Povezane vesti
„Nalazimo se u metastazi nasilja“
Radar 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari pesnicom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
„Nalazimo se u metastazi nasilja, ova vlast se oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“: Glavna…
Nova 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
Vesna Mališić povodom napada na Vuka Cvijića: Osećam se užasno, ovo je metastaza nasilja
N1 Info 29.05.2024
"Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, izjavila je Vesna Mališić, glavna i… »
Vesna Mališić nakon napada na Vuka Cvijića: Osećam se užasno, ovo je metastaza nasilja
Nedeljnik 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, izjavila je Vesna Mališić, glavna i… »
„Osećam se užasno i zabrinuto“: Vesna Mališić za Danas povodom napada na Vuka Cvijića
Danas 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, za Danas kaže Vesna Mališić, glavna i… »
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 6 satijoš 28 povezanih

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 9 povezanih

Novi Sad: Mladiću koji se suprotstavio huliganima u Futogu godinu dana kućnog pritvora
Beta pre 48 minutajoš 15 povezanih