Повезане вести

Нападнут новинар Радара Вук Цвијић

Нападнут новинар Радара Вук Цвијић

Ин медија 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар Радара, физички је нападнут данас на улици у центру Београда. Њега је песницом у главу ударио уредник Српског телеграфа Милан Лађевић којег је срео у Косовској улици. –Напао ме је Милан Лађевић, ударио ме… »
Нападнут новинар Вук Цвијић

Нападнут новинар Вук Цвијић

Недељник 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар Радара, физички је нападнут данас на улици у центру Београда. „Њега је песницом у главу ударио уредник Српског телеграфа Милан Лађевић, у Косовској улици“, тврди Цвијић. „Напао ме је Милан Лађевић, ударио… »
УНС и опозиционе странке осудили напад на новинара Вука Цвијића

УНС и опозиционе странке осудили напад на новинара Вука Цвијића

Радио сто плус 29.05.2024
Цвијић је за УНС рекао да га је директор Српског телеграфа Милан Лађевић најпре вређао, а потом ударио у главу. “Пролазио сам Косовском улицом а у кафићу код броја 18 седели су Лађевић и новинар којем сам се јавио. Поздравио сам… »
Наложено утврђивање свих околности у вези са нападом на новинара Цвијића

Наложено утврђивање свих околности у вези са нападом на новинара Цвијића

Радио сто плус 29.05.2024
Агенцији Бета је у ВЈТ речено да је главни јавни тужилац ВЈТ Ненад Стефановић дао налог Првом основном јавном тужилашту “да поступи и утврди све околности под којим је дошло до сукоба између двојице новинара”. Цвијић је претходно… »
Директор "Српског телеграфа" напао новинара Вука Цвијића

Директор "Српског телеграфа" напао новинара Вука Цвијића

Мој Нови Сад 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар Радара, физички је нападнут данас на улици у центру Београда. Како наводе на порталу Радар.рс, њега је песницом у главу ударио уредник "Српског телеграфа" Милан Лађевић којег је срео у Косовској улици. –… »

Вести дана »