Povezane vesti

Napadnut novinar Radara Vuk Cvijić

Napadnut novinar Radara Vuk Cvijić

In medija 29.05.2024
Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj ulici. –Napao me je Milan Lađević, udario me je pesnicom u… »
Napadnut novinar Vuk Cvijić

Napadnut novinar Vuk Cvijić

Nedeljnik 29.05.2024
Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. „Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević, u Kosovskoj ulici“, tvrdi Cvijić. „Napao me je Milan Lađević, udario me je… »
UNS i opozicione stranke osudili napad na novinara Vuka Cvijića

UNS i opozicione stranke osudili napad na novinara Vuka Cvijića

Radio sto plus 29.05.2024
Cvijić je za UNS rekao da ga je direktor Srpskog telegrafa Milan Lađević najpre vređao, a potom udario u glavu. “Prolazio sam Kosovskom ulicom a u kafiću kod broja 18 sedeli su Lađević i novinar kojem sam se javio. Pozdravio sam ih i pitao… »
Naloženo utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa napadom na novinara Cvijića

Naloženo utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa napadom na novinara Cvijića

Radio sto plus 29.05.2024
Agenciji Beta je u VJT rečeno da je glavni javni tužilac VJT Nenad Stefanović dao nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštu “da postupi i utvrdi sve okolnosti pod kojim je došlo do sukoba između dvojice novinara”. Cvijić je prethodno izjavio za N1… »
Direktor "Srpskog telegrafa" napao novinara Vuka Cvijića

Direktor "Srpskog telegrafa" napao novinara Vuka Cvijića

Moj Novi Sad 29.05.2024
Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Kako navode na portalu Radar.rs, njega je pesnicom u glavu udario urednik "Srpskog telegrafa" Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj ulici. – Napao me je Milan… »

Vesti dana »