Повезане вести
Панчев се не слаже са Мијаиловићем: "Тешко ће бити поновити успех из Барија..."
Спортске.нет 29.05.2024
Легендарни нападач Црвене звезде Дарко Панчев евоцирао је успомене на 1991. годину када је освојена Лига шампиона, а он био јунак у дуелу са Олимпик Марсејом. "Како сам обукао овај прелепи дрес, вратиле су ми се успомене на… »
Панчев: Реплика дреса из Барија ми враћа најлепше успомене
Б92 29.05.2024
Дарко Панчев је на данашњи дан пре 33 године исписао историју српског и балканског фудбала постигавши одлучујући гол у пенал серији Купа шампиона. ФК Црвена звезда се на данашњи дан 1991. године попео на кров Европе савладавши… »
Мијаиловић: "Могуће је поновити Бари!"
Спортске.нет 29.05.2024
Фудбалски клуб Црвена звезда данас слави 33. године од освајања титуле првака Европе. Звезда је 29. маја 1991. године у италијанском Барију у финалу тадашњег Купа европских шампиона савладала Олимпик Марсеј и остварила највећих… »
Највећи дан српског фудбала: Дарко Панчев се сетио похода на Куп европског шампиона
Вечерње новости 29.05.2024
Фудбалери Црвене звезде на данашњи дан, пре тачно 33 године, остварили су историјски успех освајањем титуле првака Европе. ФОТО: Принтскрин Црвено-бели су 29. маја 1991. године, на стадиону Свети Никола у Барију, у финалу… »
Панчев обукао дрес из Барија: Црвена звезда одушевила човека који јој је донео титулу првака Европе!
Хот спорт 29.05.2024
Звезда је пријатно изненадила Панчева На данашњи дан, Црвена звезда се сећа свог највећег успеха у историји клуба – освајања титуле првака Европе у Барију 1991. године. Тај тренутак остао је златним словима уписан у срцима свих… »
Мијаиловић: Бари успомена за цео живот
Спорт клуб 29.05.2024
На данашњи дан пре 33 године, фудбалери Црвене звезде освијили су у Барију Куп шампиона, поводом чега се огласио председник клуба Светозар Мијаиловић. „Сваком Звездашу је тај дан једна велика успомена, мени посебно јер сам… »
Панчева одушевила реплика дреса из Барија
Спортски журнал 29.05.2024
Црвена звезда посетила и даривала најбољег стрелца тима и Европе 1991. године. Звездин херој из Барија Дарко Панчев, извео одлучујући једанаестерац у финалу Купа шампиона с Олимпиком на данашњи дан пре 33 године, обрадовао се… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Брод ударио у стену, па потонуо: Ужас код познатог грчког острва: Кренули у потрагу за несталима, па доживели несрећу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана