфа
Радар 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар Радара, физички је нападнут данас на улици у центру Београда. Њега је песницом у главу ударио Милан Лађевић, директор и уредник Српског телеграфа, којег је срео у Косовској улици, где се налази редакција… »
Уредник “Српског телеграфа” физички напао и ударио песницом новинара Вука Цвијића
Луфтика 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар “Радара”, физички је нападнут данас (29. мај) на улици у центру Београда. Како је изјавио за Н1, песницом га је ударио директор таблоида Српски телеграф Милан Лађевић. – Напао ме је Милан Лађевић, ударио ме… »
Велики скандал у центру Београда! Новинар "Радара" напао директора "Српског телеграфа"
Ало 29.05.2024
Пришао је столу и из чиста мира почео цинично да се смеје, вређа и да говори како ће тек да пише о нама, уносећи ми се у фацу, рекао је Милан Лађевић. Велики скандал догодио се данас у Косовској улици у Београду када је Вук… »
Вести дана »
Бачулов каже да је из медија сазнао за притвор: Вучић прогони неистомишљенике
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана