Povezane vesti
Sin mu ubio kuma, a Goran tvrdio da se žrtva sama ubola na nož: Na suđenju pušten poziv optuženog sa lekarima Hitne…
Nova 29.05.2024
"Kum se ubo na nož, mislim da je slučajno, nema nikog drugog ovde osim mene i njega! Dolazite što pre, ajde molim vas"! Ovo su reči Nišlije Gorana Musića (62) optuženog za saizvršilaštvo u ubistvu njegovog kuma Aleksandra Dragišića (46)… »
Zvao lekare, a skrivao zločin: Sin mu ubio kuma, a Goran tvrdio da se sam ubo
Telegraf 29.05.2024
Dragišić je nasmrt izboden 1. marta 2023. godine u iznajmljenom stanu u kojem je boravio sa Goranom i njegovim sinom Miodragom Musićem (41). - Kum se ubo na nož, mislim da je slučajno, nema nikog drugog ovde osim mene i njega! Dolazite što pre, ajde… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 17 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 46 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 52 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih