Povezane vesti
„Nalazimo se u metastazi nasilja“
Radar 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari pesnicom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna urednica… »
„Nalazimo se u metastazi nasilja, ova vlast se oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“: Glavna urednica…
Nova 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna urednica… »
Vesna Mališić povodom napada na Vuka Cvijića: Osećam se užasno, ovo je metastaza nasilja
N1 Info 29.05.2024
"Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, izjavila je Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
Vesna Mališić nakon napada na Vuka Cvijića: Osećam se užasno, ovo je metastaza nasilja
Nedeljnik 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, izjavila je Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
„Osećam se užasno i zabrinuto“: Vesna Mališić za Danas povodom napada na Vuka Cvijića
Danas 29.05.2024
„Da vas neko na sred ulice udari šakom i da ta osoba ima veze sa medijima, to govori da se mi nalazimo u metastazi nasilja i da se ova vlast oseća toliko bezbedno da može da počne da nas ubija po ulici“, za Danas kaže Vesna Mališić, glavna i odgovorna… »
Vesti dana »

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 21 minutajoš 31 povezana

Ursula fon der Lajen pozdravila izbor Sanae Takaiči za novog premijera Japana
Serbian News Media pre 1 minutjoš 29 povezanih

Sarkozi ispraćen na robiju uz Marseljezu, stigao u svoj novi "dom" Bivši predsednik Francuske počinje da služi petogodišnju kaznu zatvora u ćeliji od 9 kvadrata
Kurir pre 6 minutajoš 21 povezana

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Saobraćajna nesreća u Borči, povređen muškarac: Hitno prebačen na Urgentni, oglasio se lekar Hitne pomoći
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih