Повезане вести

„Налазимо се у метастази насиља“

„Налазимо се у метастази насиља“

Радар 29.05.2024
„Да вас неко на сред улице удари песницом и да та особа има везе са медијима, то говори да се ми налазимо у метастази насиља и да се ова власт осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“, каже Весна Малишић… »
„Налазимо се у метастази насиља, ова власт се осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“: Главна уредница…

„Налазимо се у метастази насиља, ова власт се осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“: Главна уредница…

Нова 29.05.2024
„Да вас неко на сред улице удари шаком и да та особа има везе са медијима, то говори да се ми налазимо у метастази насиља и да се ова власт осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“, каже Весна Малишић… »
Весна Малишић поводом напада на Вука Цвијића: Осећам се ужасно, ово је метастаза насиља

Весна Малишић поводом напада на Вука Цвијића: Осећам се ужасно, ово је метастаза насиља

Н1 Инфо 29.05.2024
"Да вас неко на сред улице удари шаком и да та особа има везе са медијима, то говори да се ми налазимо у метастази насиља и да се ова власт осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“, изјавила је Весна… »
Весна Малишић након напада на Вука Цвијића: Осећам се ужасно, ово је метастаза насиља

Весна Малишић након напада на Вука Цвијића: Осећам се ужасно, ово је метастаза насиља

Недељник 29.05.2024
„Да вас неко на сред улице удари шаком и да та особа има везе са медијима, то говори да се ми налазимо у метастази насиља и да се ова власт осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“, изјавила је Весна… »
„Осећам се ужасно и забринуто“: Весна Малишић за Данас поводом напада на Вука Цвијића

„Осећам се ужасно и забринуто“: Весна Малишић за Данас поводом напада на Вука Цвијића

Данас 29.05.2024
„Да вас неко на сред улице удари шаком и да та особа има везе са медијима, то говори да се ми налазимо у метастази насиља и да се ова власт осећа толико безбедно да може да почне да нас убија по улици“, за Данас каже Весна… »

Вести дана »