Povezane vesti
„Nalazimo se u metastazi nasilja“
Radar 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari pesnicom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
„Nalazimo se u metastazi nasilja, ova vlast se oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“: Glavna…
Nova 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
Vesna Mališić povodom napada na Vuka Cvijića: Osećam se užasno, ovo je metastaza nasilja
N1 Info 29.05.2024
"Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, izjavila je Vesna Mališić, glavna i… »
Vesna Mališić nakon napada na Vuka Cvijića: Osećam se užasno, ovo je metastaza nasilja
Nedeljnik 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, izjavila je Vesna Mališić, glavna i… »
„Osećam se užasno i zabrinuto“: Vesna Mališić za Danas povodom napada na Vuka Cvijića
Danas 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, za Danas kaže Vesna Mališić, glavna i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica: U skupštinskoj sali raspoređeno obezbeđenje, opozicija ne učestvuje
Nova pre 28 minutajoš 43 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 28 minutajoš 35 povezanih
Rusija nastavlja rad na stavljanju interkontinentalne balističke rakete "Sarmat" u pripravnost
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Šefica odborničke grupe ZLF pre sednice Skupštine Beograda polila sto predsedavajućeg crvenom bojom
Insajder pre 40 minutajoš 12 povezanih
Šokirao naciju! Sraman potez bivšeg reprezentativca Srbije: "Hajde, Štutgarte, pobedi Zvezdu"
Večernje novosti pre 53 minutajoš 11 povezanih