Повезане вести

Ћулибрк каже да је Цвијић и покраден: Нестао лаптоп са подацима, случај није решен

Ћулибрк каже да је Цвијић и покраден: Нестао лаптоп са подацима, случај није решен

Н1 Инфо 29.05.2024
"Министар информисања ми је послао поруку после напада на нашег Вука Цвијића, рекао је да му је жао што се то десило и да ће се мининистарство тим поводом огласити. Али, када сам видео саопштење, чини ми се да је боље да се… »
Тужилаштво у Београду испитује наводе о нападу на новинара 'Радара'

Тужилаштво у Београду испитује наводе о нападу на новинара 'Радара'

Слободна Европа 29.05.2024
Више јавно тужилашто (ВЈТ) у Београду наложило је утврђивање "свих околности под којима је дошло до сукоба између двојице новинара", речено је за Бету у овом тужилаштву. Редакција политичког недељника Радар саопштила је да је… »
Ћулибрк каже да је Цвијић недавно и покраден: Нестао лаптоп са подацима, случај није решен

Ћулибрк каже да је Цвијић недавно и покраден: Нестао лаптоп са подацима, случај није решен

Нова 29.05.2024
"Министар информисања ми је послао поруку после напада на нашег Вука Цвијића, рекао је да му је жао што се то десило и да ће се мининистарство тим поводом огласити. Али, када сам видео саопштење, чини ми се да је боље да се… »

Нови магазин 29.05.2024
Невснигхт: Како су новинари почели да нападају новинаре?

Невснигхт: Како су новинари почели да нападају новинаре?

Н1 Инфо 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар Радара, физички је нападнут данас на улици у центру Београда, а према најновијим информацијама у инциденту је учествовао директор Српског телеграфа Милан Лађевић. Како су новинари почели да нападају… »
Директор Српског телеграфа напао новинара Вука Цвијића

Директор Српског телеграфа напао новинара Вука Цвијића

СЕЕбиз 29.05.2024
БЕОГРАД - Вук З. Цвијић, новинар "Радара", физички је нападнут данас на улици у центру Београда. Како је изјавио за Н1, песницом га је ударио директор таблоида Српски телеграф Милан Лађевић. „Напао ме је Милан Лађевић, ударио ме… »
„Нова“ пише: Директор „Српског телеграфа“ ударио песницом Вука Цвијића

„Нова“ пише: Директор „Српског телеграфа“ ударио песницом Вука Цвијића

Нова 29.05.2024
Новинар недељника „Радар“ нападнут је у центру Београда, а тим поводом редакција тог листа упутила је отворено писмо председнику, премијеру и надлежним министрима „Писао сам текстове о бившем начелнику новосадске полиције… »
Стефановић (ССП) : Режимски пропагандиста напао новинара недељника Радар

Стефановић (ССП) : Режимски пропагандиста напао новинара недељника Радар

Бета 29.05.2024
Заменик председника Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић казао је да је данас "режимски пропагандиста" напао новинара недељника Радар Вука Цвијића. Новинар Радара је претходно казао медијима да га је испред једног… »
УНС и опозициони политичари осудили напад на новинара Вука Цвијића

УНС и опозициони политичари осудили напад на новинара Вука Цвијића

Радио 021 29.05.2024
Удружење новинара Србије (УНС) и више опозиционих странака осудили су данашњи напад на новинара недељника Радар Вука Цвијића у Косовској улици у Београду. Цвијић је за УНС рекао да га је директор Српског телеграфа Милан… »
Новинара Вука Цвијића физички напао директор „Српског телеграфа“ (ВИДЕО)

Новинара Вука Цвијића физички напао директор „Српског телеграфа“ (ВИДЕО)

Инсајдер 29.05.2024
Вука Цвијића, новинара „Радара“ у центру града физички је напао Милан Лађевић, сувласник Медијске мреже, односно дневног листа Српски телеграф и портала Република. Вук Цвијић каже да није очекивао да ће бити нападнут од неког ко… »
Напад на Вука Цвијића – напад на истину

Напад на Вука Цвијића – напад на истину

Радар 29.05.2024
Бројни политички лидери, јавне личности и колеге новинари оштро су осудили данашњи физички напад на новинара Радара Вука Цвијића. „Вук Цвијић је човек благе нарави и оштрог пера. Јасно је да није нападнут зато што је конфликтна… »
Саво Манојловић: Ало, Телеграф, Информер и онлине Политика нису никакве новине већ испостава БИА

Саво Манојловић: Ало, Телеграф, Информер и онлине Политика нису никакве новине већ испостава БИА

Нова 29.05.2024
Саво Манојловић реаговао је поводом напада директора Српског Телеграфа, Милана Лађевића на новинара Вука Цвијића, изјавивши да је ово основни показатељ да Ало, Телеграф, Информер и онлине Политика нису никакве новине већ… »
Јовановић Ћута: Позивам Лађевића да покуша и мене да удари, једна од највећих Вучићевих крпа

Јовановић Ћута: Позивам Лађевића да покуша и мене да удари, једна од највећих Вучићевих крпа

Нови магазин 29.05.2024
Александар Јовановић Ћута из Еколошког устанка је, поводом физичког напада на Вука Цвијића, позвао уредника Српског телеграфа Милана Лађевића да покуша да и њега удари уколико га било где сретне. Сигуран је да ће Лађевић, како… »
Ресорни министар забринут због напада на новинара

Ресорни министар забринут због напада на новинара

Радар 29.05.2024
Министар информисања Дејан Ристић данас је позвао редакцију Радара након физичког напада на нашег новинара Вука Цвијића и изразио забринутост због тог немилог инцидента. Наводећи да му је жао што га је ова вест затекла у… »
Кесић: Ако тако мирног човека нападну, шта да очекујемо ми који нисмо сталожени

Недељник 29.05.2024
Новинар недељника „Радар“ Вук Цвијић нападнут је данас у Косовској улици у центру Београда, када је на њега насрнуо директор „Српског телеграфа“ Милан Лађевић. Цвијићу је подршку пружио и водитељ и аутор емисије „24 минута“… »
Огласило се Министарство информисања и телекомуникација поводом напада на Вука Цвијића

Огласило се Министарство информисања и телекомуникација поводом напада на Вука Цвијића

Инсајдер 29.05.2024
Министарство информисања и телекомуникација изразило је забринутост због данашњег инцидента у Београду у коме су учествовали новинари Вук Цвијић и Милан Лађевић. У кратком саопштењу Министарство је истовремено поздравило брзу… »

Нови магазин 29.05.2024
Новинар недељника "Радар" Вук Цвијић нападнут је данас у Косовској улици у центру Београда, када је на њега насрнуо директор "Српског телеграфа" Милан Лађевић. Цвијићу је подршку пружио и водитељ и аутор емисије "24 минута"… »
Отворено писмо Радара Вучићу, Вучевићу, Дачићу и Ристићу поводом напада на Вука Цвијића

Отворено писмо Радара Вучићу, Вучевићу, Дачићу и Ристићу поводом напада на Вука Цвијића

Н1 Инфо 29.05.2024
Редакција Радар послала је отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу, премијеру Милошу Вучевићу, министру унутрашњих послова Ивици Дачићу и министру информисања и телекомуникација Дејану Ристићу поводом напада на… »

Данас 29.05.2024
Редакција Радар послала је отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу, премијеру Милошу Вучевићу, министру унутрашњих послова Ивици Дачићу и министру информисања и телекомуникација Дејану Ристићу поводом напада на… »

Данас 29.05.2024
Министарство информисања и телекомуникација изразило је забринутост због данашњег инцидента у Београду у коме су учествовали новинари Вук Цвијић и Милан Лађевић. У кратком саопштењу Министарство је истовремено поздравило брзу… »
Грбовић: Физички напад на Вука Цвијића је доказ да су таблоиди постали извршиоци насиља

Грбовић: Физички напад на Вука Цвијића је доказ да су таблоиди постали извршиоци насиља

Нови магазин 29.05.2024
Покрет слободних грађана осуђује напад на Вука Цвијића новинара Радара, кога је у Београду ударио Милан Лађевић директор Српског телеграфа, медија који је део пропагандног тима режима Александра Вучића, саопштено је. „Физички… »
Директор „Српског телеграфа“ Милан Лађевић физички напао новинара „Радара“ Вука Цвијића

Директор „Српског телеграфа“ Милан Лађевић физички напао новинара „Радара“ Вука Цвијића

Глас Зајечара 29.05.2024
Вук З. Цвијић, новинар „Радара“, физички је нападнут данас на улици у центру Београда. Како је изјавио за Н1, песницом га је ударио директор таблоида Српски телеграф Милан Лађевић. „Напао ме је Милан Лађевић, ударио ме песницом у… »
Провоцирао ме и псовао па рекао: "запамтићес ме добро" Директор Српског Телеграфа је ово рекао у полицији после напада

Провоцирао ме и псовао па рекао: "запамтићес ме добро" Директор Српског Телеграфа је ово рекао у полицији после напада

Ало 29.05.2024
Велики скандал догодио се данас у Косовској улици у Београду када је Вук Цвијић из чиста мира пришао столу за којим су седели сувласник Медијске мреже Милан Лађевиц и његов заменик Борис Вуковић. Милан Лађевић дао је изјаву у… »

Вести дана »