Povezane vesti
„Osećam se kao da mi je sestra umrla“: Unutar šokantnog TikTok plesnog kulta
NIN 29.05.2024
Od kada su bile mlade devojke, Miranda i Melani Vilking plesale su zajedno. Izuzetno bliske sestre, u razmaku od dve godine, odrasle su u predgrađu Detroita, plešući u svom podrumu, na takmičenjima i na kraju u potrazi za profesionalnom karijerom… »
"Tiktok sekta mi je otela sestru" Potresno svedočenje porodice ledi krv: Vođa ih terao da "umru u sebi", a ovako ih je…
Kurir 29.05.2024
Od kada su bile mlade devojke, Miranda i Melani Vilking su plesale zajedno. Sestre, rođene u razmaku od dve godine, odrasle su izuzetno bliske u predgrađu Detroita, plešući u svom podrumu, na takmičenjima i na kraju u potrazi za profesionalnom… »
Vesti dana »

Šta je „Tiha većina“ čiji potpisnik je napao profesorku Pravnog fakulteta: I kakva je njihova veza državnom sekretarkom za životnu sredinu
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 44 minutajoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 12 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 33 minutajoš 59 povezanih